تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 598 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

داره خودمونی میشه seyed kazem's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نظر دوستان تایید میشه
    منم هر کی دیدم سامسونگ داشته بعد از اون دیگه دنبال سامسونگ نرفته و به کیفیت پایینش پی برده
    تو کیفیت و دوام گوشی من اول نوکیارو قبول دارم بعد سونی اریکسون
    برندای کره ای فقط میخوان یه گوشی بدن بیرون اصلا به این فکر نیستن که مشتری بدبخت میخواد استفاده کنه
    از دوستان خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و بذارن من و بقیه از نظرات مفید این تاپیک استفاده کنیم و اگه از این برند بدتون میاد دلیل نداره ایراد الکی روش بذارید
    با تشکر

2. 4 کاربر از seyed kazem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مشخصه که دوستان به بن بست رسیدن و جوابی برای گفتن ندارن و دارن به حاشیه میزنن
    قرار نیست من همه گوشیارو داشته باشم همه نینجا رو قبول دارن حداقل بیشتر از شما

مدرک واسه شما فایده نداره اتفاقاً
    دیگه باید قبول کنید که تعصبو به اوج رسوندین و حرف هیچ کس و هیچ سایتی رو به جز خودتون قبول ندارید
    وقتی به بزرگترین و معتبرترین سایت آندروید سوئد بگی بیکار که اتفاقاً یه طرف همین برندتونم سوئدیه دیگه بحث فایده داره ؟
    هر جور راحتین به به و چه چه کنید ولی به فکر کسایی که میخان بخرن هم باشین و اون چیزی که واقعیت داره رو بیان کنید
    ببین باشه اصلا سونی (همه ی گوشی هاش )افتضاهن و سونی چیزی جز بازویه استکبار نیست طبق دلیل و مدرک شما هم سونی تا حالا فقط یه کارخونه ی دروغ سازی هست و یک کلاه بردار بزرگ حالا شما برو حال کن و از تمامی دوستانی که میخوان X10 بخرن دیگه نخرن چون دوست عزیزمون نشون دادن که این گوشی حتی در حد 1100 هم نیست و تمامی ما از این انسان بزرگ به خاطره افشا گریها و روشن گری هاشون و مبارزه با تمامی افرادی که تو این تاپیک تا الان دروغ گفتن تشکر میکنیم
    واقعا که با دلایل مسجل شما ما دیگه هیچ حرفی برایه گفتن نداریم و دستمان در همکاری با این نیمچه شرکت کوچک و کلاهبردار رو شد

این آریا لند هم نمیدونم چرا هرکی میاد می...نه به سونی ازش تشکر میکنه یادمه تو موضوع X1 هم همینطوری بود خوب عزیزم دوسش نداری نیا اینجا! (قصد توهین به کسی رو ندارم البته ولی این موضوع یکم رو نرومه)بعد کسی میاد جواب میده میگه پست خصوصی

از مدیر انجمن در خواست دارم این پست و تمامی پست هایه مربوط به این بحث پاک بشه

شرمنده از تمامی دوستان ولی نتونستم ساکت باشم امیدوارم این پست و بقیه پست ها مربوط به این بحث بی مورد هر چه زود تر پاک بشه
    Last edited by Hamid..God; 01-06-2010 at 10:30.

4. 6 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

X10 خیلی بد شارژ نگه میداره نصف روز هم نگه نمیداره من شنیدم I9000 خیلی توپتره من که اصلا LCD گوشی رو روشن نمیکنم چراغ قوه میگیرم روش بعد کار میکنم!!!!!!!!
    -------------------------------
    دوستان در مورد سنسور مجاورتی برای خاموش شدن که سوال کردم جواب ندادینا

6. 2 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متوجه نمیشم ! یعنی اگر تست یه سایت معتبر رو بیارم اینجا بزارم ... یا اینکه با توجه به فلان اطلاعات معلوم بشه که اندو 1.6 از 16 میلیون ساپورت میکنه .. جوابش این هرج و مرجه ؟

کلی گفته داشتید ! یکدومش از چند صفحه قبل تا الان بادلیل و قانع کننده نبوده ..

به سامسونگ کشوندین که هیچ ربطی به این تاپیک نداشته ...

حالا اگر یکی بیاد بگه x10 خوبه عالیه تاچش از ایفون بهتره اون خوبه میشه .. حتی اگر دروغ بگه نه ؟

برای بررسی کیفیت ساخت هر برندی تاپیک جدا باز کردم چون ربطی به این تاپیک نداره ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای بررسی صفحه نمایش اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر چقدر خواستین اونجا بگید اما با دلیل .. منم با دلیل میگم ... کسانی هم که اظهار نظر میکنن در مورد هر برندی لطفا اونجا بیان تا از اطلاعاتشون استفاده کنیم ...

و در نهایت من پستهام هیچ کدوم خلاف نبوده و همه با دلیل و با اعتبار سایت ها گذاشته شده ..اما جوابش مغلطه گری و فلان پسر عمه فلانیو دوست فلانی بوده که همه خلاف قوانین سایت هستش ...اگه قراره پستی هم پاک بشه درستش اینه که پستهای نا مروبط پاک بشه

8. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا همش حالت حمله داريد شما !؟ چرا نميتونيد عادي و با احترام با دوستان برخورد كنيد ؟ اگر مشكلي داريد بهتر نيست ابتدا مشكلتون رو برطرف كنيد بعد پست بديد ؟

روز اولي كه i8910 و s8300 سال 1387 معرفي شد ... بچه هايي كه s8300 رو تست ميكردن و همينطور 8910 ميگفتن حساسيتش در حد ايفونه ! ولي خوب رووني ايفونو نداره ...

يه سال پيش در چنين زماني (پست هاش هست ) تو كلوب s8300 همين گفته ها مطرح بود ..خوب نميدونستيم ! حالا فهميديم ! داريم به شما منتقل ميكنيم كه قبل از اينكه به سال بكشه متوجه بشيد اين حرفارو جاي ديگه نزنيد ... البته به شما حق ميدم چون برندهاي ديگه غير اپل و مخصوصا سوني اريكسون تا به حال خازني نداشته و شما تاچ هاي مختلف خازني رو تست نكردي

در مورد بقيه گفته هات .. اگه در مورد من چيزي داري همين جا بگو با دليل حداقل !

اگه هم نداري داغ نكن و الكي به ديگران اتهام نبند ...
    من اصلا با تو مشکل ندارم و اتفاقا خیلی هم با پستات حال میکنم

من تو کویر زندگی میکنم اینجا هم کسی گوشی دیگه ای نداره برای همین فقط با ایکس10 و آیفون کار کردم

شما چرا به خودت شکداری عزیزم من مگه اسمی از کسی بردم که شما انقدر زود به خودت میگیری!!!!!!!!!

چندين نفر به خاطر گفته هاي شما x10 خريدن .. صفحه نمايش 16 ميليونو و ... باتري چه ميدونم سوني راندمانش 3 برابر بهتر از سامسونگه و ...
    هر کی ایکس10 خریه راضی هست و مشکلی نداره
    میخوای چند نفر تو همین سایت معرفی کنم که به پیشنهاد بچه های همین انجمن سامسونگ خریدن و الان پشیمونن

اگه قراره پستی هم پاک بشه درستش اینه که پستهای نا مروبط پاک بشه
    شما دست پیش نگیر مدیرای اینجا کارشون خیلی خوب بلدن و احتیاجی به راهنمایی های شما ندارن

دوم اینکه ببخشیدا به کسی توهین نشه ولی بنده حرف نینجا رو قبول ندارم...شما بببین از 20نفری که X10 رو خریدن گفتن عجب اینترفیسی ولی ایشون گفتن اینترفیس زیبایی نداره!

نینجا کارش درسته meha
    اینترفیس هم سلیقه ای هست و نینجا هم با اینترفیس ان900 بیشتر حال کرده خب مشکلی نیست

دوستان مقایسه hd2 و ایکس 10 زیاد جالب نیست چون سیستم عاملشون فرق میکنه و جفتشون معایب و محاسن خاصشون دارن
    کلا بعضی مواقع ساکت موندن بهتره هر چند که در قبال این جماعت سخته!!!!
    Last edited by corey; 01-06-2010 at 13:26.

10. 3 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dubai

پيش فرض

سلام
    ببخشید میونه بحثتون
    من چند روزی میشه که X10 خریدم و زیاد باهاش آشنایی ندارم (داریم یواش یواش آشنا میشیم که وقت میبره)
    1 سوال داشتم: اینکه تا 2 روز پیش واسه unlock کردن این ربع دایره در جهت عقربه های ساعت بود (در واقع واسه راست دست ها بود) الان برعکس شده (شده واسه چپ دست ها) هرچی هم تو setting میگردم چیزی پیدا نمی کنم.
    کسی می تونه کمک کنه؟؟؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اوه اوه هنوز اینجا دعواست؟ چه سیریش بازی شده
    در مورد صفحه نمايش هم همين الان بگم خودتو درگير نكن صفحه نمايش همينه كه هست ! .. اگه مشكل از اندو 1.6 هستش ... اين همه گوشي از جمله x10 mini دارن 16 ميليون رو با اندو 1.6 ساپورت ميكنن ...پس يه حربه تبليغاتي بيش نبود ...
    منظورت اینه که سونی میتونه 16میلیون رنگ رو برای مینی بهینه سازی کنه ولی عاجز از این که این کارو برا x10 مادر بکنه؟ اصلا این حرف با عقل جور در میاد؟ خدا وکیلی تو خلوت خودت فکر کن جوابشم نمیخواد به ما بگی!!!

13. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوه اوه هنوز اینجا دعواست؟ چه سیریش بازی شده

منظورت اینه که سونی میتونه 16میلیون رنگ رو برای مینی بهینه سازی کنه ولی عاجز از این که این کارو برا x10 مادر بکنه؟ اصلا این حرف با عقل جور در میاد؟ خدا وکیلی تو خلوت خودت فکر کن جوابشم نمیخواد به ما بگی!!!

نه عزیز

فکر کنم منظورمو درست رسونده باشم چون original عزیز متوجه شدند ...

به هر حال :

اعلام شده که اندو 1.6 توانایی نداره 16 میلیون رو ساپورت کنه بابت همینم هست که x10 داره از 65000 هزار رنگ بهره میبره و وقتی به 2.1 اپدیت بشه میتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه

...حالا گفته اینه که اگر 1.6 تواناییشو نداره چرا x10 mini 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ یا I5700 که نسخه قدیمی تر هستش چرا 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ ...در نتیجه اندروید 1.6 توانایی ساپورت 16 میلیون رنگ رو داره ... و این مشکل از اندو نیست از x10 هستش ..البته صفحه نمایش x10 همین الان هم ضعیف نیست ... سر صحبت اینه که اخبار اشتباهی داده شده همین ...

جواب این گفته جوابی بود که original دادن نه بادعوا نه با پیش کشیدن گذشته و اینده ...

15. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ببخشید میونه بحثتون
    من چند روزی میشه که X10 خریدم و زیاد باهاش آشنایی ندارم (داریم یواش یواش آشنا میشیم که وقت میبره)
    1 سوال داشتم: اینکه تا 2 روز پیش واسه unlock کردن این ربع دایره در جهت عقربه های ساعت بود (در واقع واسه راست دست ها بود) الان برعکس شده (شده واسه چپ دست ها) هرچی هم تو setting میگردم چیزی پیدا نمی کنم.
    کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
    دوستان خدایی بیخیال این بحثا, یکی از x10 دارا جواب این بنده خدا رو بده , اصلا هممون یادمون رفته این تاپیک ها واسه چی ایجاد شده, واسه کمک به هم دیگه.

17. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
    انگشت روی همون ربع دایره نگه دار و بچرخونش به همین راحتی

اگه قفل خوب هم میخوای که کسی به گوشی دسترسی نداشته باشه بو تو قسمت seccurity و برای گوشی screen unlock pattern بزار

19. 4 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •