سلام .
عرضه Galaxy S از یک هفته دیگه در آسیا .
آپدیت رسمی به نسخه 2.2 بزودی .
قیمت : 775 دلار .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
عرضه Galaxy S از یک هفته دیگه در آسیا .
آپدیت رسمی به نسخه 2.2 بزودی .
قیمت : 775 دلار .
سلام .
ریویو گوشی در نور مستقیم آقتاب :
Best Screen .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
سلام .
تست باتری Galaxy S توسط GSMArena
نوشته با وجودی که بعضی ها معتقدند که سیستم عامل آندروئید باگ ( خالی کردن باتری ) داره ولی نتیجه تست ما اینطوری بوده :
تست ما کاملا استاندارد بود . گوشی رو شارژ کردیم و تا وقتی که نشون داد فول شارژ از شارژ خارج نکردیم . یک ویدیو با فرمت XviD رو با روشنائی %50 صفحه نمایش ( تا %10 شارژ باتری ) گذاشتن و تا 7 ساعت و 25 دقیقه Galaxy S تونسته ویدیو پخش کنه .
GSMArena خیلی حال کرده با این گوشی![]()
The Samsung I9000 Galaxy S is probably the best mobile phone for watching movies on the go that we have seen. It has the best screen in business, DivX and XviD support out of the box and a long-lasting batteryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
شرکت سنگاپوری SingTel این گوشی رو به قیمت 774$ پیش فروش کرده است:
امکانات:
Galaxy S features one of the best hardware set:
1GHz CPU
4-inch Super AMOLED WVGA screen
5MP camera with 720p video recording
A-GPS
DivX/Xvid support
Bluetooth 3.0
Wi-Fi 802.11n
microSD card slot
1500mAh battery.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرینگ video call واسه اندروید راه اندازی کرده دور بین دوم این گوشی الا ن امتیاز خوبی واسش محسوب میشه سامسونگ خوب پیش بینی کرده بود
سلام.
esides its 16GB integrated storage, the Samsung I9000 Galaxy S supports microSD cards of up to 32GB. The slot is under the battery cover. There is also 2GB of ROM, with 1.8 GB free space for app installation. As you know Android 2.2 Froyo will enable installing apps on the memory card and the extra internal storage. Until then all Droid devices will have to rely on their inbuilt memory. Samsung I9000 Galaxy S is really a winner here with those 1.8 GB of free space - HTC Desire for instance offers only 120 MB
رام این گوشی 2 گیگا بایت هستش
desire تنها 120 مگابایت رام خالی داره ولی i9000 تا 1.8 گیگابایت
![]()
سلام .
نحوه کار با دفترچه تلفن Galaxy S
جالبه ! دست رو بکشی سمت چپ اتوماتیک میره زنگ میزنه ، سمت راست هم میره تو SMS !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Via
توی همین سایت که شما گفتی، دیدم که نوشته بود رام 2 گیگ. راستش فکر کرده بودم اشتباه تایپی هست، ولی مثل اینکه درسته!!!خیلی زیاده ها
.We say 2GB ROM is incredible
من ک میخواستم omniaII بگیرم رفتم نمایندگی تموم کرده بود.فک کنم شانس آوردم.الان منتظر میمونم این بیاد .
فقط خدا کنه مثل omniaII حافظش نپره دیگه.مورد اینا نداشته باشه
اوپن سورسم هست دیگه, خودمون فارسی ساز خفن واسش مینویسیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)