[QUOTE=ase_pase;4994465]
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط " _ " بردار. و بعد برو قسمت فروشگاه
البته تضمین و تبلیغ اینکه خوب هست رو نمیکنم . فقط گفتم که توی فروشگاهشون با این قیمت دیدم
سلام.
بچه ها شرمنده که می پرسم، نمی خوام دعوا درست کنم یا همچین چیزی!
فقط یادمه قدیما این جناب XBox مشکل گرمایی داشت.
می خواستم ببینم الان هم داره یا نه.
لطفاً صادقانه بگید. پدرم در اومده تا پولش رو در آوردم!
و این که کابل HDMI تو Premium هم هست یا نه؟ تو Elite که هست ایشالله؟
ممنون[/
QUOTE]
سلام
xbox قدیم ها از این مشکلات داشت اما با اومدن مین جسپر شما میتونی بدون اضافه کردن هیچ فن یا کلا خنک کننده ، راحت بازی کنی خدوم الان از اوایل سال 2009 دارم و شده که 7-8 ساعت هم بازی کنم اما تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم (البته بازی هایی که اینقدر طول میکشه رو معمولا روی هارد نصب میکنم)
تولید مدل پرمیوم متوقف شده و الان فقط مدل های الیت و آرکید هست که پیشنهاد همه مدل الیت هست و کابل HDMI و البته کامپوننت های AV رو از توش برداشتن .
برای شارژ میتونی باتری قلمی های شارژی بخزی و یا باتری های مخصوص xbox که شارژی هستن و فکر کنم حدودا 15 هزار تومان باشن
1.بله میتونه ، منتها به شرط ایمکه بری توی شبکه لایو و آپدیتش کنی وگرنه بدون آپدیت تا اونجایی که میدونم فقط WMV رو میخونه.
2.بله USB میخوره و میتونه عکس و آهنگ و فیلم رو ازشون پخش کنه
3.راستش اینون نمیدونم
4. بله الیت 330 توما خوبه (البته حواستون باشه که داشبورد و فریمور جدید روش نصب باشه)
5.کابل HDMI بین 14 تا 18 هزار تومان هست که بیشتر جا ها 15 هزار تومان میفروشن
6.تمام بسته های xbox یک دسته توشن هست . (فقط من یک مدل COD که Limited Edition بود رو با دوتا دسته دیدم که البته قیمتش چهارصد و خورده ای بود)
7.تقریبا یکی هستن اما من چند تا دمو که مقایسه کرده بود دو تا بازی رو (AC2 و یک بازی دیگه اسمش یادم نیست) توی دو تا کنسول ، PS3 یک مقدار جزئی بهتر بود(اینطوری که میدونم CPU کنسول PS3 d یکمی قویتر هست) البته خودم باز هم 360 رو انتخاب میکنم چون هم راحت تر میتونم بازی واسش پیدا کنم و هم بین 3 هزار تومان و 50 هزار تومان تفاوت زیادی میبینم
سلام دوست من توی مقایسه بازی ac2 بین پلی استیشن و ایکس باکس 360
ایکس باکس 360 برنده نهایی بود
اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید