فایلتون معلومه که خرابه شما توی نت پد یک حرف هم بنویسید میشه 1 کیلوبایت
فایلتون معلومه که خرابه شما توی نت پد یک حرف هم بنویسید میشه 1 کیلوبایت
جوابی هنوز نگرفتم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون اس ام اس فارسی هزینه ها میره بالا
کمک![]()
سلام به همه.دوستام من دنبال منشی میگردم برای HD2 .کسی داره ؟
دوستان واقعا کسی منشی برای hd2 کسی نداره ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم:
برنامه ها وبازی های جدید که برای ppc میاد روی گوشی هایی با رزولوشن پایین مثل touch 2 اجرا میشه؟؟
منظورم qvga هست.یا حتما باید wvga باشه تا بتونه برنامه ها ومخصوصا بازی ها ی جدید رو اجرا کنه؟؟
یه چیز دیگه:هر برنامه ای که جدید تولید میشه روی یه ورژن جدید از win mobile میاد یا روی همشون اجرا میش؟؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید.
سلام.
در مورد بازی ها و برنامه ها شما باید بازیهایی رو که به رزولوشن گوشی خودتون میخوره (چه جدید و چه قدیمی) رو نصب کنید و برنامه ها هم همینطور معمولا" میخوره ولی گهگاه پیش میاد که یک برنامه رو واسه ورژن خاصی از ویمدوز موبایل مینویسن و به ورژنهای قبلی نمیخوره.ضمنا" یک برنامه هم برای تغییر رزولوشن هست منتها من چون نیاز نداشتم تستش نکردم که ببینم جواب میده یا نه.(اسمش رو یادم بیاد براتون میزارم.)![]()
چند روز پیش می خواستم با coreplayer یه فیلم ببینم ، اما تا باز کردم ،سریال خواست؛سریال رو وارد کردم(سریالی که تو همین تاپیک معرفی شده :8T40QX-N9LXZE-XQ8534-D4407V-Y24VQQ)ولی بعد از دو سه بار استفاده ، دوباره وقتی باز کردم،سریال خواست.به خیلی از فایل ها هم گیر میداد و بازشون نمی کرد که نمی دونم codec رو ساپورت نمی کنه.علت چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم:احیانا کسی برنامه منشی تلفنی خوب نمی شناسه؟ isecretary رو نصب کردم ، کار نمی کنه.(omnia 7300)
Last edited by hirondelle; 30-05-2010 at 18:51.
تو قسمت معرفي نرم افزار تو همين صفحات آخر من يه ورن كرك شده گذاشته بودم .. شما اونو دانلود كني بدون مشكل كار ميكنه
سلام...نمیدونم جاش اینجاست یا نه...اما یه imate p30 دارم که میخاوم مستر ریست کنم.....اما بلد نیستم....
کسی مییتونه کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)