خيابان جمهوري زير پل حافظ فروشگاه راستين
خيابان جمهوري زير پل حافظ فروشگاه راستين
ااا، اونجا نمایندگی اصلیشه ؟
نمیدونستم، اونجا رفتم.
ممنون.
آدرس رو که دوستان زحمت کشیدن نوشتن.شماره تلفن هم 66719101
mkv فرمت AVC HD هستش و برای دیدن ان فکر میکنم از سینمای خانگی های Blu-ray باید استفاده کرد یک نمونه ان که در بازار ایران موجوده SC-BT205 با مارک panasonic که قیمت ان بالای 600 تومن هستش که دارای وردی usb و sd و ورودی iPod هست در حال حاضر تمام دوربین های جدید با همین فرمت فیلم میگرن مشخصات کامل
panasonic SC-BT205
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دست همه دوستان درد نكنه
من امروز رفتم پاساژ شركا و 787 خريدم 470.000 تومان هنوز بازش نكردم![]()
مبارک باشه داداش.
نتیجه تست رو بگو !
مبارکت باشه...
من هم 787 رو از سایت چاره سفارش دادم...
من شهرستان هستم وقتی بدستم رسید نتیجه تست رو اینجا میزارم...![]()
با سلام خدمت همه دوستان واساتید. من امروز خودم از طریق دفترچه آمپ rs70 رو وصل کردم ولی بدبختانه نمیدونم چرا فقط از باندای جلو واونم فقط از باندای بالا ش فکر کنم صدا اومد. اونم چه صدایی ، آشغال . نه از باند سنترش و نه از باندای عقبی و جالب اینکه از ساب هم هیچ صدا نمی اومد. به قدری اعصابم خراب شد . ور داشتم به تهران زنگ زدم که اونا هم گوشی رو ور نداشتن . فکر کنم بعد از ظهرای پنجشنبه کار نمی کنن .دوباره از اول چک کردم و دیدم که همه سیمها رو طبق دفتر چه درست وصل کردم. نمی دونم اشکال از کجاست . تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه. اینم بگم که من از طریق همون کابل آنالوگ وصل کردم . یعنی قرمز و زرد و سفید. به هیچی آمپ هم دست نزدم فقط سی دی رو انداخنم نو پلیر و صدا رو از طریق آمپ زیاد کردم که اینطوری شد. به دادمن بیچاره برسین . راستی یه عکس هم از سیستم میذارم لطفا دوستان و اساتید نظر بدن
![]()
Last edited by pemy; 27-05-2010 at 23:17.
متاسفانه من چون این سیستم روندارم به طور قطعی نمیتونم نظر بدم.جمعه هم که نمایندگی تعطیله.اگه کسی از دوستان کمک نکنه باید تا شنبه صبر کنی.
از همه کسانی هم که بعد تست سیستمشون ریویو مینویسند پیشاپیش تشکر می کنم.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
راستی خیلی قشنگ و شیک شده.مبارکت باشه.انشالله به خوبی ازش استفاده کنی.
Last edited by mr_rayan; 27-05-2010 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)