تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1463 از 3195 اولاول ... 46396313631413145314591460146114621463146414651466146714731513156319632463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,621 به 14,630 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

می خوام برم بازی بگیرم bad company 2 رو بگیرم یا just cause 2 یا splinter cell کودومش؟

راستی اقا شهاب من یه کاربر جدیدم که بیشتر از 100 تا پست نزدم ولی این نظر منه با دیگران خیلی تند حرف می زنی کم مونده فحش بدی
    دوست من بعضی وقتا ما کابرا اینقدر یه مسئله رو تکرار میکنیم که دیگه تکرارشم واسمون اینطوریه
    خب ناراحت میشم بدون "سرچ" یه حرفایی رو میزنند.
    در رابطه با سئوالت هر کدوم توی سبک خاصی هستن.
    splinter که مخفی کاریه bad company هم تو مایه ها call of duty
    پیشنهادم هرسه هست + بازی spirit\secend

2. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام.من يه سوال داشتم تفاوتي هم در نوعي كابل هاي HDMI وجود داره؟
    ما يك عدد تلوزيون 42 پلاسماي پاناسونيك داريم.يه كابل HDMI معرفي كنيد با قيمت من برم بگيرم.
    ممنون [
    والا قیمتشون که بین 14 تا 18 هزار تومان دیدم که اکثرا 15 هزار توما میدن .
    ورژن هاشون فرق میکنه که اکثر دستگاه ها و تلوزیون ها و خودکابل ها ورژن 1.2 هستن . البته ورژن 1.3 هم هست که تا اونجایی که من میدونم فقط این تلوزیون های LED جدید که سه بعدی هستن ورژن HDMI اون ها 1.3 هست.

البته یکسری هم میگن که توی نوع HDMI ها هم فرق هست و یکسری کابل HDMI هستن که با اینکه ورژن اون ها 1.2 هست قیمتشون حدود 90 هزار تومان هست. من با هر دوتا کابل رو با همین تلوزیون شما و XBoxمدل Premium امتحان کردم ولی تفاوتی ندیدم (البته من توی زمینه کیفیت و... چیزی نمیدونم و فقط نظر خودم رو به عنوان یک کاربر ساده گفتم).

======================

من تفاوت زیادی تو گرافیک این کنسول و PC ندیدم.
    درسته ، اما میتونید تفوت رو توی قیمت هاشون ببینید .
    قیمت یک کارت گرافیک قویPC از قیمت یک کنسول هم بیشتره.
    ===========================
    می خوام برم بازی بگیرم bad company 2 رو بگیرم یا just cause 2 یا splinter cell کودومش؟
    همونطور که آقا شهاب گفتن سبک هاشون فرق داره البته من توی مطلبی خوندم که مخفی کاری ها در شماره جدید اپیلینتر سل ، برخلاف قبلی هاش خیلی کم هست و خیلی بهش احتیاج پیدا نمکنی.
    just cause هم بازی اکشن جالبی هست و صحنه های اکشن جالب زیاد داره و به نظرم واسه سرگرمی بازی خوبیه.
    ===========================
    اقا من با این کابل VGA اصلا حال نمیکنم کیفیتش مزخرفه صفحه سایه داره 2 تا نوار سیاه رنگم بالا و پایین مانیتورم هست حالا اگر کابل HDMI TO DVI بگیرم حله کی میفروشه ؟چند؟
    من خریدم 15 هزار تومان .
    البته همونطور که میدونی واسه صدا باید یک AV Component که توی Xbox Elite هست داشته باشی.
    البته اگه یک مانیتور داری که اسپیکر داره و ورودی HDMI داره فکر کنم فقط به یک کابل HDMI نیاز داشته باشی.

4. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من splinter cell دوست دارم و توصیه می کنم ...... استرس ایجاد میکنه.. در بازی ...عالیست !

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

کلن بازی هایی که با دسته بازی کردنشون بهتر از با موس بازی کردنشونه چی چیا هستن؟خواهشا ژانر وحشتناک نباشه!

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ببخشید اگه بخوام کنسول رو به مانیتور وصل کنم....برای صداش باید حتما اسپیکری که بهش دو فیش قرمز و سفید میخوره داشته باشم؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید اگه بخوام کنسول رو به مانیتور وصل کنم....برای صداش باید حتما اسپیکری که بهش دو فیش قرمز و سفید میخوره داشته باشم؟!!!
    نه با تبدیل می تونی به هر اسپیکری وصل کنی

9. این کاربر از khatarat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نه با تبدیل می تونی به هر اسپیکری وصل کنی
    اونوقت تبدیلش توی همین xbox Elite وجود داره یا باید جدا بخرم؟ اسم تبدیلش چیه؟

یه سول دیگه

بازیهایی که قراره آینده با دایرکتس 11 ساخته بشن رو چطوری کنسولهای فعلی با همون کیفیت dx11 قراره اجرا کنن؟
    Last edited by underworld; 26-05-2010 at 13:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت تبدیلش توی همین xbox Elite وجود داره یا باید جدا بخرم؟ اسم تبدیلش چیه؟

یه سول دیگه
    بازیهایی که قراره آینده با دایرکتس 11 ساخته بشن رو چطوری کنسولهای فعلی با همون کیفیت dx11 قراره اجرا کنن؟

سلام دوست گرامی...

نه داخل پک نیست و باید جدا تهیه کنید...

در مورد سوال دوم باید بگم که پردازنده ای گرافیکی xbox360 از خیلی قابلیت های فراتر از shader model4 بهره میبره که به مرور زمان خود نمایی میکنند!!

یا حق

12. این کاربر از SCIENCE_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اسمش رو یادم نیست چی بود اما میتوتی بری الکتریکی ها و توضیح بدی که چی میخوای و چیکار میخوای بکنی ، خودشون متوجه میشن (من که دوبار فتم و اسمش رو نمیدونستم اما فروشنده فهمید چی میخوام ) تو خود پک الیت فکر نکنم باشه . تو پک الیت فقط همون av component هست که شنیدم تازگی ها توی الیت های جدید اینو حذف کردن.

14. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قراره اگر کسی رو میخوایم راهنمایی کنیم اول اطلاعات بالایی داشته باشیم تا به درستی طرف رو قانع و راهنمایی کنیم ...
    من خودم کلا همه میدونین که تو این انجمن طرف xb360 هستم و کلا Fan کنسول ... ( محمدم , mohammad_twe )
    اقای shab_2008 میتونم بدونم از روی کدوم منطق این حرف رو زدین ؟؟؟
    5: تا الان هیچ بازی رو من به شخصه ندیدم که در PC گرافیک بهتری نسبت به کنسول ها داشته باشه!
    ؟؟؟!!!
    شما که دیگه یکی از کاربرهای شناخته شده هستین !! بازیه METRO 2033 در PC گرافیک بالاتری داره یا کنسول ها ؟؟؟با توجه بهDX11 در PC
    فقط یه دلیل منطقی بیارین .....
    سوءتفاهم نشه البته !! اما با اینکه خودم به کسی اجازه نمیدم در مورد XB360 بحث از روی هوا بکنه .... بحث ها و راهنمایی های تعصبی رو هم قبول ندارم !!
    Last edited by m_kasaeei; 26-05-2010 at 13:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •