تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 598 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس محمد رضا , این با اون چیزی که سعید گفت فرق داره و نیاز به این همه بنچمارک و نمودار نبود آخه سعید گفت حساسیت تاچش خوبه! نگفت دقتش خوبه , دقت یعنی اینکه مثلا توی این گوشی های آندرویدی با اون نرم افزار مخصوصش بیای این خط ها رو مثل شکل بالا بکشی و خط ها از حالت جدا از هم پیدا نکنه .پس حرف سعید میتونه درست باشه چون همونطور که گفتم دقت تاچ رو بنچمارک میگیرن .در ضمن شما که میگی نمیشه گوشی که در قعر جدول هست بیاد اول بشه خوب من مایلستون رو مثال زدم دیگه توی بنچمارک شما دومه, توی عکسهایی که من گذاشتم آخر!!!!
    جاني من كه بحثي ندارم ...

اگه دوستان ميخوان به بقيه بگن كه تاچ x10 از ايفون و 8910 بهتره .. خيلي خوب بگيد ..

ولي ديگه حرف از سياست هاي استيو جابز چه ميدونم فلان رئيس جمهورو دوربريامون كه تو اين سايت متهم ميشن هم نزنيد كه مثبت نيست .. چون رفتارها توجيه گرايانه تر و زننده تره ...

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seyed kazem's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جاني من كه بحثي ندارم ...

اگه دوستان ميخوان به بقيه بگن كه تاچ x10 از ايفون و 8910 بهتره .. خيلي خوب بگيد ..

ولي ديگه حرف از سياست هاي استيو جابز چه ميدونم فلان رئيس جمهورو دوربريامون كه تو اين سايت متهم ميشن هم نزنيد كه مثبت نيست .. چون رفتارها توجيه گرايانه تر و زننده تره ...
    کاربر محترم سعی کنید دفعات آینده تو قرار دادن موضوع کاملا دقت کنید تا به خاطر یه اشتباه سوء تفاهمی به وجود نیاد و کاربرهای دیگه به اشتباه نیفتند
    شما اومیدن تست دقت تاچ رو به جای حساست قرار دادین و رو حرفتون هم پافشاری میکنین و هر چقدر به شما میگند که اشتباه میکنید حاظر نیستید کوتاه بیاید

4. 3 کاربر از seyed kazem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان با چی آهنگ با فرمت AAC رو اجرا کنم؟

و اینکه میشه آهنگی با فرمت AAC را برای زنگ انتخاب کرد؟نگید نه که خودم رو با کش دار میزنم!

6. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

و اینکه میشه آهنگی با فرمت AAC را برای زنگ انتخاب کرد؟نگید نه که خودم رو با کش دار میزنم!
    واسه پخشش اگه به صورت mpeg4 یا 3gpp انکد شده باشه پخش میکنه . واسه زنگ رو نمیدونم چون x10 ندارم.

8. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست محترم جوگیر نشو احترام خودت هم نگه دار
    من با خیلی از بچه های این انجمن شوخی دارم دلیل نمیشه شما هر حرفی دلت خواست اینجا بزنی

من چیز که دیدم میگم و دلیلی هم برای دروغ گفتن و تعصب به خرج دادن روی این گوشی ندارم
    فکر کنم در رابطه با حساسیت تاچ بهترین نفر که بیاد براتون توضیح بده همین سامان خودمون هست که هم آیفون داشته و هم ایکس10

در رابطه با نظرات شما هم بنده زمانی که امنیا داشتم استفاده لازم بردم
    فقط مشکل اینجا که هر چی که شما میگفتی من برعکسش میدیدم!!!!!!!!!!!!!!!!
    حذف بدلیل انتقال به پیغام خصوصی و جلوگیری از انحراف مسیر تاپیک.
    Last edited by AryanLand; 30-05-2010 at 23:07.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آنکد نشده و با mediaspace میگه نمیتونه اجراش کنه...خب چه کار کنم؟

کسی نمیدونه چه طور میشه اجرا کرد؟!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام....
    دوستان يادتونه يه فيلم اومده بود كه توي گوگل مپ با اين گوشي ميشد با دو تا انگشت زووم كرد...چي بهش ميگن...مولتي تاچ... كسي گذاشته بودش اينجا؟؟؟جريانش چي بود؟؟؟لينكش رو ميديد؟؟؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا چرا خودتو اذیت میکنی .؟ برو برنامه any dvd convertor رو دانلود کن بعد پا کیفیت خیلی بالا تبدبل کن به فرمتی که گوشی پخش میکنه بعد تو گوشی راحت اجراش کن. هم صوتی هم تصویری.
    کاری که من با فایلای تصویری میکنم divx و avi پخش نمیکنه که نمیکنه تبدیل میکنم به mpeg4 راحت با کیفیت عالی پخش میکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوست محترم جوگیر نشو احترام خودت هم نگه دار
    من با خیلی از بچه های این انجمن شوخی دارم دلیل نمیشه شما هر حرفی دلت خواست اینجا بزنی

من چیز که دیدم میگم و دلیلی هم برای دروغ گفتن و تعصب به خرج دادن روی این گوشی ندارم
    فکر کنم در رابطه با حساسیت تاچ بهترین نفر که بیاد براتون توضیح بده همین سامان خودمون هست که هم آیفون داشته و هم ایکس10

در رابطه با نظرات شما هم بنده زمانی که امنیا داشتم استفاده لازم بردم
    فقط مشکل اینجا که هر چی که شما میگفتی من برعکسش میدیدم!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه یکی تست آیفونو پیدا کنه سوء تفاهم از بین میره
    یه مورد خیلی عجیب دیگه الجی gw620 هستش که تاچ resistive داره و از خازنی قویتر عمل کرده ?؟!?؟
    من روز اول هم گفتم حساسیت تاچش دقیقا مثل آیغونه ولی دقتش ضعیفتره.حالا اگه حرفهای یه سایت سوئدی رو بیشتر قبول دارین که دیگه هیجی
    به خدا این 3 ساله که من اینجام هرچی دعوا تو این کلوپ SE شده,شروع کنندش همین سامسونگیا بودن(حالا بکس ppc هم اضافه شدن انگار)هر بار هم میان یه نوشته یا نمودار از به سایتی کپی میکنن و مقایسه میکنن.چون خودشون که جز سامی گوشی دیگه ای نمیگیرن.(جدیدا فقط کپی میکنن و نتیجه گیری هم نمیکنن که بگن ما آخرش بگن ما بی گتاهیم...)
    بابا ول کنین.ضعیه یا قوی.اصلا خدای تاچ هم که باشه شما مگه SE میگیرین؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره.همه میشناسیمت

راستی دوستان جز من کسی مشکل باطری نداره؟

سلام....
    دوستان يادتونه يه فيلم اومده بود كه توي گوگل مپ با اين گوشي ميشد با دو تا انگشت زووم كرد...چي بهش ميگن...مولتي تاچ... كسي گذاشته بودش اينجا؟؟؟جريانش چي بود؟؟؟لينكش رو ميديد؟؟؟

اون رو که Rar Man با همون Win rar مون گفت که معلوم شده قضیه الکی بوده...چجوریش و خودش میاد میگه
    Last edited by saman65; 31-05-2010 at 09:32.

15. 4 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من روز اول هم گفتم حساسیت تاچش دقیقا مثل آیغونه ولی دقتش ضعیفتره.حالا اگه حرفهای یه سایت سوئدی رو بیشتر قبول دارین که دیگه هیجی
    به خدا این 3 ساله که من اینجام هرچی دعوا تو این کلوپ SE شده,شروع کنندش همین سامسونگیا بودن(حالا بکس ppc هم اضافه شدن انگار)هر بار هم میان یه نوشته یا نمودار از به سایتی کپی میکنن و مقایسه میکنن.چون خودشون که جز سامی گوشی دیگه ای نمیگیرن.(جدیدا فقط کپی میکنن و نتیجه گیری هم نمیکنن که بگن ما آخرش بگن ما بی گتاهیم...)
    بابا ول کنین.ضعیه یا قوی.اصلا خدای تاچ هم که باشه شما مگه SE میگیرین؟
    بابا به خدا انقدر کل کل نداره که . اصلا حساسیت خدا یا بیخودترین حساسیت . فقط تاچش خازنی باشه دیگه حساسیت کمو زیادش زیاد وفیقی نداره به خدا . چرا انقدر مسئلرو میپیچونید؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •