تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا نحوه ی سفارش دادن چطوریه؟ نصب و راه اندازیش غیر از لوازم جانبی بشقاب پرنده و این چیزا رو دارم.
    فکر کنین همین فردا من میخوام این سیستم رو راه اندازی کنم تمام لوازمم هم آماده هست.
    خوب کی اول میاد توضیحات بده؟
    شرکتها. نوع سرویسها . قیمت ها و این چیزا!!!
    مرسی!

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

بدی اینترنت ماهو اره ای اینه که اگه اکانتت بالای 1 مگ باشه مثل ریگ ه ک میشه کافیه سروری داشته باشید که بتونید براش ایپی خاص تعریف کنید راحت میتونید مک را ه ک کنید من عمری تویه اینترنت افلاین و انلاین پیر شدم
    خیلی از اکانتهایی هم که میخرید معلوم نیست مال کدوم بنده خدایی هست که ه ک شده و به شما میدند
    البته ه ک جوری هست که اکانت شما(مک شما) از دستتون نمیره بیرون بلکه شما که دان میکنید با اکانت 2 مگ میبینید سرعتتون 14 کیلوبایت هست مثلا بعد میبینید یه لشگر دیگه هم دارند با مک شما دان میکنند
    ادیت: راستی اصولا مک های پرسرعت چون ارزش دارند و همچنین جهت های خوب بیشتر ه ک میشند
    بعضی جهت ها هم یخورده امن ترند مثل w3a

البته فقط مک نیست باید بوزر و پسورد هم داشته باشند تا بتونند این کارو بکنند اگه هم بگیم -- نشده باشه
    تنها کسی که این کارو میتونه بکنه کسی هست که اکانت رو میفروشه اونم باید چه بی وجدانی باشه که این کار رو بکنه
    اگه همه اینترنت ماهواره ای مونو هکرا ببرند بازم هنوز میتونی با سرعت 70 50 تا دانلود کنی که هنوز سرعتش
    آرزویه خیلی هاست

با همه این تفاسیر بنظرم اینترنت ماهواره ای هر چی که باشه از این adsl خودمون که جلو چشمات پولتو میخورن
    خیلی بهتره الان صدتا تاپیک برا این موضوع adsl باز شده .......

یه بار استفاده کردم برای هفت پشتم بسه

البته این ضرب المثلو همیشه میگم که این اینترنت ماهواره ای نیست ک مشکل داره بلکه مشکل از یه جای دیگست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته فقط مک نیست باید بوزر و پسورد هم داشته باشند تا بتونند این کارو بکنند اگه هم بگیم -- نشده باشه
    تنها کسی که این کارو میتونه بکنه کسی هست که اکانت رو میفروشه اونم باید چه بی وجدانی باشه که این کار رو بکنه
    اگه همه اینترنت ماهواره ای مونو هکرا ببرند بازم هنوز میتونی با سرعت 70 50 تا دانلود کنی که هنوز سرعتش
    آرزویه خیلی هاست

با همه این تفاسیر بنظرم اینترنت ماهواره ای هر چی که باشه از این adsl خودمون که جلو چشمات پولتو میخورن
    خیلی بهتره الان صدتا تاپیک برا این موضوع adsl باز شده .......

یه بار استفاده کردم برای هفت پشتم بسه

البته این ضرب المثلو همیشه میگم که این اینترنت ماهواره ای نیست ک مشکل داره بلکه مشکل از یه جای دیگست
    نه احتیاجی به یوزر پسورد نیست
    ولی تو ایران همینم غنیمته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ارزونترین اکانت ماله کدومه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ایزی اسکای که 8 دلاره =8هزارتومن ولی توی ایرن از 12 تومن تا 25 تومن به فروش میرسه. سرعت 512 کیلو ترانسفریت دانلود =12 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت !

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

کلا نحوه ی سفارش دادن چطوریه؟ نصب و راه اندازیش غیر از لوازم جانبی بشقاب پرنده و این چیزا رو دارم.
    فکر کنین همین فردا من میخوام این سیستم رو راه اندازی کنم تمام لوازمم هم آماده هست.
    خوب کی اول میاد توضیحات بده؟
    شرکتها. نوع سرویسها . قیمت ها و این چیزا!!!
    مرسی!

خوب اگه از شرکت اپن اسکای می خواهید بگیرید به این صورت عمل میکنید:

ابتدا باید یه دلال درستو حسابی پیداکنید رو اینترنت پره فقط باید تو سایتش برید و نحوه سفارشو و خرید مطالعه کنید

حالا باید بدونید خودتون چه سرویسی میخاید
    وبگردی و دانلودهای کوچک 2GB
    دانلود محدود 10GB
    دانلود نا محدود

مثل
    paygo
    flat
    flatpro

حالا باید قیمتهارو بدونید البته همیشه به قیمتهای سایت اعتماد نکنید چون ممکنه ماله خیلی وقت پیش باشه
    قیمت سرویسها هم بالا و پایین میره از این رو:
    به دلاله زنگ میزنید میگید الو .... و میگید سرویس فرضا flat الان چنده
    میگه آقا 65000 تومان
    گوشیرو قطع میکنید

پولرو طبق شرایط خودش واریز کرده و حالا به این اطلاعات نیاز دارید:

شماره فیش و مبلغ ,طرف حساب
    مک آدرس کارت --- یک عدد 12 رقمی معمولا
    نوع سرویس مثل Flat شرکت اپن اسکای
    برای محکم کاری نوع کارت --- رو هم بنویس

حالا طبق شرایطی که تو سایت نوشته این اطلاعات رو از طریق ایمیل یا sms یا هردو براش بفرست
    حالا دیگه باید منتظرش بشینی تا جواب ایمیل رو بده معمولا اگه مشکل فنی پیش نیاد ظرف چند ساعت تا یک روز
    یوزر و پسورد رو برات ارسال میکنه

نکته:
    از سایتهایی خرید کنید که زیاد تاریخش قدیمی نباشه
    برای اولین استفاده از سرویسهای ارزون استفاده کنید مثل paygo تا در صورت بروز مشکل زیاد ضرر نکنید

سوالی بود بفرمایید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایزی اسکای که 8 دلاره =8هزارتومن ولی توی ایرن از 12 تومن تا 25 تومن به فروش میرسه. سرعت 512 کیلو ترانسفریت دانلود =12 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت !
    easysky satellite میزنم هیچی تو اینترنت پیدا نکرد این سایت خاصیه؟ من قصد دارم از خارج بخرم.

میشه لینک سایت رو بدین؟

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

easysky satellite میزنم هیچی تو اینترنت پیدا نکرد این سایت خاصیه؟ من قصد دارم از خارج بخرم.

میشه لینک سایت رو بدین؟
    با سلام
    در حال حاضر شركت پلنت اسكاي بدلايل مشكلات فني پيش آمده قادر به ارائه سرويس نمي باشد.
    من يك اكانت يك ماهه اسكاي ايزي نامحدود قبل از قطعي سيگنال خريداري كرد ه بودم ولي فعلا بلا استفاده مانده است.
    آخرين اطلاع از وضعيت مشكل به گفته سايت پشتيبان:

26.05.2010

Сегодня поступила информация, что компания PlanetSky Ltd, по независящим от нее причинам, не сможет восстановить предоставление сервиса со спутника Экспресс АМ22. В силу этого, сейчас разрабатывается процедура возврата денег клиентам за неиспользованные услуги.

Мы надеемся на этой неделе предоставить всем своим клиентам исчерпывающую информацию по вопросу возврата средств и предложим альтернативный вариант спутникового сервиса с другого спутника. Мы сожалеем о случившемся, но все происшедшее находится вне сферы нашего влияния и ответственности.
    ترجمه توسط گوگل:
    2010/05/26

امروز مطلع شده است که شرکت با مسئولیت محدود PlanetSky ، دلایل خود را فراتر از دلایل ، نشود قادر به بازگرداندن تامین خدمات توسط ماهواره اکسپرس AM22. به این دلیل ، اکنون که روش بازپرداخت مشتریان برای خدمات استفاده نشده توسعه داد.

ما امیدواریم که این هفته برای دادن تمامی اطلاعات دقیق به مشتریان در بازپرداخت و ارائه خدمات ماهواره ای با یکی دیگر جایگزین ماهواره. ما حسرت چه اتفاقی افتاده است ، اما آنچه اتفاق افتاده است فراتر از حوزه نفوذ و ما را از مسئولیت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ترجمه توسط گوگل:
    2010/05/26

امروز مطلع شده است که شرکت با مسئولیت محدود PlanetSky ، دلایل خود را فراتر از دلایل ، نشود قادر به بازگرداندن تامین خدمات توسط ماهواره اکسپرس AM22. به این دلیل ، اکنون که روش بازپرداخت مشتریان برای خدمات استفاده نشده توسعه داد.

ما امیدواریم که این هفته برای دادن تمامی اطلاعات دقیق به مشتریان در بازپرداخت و ارائه خدمات ماهواره ای با یکی دیگر جایگزین ماهواره. ما حسرت چه اتفاقی افتاده است ، اما آنچه اتفاق افتاده است فراتر از حوزه نفوذ و ما را از مسئولیت.
    ولی علی جون فکر نمی کنی که ترجمه بوسیله ی گوگل هم نیاز به ترجمه داشته باشه؟
    من دقیق متوجه نشدم چی می خواد بگه اگه میشه یه خورده واضحتر بگید تا روشن بشم
    تا اینجا متوجه شدم که میخوان برن به ماهواره ای دیگه اما اون باز پرداخت او ایناش دیگه چیه؟یعنی پول رو هم پس میدن؟؟؟
    Last edited by masud-000000; 27-05-2010 at 08:49.

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ولی علی جون فکر نمی کنی که ترجمه بوسیله ی گوگل هم نیاز به ترجمه داشته باشه؟
    من دقیق متوجه نشدم چی می خواد بگه اگه میشه یه خورده واضحتر بگید تا روشن بشم
    تا اینجا متوجه شدم که میخوان برن به ماهواره ای دیگه اما اون باز پرداخت او ایناش دیگه چیه؟یعنی پول رو هم پس میدن؟؟؟
    با سلام
    در كل اگر ميخواهيد متضرر نشويد از شركت پلنت اسكاي سرويس نگيريد.
    من كلي وقت براي تنظيم 53 درجه و هزينه اشتراك و ... گذاشتم ولي بعد از دو الي سه روز استفاده سيگنال قطع شد و نه با ايميل و نه با سرويس گفتگوي آنلاين نتيجه اي براي راه حل نگرفتم.
    هم اكنون از سرويسهاي اوپن اسكاي با كيفيت عالي بهره ميبرم.

12. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •