دوست محترم جوگیر نشو احترام خودت هم نگه دار
من با خیلی از بچه های این انجمن شوخی دارم دلیل نمیشه شما هر حرفی دلت خواست اینجا بزنی
من چیز که دیدم میگم و دلیلی هم برای دروغ گفتن و تعصب به خرج دادن روی این گوشی ندارم
فکر کنم در رابطه با حساسیت تاچ بهترین نفر که بیاد براتون توضیح بده همین سامان خودمون هست که هم آیفون داشته و هم ایکس10
در رابطه با نظرات شما هم بنده زمانی که امنیا داشتم استفاده لازم بردم
فقط مشکل اینجا که هر چی که شما میگفتی من برعکسش میدیدم!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه یکی تست آیفونو پیدا کنه سوء تفاهم از بین میره
یه مورد خیلی عجیب دیگه الجی gw620 هستش که تاچ resistive داره و از خازنی قویتر عمل کرده ?؟!?؟
من روز اول هم گفتم حساسیت تاچش دقیقا مثل آیغونه ولی دقتش ضعیفتره.حالا اگه حرفهای یه سایت سوئدی رو بیشتر قبول دارین که دیگه هیجی
به خدا این 3 ساله که من اینجام هرچی دعوا تو این کلوپ SE شده,شروع کنندش همین سامسونگیا بودن(حالا بکس ppc هم اضافه شدن انگار)هر بار هم میان یه نوشته یا نمودار از به سایتی کپی میکنن و مقایسه میکنن.چون خودشون که جز سامی گوشی دیگه ای نمیگیرن.(جدیدا فقط کپی میکنن و نتیجه گیری هم نمیکنن که بگن ما آخرش بگن ما بی گتاهیم...)
بابا ول کنین.ضعیه یا قوی.اصلا خدای تاچ هم که باشه شما مگه SE میگیرین؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره.همه میشناسیمت.gif)
اون رو که Rar Man با همون Win rar مون گفت که معلوم شده قضیه الکی بوده...چجوریش و خودش میاد میگه