فقط من اینو بگم که یک هارد
WD 320 MY PASSPOR ES
از پی سی سنتر شیراز گرفتم 76 تومان سرعتش خیلی خوبه !عالیه!
فقط من اینو بگم که یک هارد
WD 320 MY PASSPOR ES
از پی سی سنتر شیراز گرفتم 76 تومان سرعتش خیلی خوبه !عالیه!
سلام دوستان
من قصد خرید یک هار500اینترنال دارم .لطفا چند مدل از هارد های شرکت وسترن یا سیگت معرفی کنید همراه با قیمت.
ملاک هام: قیمت-سرعت- طول عمر بالا
اقا جایی کسی تستی که صدا رو نشون بده ندیده ؟
برای این سه مدل
samsung f3 (1T)
seagate 7200.12
wd.caviar black
ببینید تا جایی که من متوجه شدم سیگیت از لحاظ عملکرد سره و لی صدا زیاد
از لحاظ صدا مثل اینکه سامسونگ کمتر از بقیه.صدا برام مهمه چون هارد اصلی هست
دوستان سامسونگ دار.در حالت عادی (وبگردی و کار با نرم افزارهای سبک)صدا داره یا نه؟
سلام
من میخوام یه هارد اینتر نال 1 یا 1.5 ترا بایتی بگیرم
1 کدوم برند الان محصول خوبی داره تا الان سه برندو خیلی ازش شندیم وسترن دیجیتال سیگیت وسامسونگ
2 بین ظرفیت 1 تا 1.5 این هاردها فرقی تو کیفیت و دوام وجود داره یعنی امکان داره یک برند ظرفیت 1 ترا بایتی با کیفیت مطلوب و ظرفیت 1.5 ترابایتی با کیفیت نا مطلوب تولید کنه
3 الان قیمت این هاردها تو چه حدودی هستند مثلا وسترن دیجیتال بلک یا سامسونگ یا سیگیت مدل جدیدش با ظرفیت 1 چقدر هستند ظرفیت 1.5 این هاردهایی که نام بردم چند هستش در واقع اختلاف قیمت این دو ظرفیت چقدر میشه
سلام
لطفا به این سوال سریعا جواب بدید لطفا چون همین فردا میخوام یه هارد بخرم الان رفتم بازار ولی هارد وسترن بلک پیدا نمیشه در عوض بجاش تا دلت بخواد مدل گرین زیاد هستش چون چند جا خوندم که این مدل یعنی وسترن دیجیتال گرین دارای سرعت پایینی هستش وبه این صورت عمل میکنه که هد موقعی که از هارد استفاده نمیکنی در حالت پارک قرار میگیره و بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره و اگر از این هارد برای دکستاپ استفاده کنی چون هی به حالت پارک میره و باز به حالت فعال قرار میگیره زود خراب میشه یعنی این مدل هم سرعتش پایینه هم اینکه برای آرشیو کردن مناسبه
حالا سوالم این بود که آیا همه مدلهای گرین از این قانون طبعیت میکنند یا نه مدلهای دیگه ای هم وجود داره که به درد استفاده مکرر از اون در سیستم میخوره و اینطور نیست که فقط برای آرشیو مناسب باشن
2 اگر جواب شما منفی بود یعنی این مدل یعنی گرین وسترن دیجیتال به درد استفاده زیاد از هارد در طول روز نمیخوره بین سیگیت و سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید در ضمن اگر ورژن خاصی هم هست که مد نظر شما است بیان کنید
3 در ضمن در مدل سامسونگ من شنیدم که باید یک سری رو که f3 هستش بخری که کیفیت و سرعت بهتر داره این مورد رو چطور میتونم بفهمم که از سری f2 هست یا f3
4 در مورد سیگیت همین مدل 72000.12 رو پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه ای بهتره یعنی ورژن دیگه
5 در مورد این 3 برند اگر یه قیمت هم بدید که خیلی خوبه
6 خلاصه مطالب بالا این هستش که اگر مدل وسترن دیجیتال بلک گیر نیومد نوع گیرن هم میتونه برای من که برای استفاده مکرر داخل سیستم می خوام مناسب باشه یا نه و اگر نه بین سامسونگ و سیگیت کدوم بهتر می باشد در ضمن این قضیه سری های f3 سامسونگ چیه در ضمن من بیشتر روی 1.5 ترابایت نظر دارم
در پایان خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدید تا قبل از خرید بتونم از مطالب شما استفاده کنم ممنون میشم
سلام
لطفا به این سوال سریعا جواب بدید لطفا چون همین فردا میخوام یه هارد بخرم الان رفتم بازار ولی هارد وسترن بلک پیدا نمیشه در عوض بجاش تا دلت بخواد مدل گرین زیاد هستش چون چند جا خوندم که این مدل یعنی وسترن دیجیتال گرین دارای سرعت پایینی هستش وبه این صورت عمل میکنه که هد موقعی که از هارد استفاده نمیکنی در حالت پارک قرار میگیره و بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره و اگر از این هارد برای دکستاپ استفاده کنی چون هی به حالت پارک میره و باز به حالت فعال قرار میگیره زود خراب میشه یعنی این مدل هم سرعتش پایینه هم اینکه برای آرشیو کردن مناسبه
حالا سوالم این بود که آیا همه مدلهای گرین از این قانون طبعیت میکنند یا نه مدلهای دیگه ای هم وجود داره که به درد استفاده مکرر از اون در سیستم میخوره و اینطور نیست که فقط برای آرشیو مناسب باشن
2 اگر جواب شما منفی بود یعنی این مدل یعنی گرین وسترن دیجیتال به درد استفاده زیاد از هارد در طول روز نمیخوره بین سیگیت و سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید در ضمن اگر ورژن خاصی هم هست که مد نظر شما است بیان کنید
3 در ضمن در مدل سامسونگ من شنیدم که باید یک سری رو که f3 هستش بخری که کیفیت و سرعت بهتر داره این مورد رو چطور میتونم بفهمم که از سری f2 هست یا f3
4 در مورد سیگیت همین مدل 72000.12 رو پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه ای بهتره یعنی ورژن دیگه
5 در مورد این 3 برند اگر یه قیمت هم بدید که خیلی خوبه
6 خلاصه مطالب بالا این هستش که اگر مدل وسترن دیجیتال بلک گیر نیومد نوع گیرن هم میتونه برای من که برای استفاده مکرر داخل سیستم می خوام مناسب باشه یا نه و اگر نه بین سامسونگ و سیگیت کدوم بهتر می باشد در ضمن این قضیه سری های f3 سامسونگ چیه در ضمن من بیشتر روی 1.5 ترابایت نظر دارم
در پایان خواهش میکنم سریعتر جواب منو بدید تا قبل از خرید بتونم از مطالب شما استفاده کنم ممنون میشم
'گرین نخر .به درد سیستم عامل نمی خوره.پر سر و صدا و کنده
f3 رو از روی مدل می تونی تشخیص بدی.فک کنم مدلش 103sj هست.اینو سرچ کن تا مطمئن بشی.سی گیت هم عملکردش خوبه ولی نوع 1.5 ممکنه به خاطر تعداد هدش عملکردش با این نوع فرق داشته باشه.1 اش رو بچه ها تست کردن خوب بوده
ای بابا ما که هر چی سوال کردیم کسی جوابی به ما نداد البته از زورگ عزیز تشکر میکنم ولی حداقل این رو یکی به ما جواب بدین
بین هارد سیگیت 7200.11 و 7200.12 فرقی از نظر کارایی وجود داره یا نه
2. از بین هاردهای 1.5 ترابایتی سیگیت و وسترن گرین و سامسونگ کدام یک رو پیشنهاد میکنید
3 هارد سامسونگ 1.5 ترا از نوع spinpoint f3 , وجود داره یا نه
راستش رفتم بازار یه هارد سامسونگ 1 ترا از این نوع spinpoint f3 گیر آوردم اما چون 1.5 می خواستم نگرفتم گفتم یه بار دیگه از دوستانی که اطلاع دارند بپرسم آیا از این مدل با ظرفیت 1.5 هم وجود داره یا نه
4 راستش تو بازار هارد وسترن از نوع گرین خیلی زیاده و فروشنده ها هم کلی ازش تعریف میکنند و میگند که سرعت دور این هارد بالای 7200 هستش میخواستم ببینم این واقعیت داره یا نه چون من قبلا دیده بودم که دور این هارد رو 5400 نوشته بودند
5 حالا برای ظرفیت 1.5 از نوع وسترن گرین و سیگیت و سامسونگ کدوم میتونه بهتر باشه برای من برای استفاده مداوم در سیستم
دوستان بهتر از من جواب شما رو می دن ولی شما چرا نماز شک دار می خونی!
تو تاپیکها گفته شده که گرین فقط برا آرشیو مناسبه و چون هد هاش پارک میشه کند و پر صداست حالا تا قیامت هم فروشنده تعریف کنه
7200.11 هم که گفته شده فریم ویرش مشکل داشته و اغلب افرادی که داشتن ناراضی بودن.
خوب معلومه دیگه اگه دنبال دردسر نمی گردی این دو تا رو نگیر.صفحه اول این تاپیک رو هم بخونی بدک نیست
وسترن گرین یکی از شاهکارهای وسترن دیجیتاله که از زمان معرفیش سازنده های دیگه هم رو به ساخت این نمونه از هارها اوردن
نمونش از سیگیت که سری lp رو معرفی کرد و ...
این هارد کسی نمیگه ضعیفه ایراد داره یا فلانه
وسترن گرین بمنظور استفاده بهینه در مورد مصرف انرژی و استفاده اتوماتیک و مناسب در چرخش هد برای خواندن و نوشتن اطلاعات طراحی شده
اینکه تو فروم های ایرانی بعلت اینکه اطلاعات افراد ناقصه یا اینکه از دیگران جسته گریخته مطالبی رو میشنون میان و راهنماییهای غلط ارائه میدن
وسترن گرین نمونه یه هارد با طول عمر و کارایی بالاست که دلیلش هم سرعت چرخش اتومات هد هستش
مصرف این نمونه هاردها خیلی هم کمتره
نصب سیستم عامل روی اونها نه تنها بلا مانعه بلکه برای کسانی که سیستمشون تو طول روز ساعتهای بیشتری مورد استفاده س توصیه میشه
ما هیچ هاردی نداریم که کاربریش تنها برای یه مقصود خاص مثل آرشیو باشه
اینکه وسترن گرین کاربری عمده ش برای آرشیوه یه اشتباه کاملا محضه که قبلا بهش اشاره کردم
سیستمهایی مورد نیازن که بایستی 24 ساعت شبانه روز روشن باشن اینجاست که وسترن گرین با توجه به کم مصرف بودن و انتخاب سرعت چرخش خودکار بهترین گزینه ست
Last edited by alpha007; 31-05-2010 at 13:35.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)