خوبه ها ولی یه کمی ارزون به نظر میاد. تا 2 برابر این قیمت هم اگه باشه که امکانات و کیفیت خوبی داشته باشه مشکلی نیست. مثل tp-link 8817 که روتر هم داره. البته قیمتش رو ندارم. قیمت 8817 چنده؟ کلا مودم خوبی هست؟
مرسی
خوبه ها ولی یه کمی ارزون به نظر میاد. تا 2 برابر این قیمت هم اگه باشه که امکانات و کیفیت خوبی داشته باشه مشکلی نیست. مثل tp-link 8817 که روتر هم داره. البته قیمتش رو ندارم. قیمت 8817 چنده؟ کلا مودم خوبی هست؟
مرسی
Last edited by whitewolf; 28-05-2010 at 20:51.
این 8811 مودم روتره خوبه بچه ها استفاده میکنن راضین. اگه 50 تومن داری 8901 بخر وایرلسم داره.
Last edited by Exir; 28-05-2010 at 21:42.
سلام
من تازه عضو شدم و تازه هم Adsl گرفتم از صبا، در ضمن دو سیستم دارم تو خونه یکی دسکتاپ و اون یکی لپ تاپ
مشکل من اینه که با لپ تاپ میتونم وصل شم به اینترنت ولی با دسکتاپم نه، ویندوزشم عوض کردم و تمام تنظیمات لپ تاپ رو، روش ریختم. کسی میتونه کمکم کنه؟ مودم من Aztech مدل 605eu هستش
سلام دوستان
من یه مودم Dlink 2640u دارم که الان بصورت bridge براحتی به اینترنت وصل میشه ولی وقتی میخوام بصورت pppoe وصل بشم
با اینکه یه ربع صبر میکنم باز هم چراغ اینترنت روشن نمیشه و وقتی تو تنظیمات مودم میرم میگه invalid isp password و دوباره پسورد میخواد ؟ مشکل کجاست ؟ من مطمئن هستم که یوزر و پس درست وارد میکنم .
درضمن من از صبانت اینترنت میگیرم .
سلام
من سرویس adsl دارم و توی خونه دوتا سیستم دارم که از هم دور هستن و نمیخام کابل کشی کنم. آیا میتونم یه مودم دیگه برای سیستم دوم بگیرم واون رو هم با همون سرویس adsl به اینترنت متصل کنم. یعنی هر دو کامپیوتر با دو مورم مجزا ( با یک سرویس adsl) در یک زمان به نت وصل بشن؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم!
Last edited by Gladiator King; 28-05-2010 at 23:09.
ولی شنیده بودم 8817 چند جایزه بین المللی رو برده که قیمتش هم در اوردم حدودا 25 تومنه. 8811 رو هم البته حتما در نظر می گیرم ولی بیشتر می خوام درباره 8817 بدونم.
سلام
آیا فقط از یک سیستم میشه به اینترنت وصل شد؟ من فقط از طریق لپ تاپم میتونم وصل شم و با دسکتاپ نمیشه.
این نکته رو تو این سایت نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودم وايرلس زير 50 تومن داريم؟
باشه همون tp-link بقيه سوالم رو جواب نداديد ؟! چه مدلشو بگيرم كه ساده باشه(شخصي هست) تجربه ي شخصي تون چي هست كه از نظر كيفيت و گارانتي و ... ؟؟
ممنون ميشم جواب بدين![]()
کسی از دوستان نظری نداره؟ رو این قضیه بدجور گیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)