تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 461 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

n95 8gb دارم از اول خود n-gage روش نصب بود اما وقتی بازی ها روش میریزم .موقع نصب ارور file is corrupted رو میده .
    چی کار کنم؟

گوشیم هم -- نیست

داره خودمونی میشه pakhme2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.
    سلام
    شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;

شاد باشی

4. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;

شاد باشی
    خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات مربوطه هم اونجا هست...

شاد باشی

7. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
    یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
    یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.
    شما نسخه 1.40 رو بگیر... اگه جواب نداد 1.20 رو نصب کن...
    معمولا" تاریخ Cert ها یک ساله هست..اما شما دوباره بگیر...ضرر نداره...(;

شاد باشی

10. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore ‎10147 برای رفع این مشکل چکار کنم.
در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage ‎ هم 1511 هست
لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore ‎10147 برای رفع این مشکل چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    شما اگر بازی Brothers in arms تو گوشیتون نصبه ( منظورم سیمبین اونsis هست) باید اول پاک کنید بعد انگیج این بازی رو نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •