با سلام
سیستم را که روشن می کنم فن cpu و پاور هردو هی روشن میشن هی خاموش میشن میخواستم ببینم علت چی هست؟تصویر هم که اصلا نمی آید
با سلام
سیستم را که روشن می کنم فن cpu و پاور هردو هی روشن میشن هی خاموش میشن میخواستم ببینم علت چی هست؟تصویر هم که اصلا نمی آید
سیم برق هارد و سیم دیتا ( ide یا sata ) زو بکش ببین روشن میشه!
فکر کنم هاردت اتصالی کرده ! اگه اینجوری نبود با یه پاور دیگه تست کن سیستمو!
مال من هم اینجوری شد
یه بار بخاطر این بود که مینم سی پی یو رو ساپورت نمیکرد
مینdual core و core2 رو ساپورت میکرد و سی پی یو فول کش بود
یه بارم کانکتور 24 تایی برق پاور که به مین بود فقط 20تایش وصل بود
یعنی 4 تایی قطع بود
فکر نکنم از هارد باشه شما پاور و فن سی پی یو رو چک کن اگه بازم ادامه داشت بگو
سلام
به نظر من ممکنه مادربرد یا پاور شما اتصالی داشته باشه.اگه خودت بلد نیستی حتما ببر تعمیرگاه
مادربورده شما به احتمال زیاد مشکل پیدا کرده
چک بکنید مادربردتونو
آره شما پاور و فن سی پی یو رو چک کنید بازم اگه این مشکل ادامه داشت اونوثت مین مشکل داره
سلام دوستان.
من تقريبا مشكل مشابه دارم.
كامپيوترم هنگام كار با ويندوز خود به خود restart مي شه بعد بعضي وقت ها بالا مياد و دوباره كار مي كنم بعضي وقت ها هم ديگه بالا نمياد و پاور و همه اجزاء كار مي كنن ولي مانيتور چيزي نشون نمي ده و اين در حاليه كه چراغ مانيتور چشمك مي زنه.البته گاهي وقت ها هم بعد از restart مانيتور بعد از نشون دادن همون علامت مادربورد كه اول مياد , يه تمام صفحه ي راه راه مياره كه اكثرا به رنگ سياه و سفيده.
اولاي مشكل وقتي دوباره ويندوز رو بالا مي آوردم خطايي مي داد كه مي گفت وينوز شما با يه مشكل جدي برخورد كرده كه براي جلوگيري از صدمه جدي ري استارت كرده ويندوز رو من هم پي گيري كردم ديدم مشكل از دو تا فايل يكي توي temp بود ديگري توي windows و بعد minidump بود كه اين دو تا رو پاك كردم براي 1 هفته درست شد كامپيوتر ولي الان دوباره مثل قبل شده البته اضافه كنم كه فن پاور رو هم تميز كردم و رو غن هم زدم ولي فرقي نكرده.
نمي دونم ربطي داره يا نه جديدا توي safe mode وقتي كه داره لود مي كنه اين رو مي بينم prees Esc to cancel loading SPTD.sys.
ببخشيد كه طولاني شد.
دوست عزیز سی پی یو رو یک بار باز کرده و با دقت جا بزنید.احتمال میدم در خوشبینانه ترین حالت مشکل این باشه
با سلام
پاور را عوض کنید درست میشه اگر نشد .در مورد رسیت شدن هم ممکن است از ویندوز باشه یا cpu که با تعویض فن cpu مشکل حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)