سلام دوباره به دوستان
1)حرف من با استناد به حرف يكي از بچه ها بود كه گفت براي خروجي گرفتن بايد برنامه رو رجيستر كني .
2)رو عنوان برنامه [beta] ذكر شده .
3)مي توانستي به جاي حرف آخر سكوت كني چون به من توهين كردي .
سلام دوست عزیز
من قصد بی احترامی نداشتم، نمی دونم از کجا همچین برداشتی کردی، اگه منظورت به جمله ی آخره که من جمله خودتونو نوشتم، یعنی منظورتون اینه شما قصد توهین به من داشتی که همون جمله رو زدی؟ شوخی کردم.gif)
مورد دو رو هم متوجه نشدم، ربطی بین کرک و بتا بودن برنامه نمی بینم.
درباره ی مورد اول هم که اون دوستتون اشتباه کرده بود و من تصحیح کردم، نباید می کردم؟.gif)
با این همه اگه شما برداشت بد کردی یا من طوری نوشتم که شما اینجور برداشت کنی، می تونی واسه اینکه مطمئن شی 240+ پست من رو بخونی ببینی آیا جایی به کسی بی احترامی کردم؟
موفق باشید
این آقامحمد ما رو اذیت نکنید ها..............
.gif)
خوب راست میگه مجانیه...
چند وقته از آقامحمد خبری نیست!
ممنون
باباجان دیگه چه جوری باید ازم خبر باشه؟ آخرین پستم امروز ساعته 12:15 AM بوده، یعنی نهایتا همین امروز
:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دقیقا نمی دونم خبر یعنی چه جوری؟.gif)
آقایان ما تو این انجمن به اندازه کافی دعوا داشتیم!دعوای کیان و آرمین,دعوای من و کیان در بازی زندگی رویایی و دعوای نخستین من و کیان(اون زمان امیررضا جون هنوز عضو نبودن) هالا همه دعواها آشتی شد.دیگه دعوا پیش نیاد تا مثل الآن دوست باشیم.
نه بابا دعوا کجا بود، من که خوشبختانه با کسی مشکل ندارم. حتی اگه به فرض مثال با کسی هم مشکل داشتم، این قدر سرم شلوغه که وقت دعوا کردن ندارم..gif)
فعلا دوستان