تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1462 از 3195 اولاول ... 46296213621412145214581459146014611462146314641465146614721512156219622462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا شما بگو اصلا چرا خریدی کنسول و چند سالته و راست بگی اااا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه عشق بازی نیستی چرا خریدی همون pc جواب شما رو میداد دیگه مزیت هاشم یک سری گفتم تو پست های قبلی...
    کی کفته جاسپر 3 چراغه میشه .. من دارم 6 تا 7 ساعت مداوم بازی میکنم .... با dvd ..
    این بازی fifa تو pc که دیگه اخرشه : ببخشد وقتی فیفا رو تو pc میبینی باید بری توالت و یک شکم بر ینی !!! اخره گرافیکه لا مذهب
    ای بابا شما هم هی بیا بزن تو ذوق ما
    من 30 سالمه-متاهل-نزدیک بود کارم به مرگ بینجامه برای خرید کنسول (نه جدی میگم خیلی مبارزه کردم آخر سر هم گفتم با PSP طاق زدمش!!!!!)
    خودم هم نمی دونم چرا کنسول خریدم

ببخشد وقتی فیفا رو تو pc میبینی باید بری توالت و یک شکم بر ینی !!
    خدا بگم چکارت نکنه ترکیدم از خنده

خوب شما بیا فرقهای PC و ایکس باکس رو بگو به جای اینکه هی حالمو بگیری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    من هنوز هم توجیه نشدم که ایکس باکس چه مزیتهایی نسبت به PC داره

ببخشید مزاحم شدم
    شما که مزیتاشو نمیدونید چرا کنسول خریدید!؟
    کنسول خوبیه؟چون میشه روش Fifa World cup رو بازی کرد؟
    خوبه چون افتخار بازی کردن شاهکارهایی مثل :

GEOW , HALO , ALAN WAKE , FORZA 3 , Fable را پیدا میکنید!

دیگه چه خوبی هایی داره؟اکثر بازی ها که روی همه کنسولها و PC دارن میتن.
    1: دیگخ نیازی به نصب کرک برای اجرای بازی نداری.

2: دیگه نیازی به نصب پچ های مختلف برای مشکلاتی که در اثر پرت شدن به وجود میاد ندارید.

3: بازیهای انحصاری را میتونید بازی کنید.

4: یه سری از بازیها هستند که فقط برای کنسول ها عرضه میشن و برای PC نیستند که تعدادشون هم کم نیست و بسیار هم خوف ناکند!

5: تا الان هیچ بازی رو من به شخصه ندیدم که در PC گرافیک بهتری نسبت به نسول ها داشته باشه!

و...

لایو که نمیشه بازی کرد
    خب این دیگه مشکل شماست.

قیمت بازیها هم که...
    حالا خوبه نمخواین بازیهای PS3 را که حتی بعضی وقتا تا 150 تومن هم میره بخرید!!!

باید مواظبش باشی سه چراغ نده(حتی اگه جاسپر باشه)
    دوست عزیز هر وسیله برقی اگه ازش مراقبت نکنی خرابی داره!

الان هم با برد Jasper امار خرابی شده مثل PS3 یعنی 1درصد!

SC رو تا آخرش رفتم گفتم دیگه نشونه گیریم خوب شده بدون موس می تونم شلیک کنم.
    الآن که دارم Dead Red Redemption را بازی می کنم تکنیک نشونه گیری تا حدی فرق داره.درصورتی که در PC تکنیک نشانه گیری فرق زیادی در بازیها نداره
    دوست عزیز شما احتمالا کنسول های نسل حاضر را با میکرو اشتباه گرفتید که بازیهاش دو بعدی بود!!

اگه قرار باشه همه بازی های شوتر مثل هم باشه که ...!

اما خیلی دوست دارم بدونم شما اگه یه PC به جای کنسول داشتید چجوری میخواستید RDR را بازی کنید!!؟

گرافیک هم که خداوکیلی غیر از Fifa W فرق خاصی با PC من ندیدم...
    این مورد را قبلا توضیح دادم!

برای بهره برداری بهتر از تصویر باید یا مانیتور HDMI داشته باشی یه یه تی وی HD
    این دیگه ازون حرفا بودا!!

حالا میخوام ببینم تو PC به قول خودتون برای بهره برداری بهتر از تصویر نباید یه TV یا یه مانیتور FULL HD داشته باشید!!؟

دلمو به چیش خوش کنم؟به قیمتش؟به بن شدنش؟
    جالبه همه کسایی که این کنسول را میخرن از قیمتش بسیار راضی هستن اونوقت شما از قیمتش مینالین!

متاسفانه شما درک کاملی از این کنسول و توانایی های اون ندارید و من به شما توصیه میکنم که تحقیق درست و حسابی در موردش انجام بدین و بعد بیان اینجا این مسائل عجیب و غریب رو مطرح کنید!

3. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.من يه سوال داشتم تفاوتي هم در نوعي كابل هاي HDMI وجود داره؟
    ما يك عدد تلوزيون 42 پلاسماي پاناسونيك داريم.يه كابل HDMI معرفي كنيد با قيمت من برم بگيرم.
    ممنون

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما که مزیتاشو نمیدونید چرا کنسول خریدید!؟

خوبه چون افتخار بازی کردن شاهکارهایی مثل :

GEOW , HALO , ALAN WAKE , FORZA 3 , Fable را پیدا میکنید!

1: دیگخ نیازی به نصب کرک برای اجرای بازی نداری.

2: دیگه نیازی به نصب پچ های مختلف برای مشکلاتی که در اثر پرت شدن به وجود میاد ندارید.

3: بازیهای انحصاری را میتونید بازی کنید.

4: یه سری از بازیها هستند که فقط برای کنسول ها عرضه میشن و برای PC نیستند که تعدادشون هم کم نیست و بسیار هم خوف ناکند!

5: تا الان هیچ بازی رو من به شخصه ندیدم که در PC گرافیک بهتری نسبت به نسول ها داشته باشه!

و...

خب این دیگه مشکل شماست.

حالا خوبه نمخواین بازیهای PS3 را که حتی بعضی وقتا تا 150 تومن هم میره بخرید!!!

دوست عزیز هر وسیله برقی اگه ازش مراقبت نکنی خرابی داره!

الان هم با برد Jasper امار خرابی شده مثل PS3 یعنی 1درصد!

دوست عزیز شما احتمالا کنسول های نسل حاضر را با میکرو اشتباه گرفتید که بازیهاش دو بعدی بود!!

اگه قرار باشه همه بازی های شوتر مثل هم باشه که ...!

اما خیلی دوست دارم بدونم شما اگه یه PC به جای کنسول داشتید چجوری میخواستید RDR را بازی کنید!!؟

این مورد را قبلا توضیح دادم!

این دیگه ازون حرفا بودا!!

حالا میخوام ببینم تو PC به قول خودتون برای بهره برداری بهتر از تصویر نباید یه TV یا یه مانیتور FULL HD داشته باشید!!؟

جالبه همه کسایی که این کنسول را میخرن از قیمتش بسیار راضی هستن اونوقت شما از قیمتش مینالین!

متاسفانه شما درک کاملی از این کنسول و توانایی های اون ندارید و من به شما توصیه میکنم که تحقیق درست و حسابی در موردش انجام بدین و بعد بیان اینجا این مسائل عجیب و غریب رو مطرح کنید!
    متشکر دوست عزیز از راهنماییتون اما خوب اینجا هم یه جای تحقیقه دیگه شما هم که واردی تو این کار.
    من گیمر حرفه ای نیستم(همه کنسول داره ها هم حرفه ای نیستن)ببین گرافیک برای من خیلی مهمه.من تفاوت زیادی تو گرافیک این کنسول و PC ندیدم.
    امیدوارم با راهنمایی شما و تجربه دیگران بتونم به خوبی از کنسولم استفاده کنم
    شما میگید من عجیب غریب حرف می زنم.خودتون خوب می دونید من کنسول را تازه خریدم شما و دیگران به عنوان با تجربه که نباید اینطور تعجب کنید.شما اگه دبیر بودید که فکر کنم همه رو فلک می کردید

ضمناً توصیه می کنم شما هم تحقیق کنید و اسلوب گفتگو در چنین مکانهایی را یاد بگیرید.اصفهونی ها که مشهور هستن به فن کلام محاوره
    موفق باشید
    Last edited by وین رونی; 26-05-2010 at 09:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

می خوام برم بازی بگیرم bad company 2 رو بگیرم یا just cause 2 یا splinter cell کودومش؟

راستی اقا شهاب من یه کاربر جدیدم که بیشتر از 100 تا پست نزدم ولی این نظر منه با دیگران خیلی تند حرف می زنی کم مونده فحش بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

اقا من با این کابل VGA اصلا حال نمیکنم کیفیتش مزخرفه صفحه سایه داره 2 تا نوار سیاه رنگم بالا و پایین مانیتورم هست حالا اگر کابل HDMI TO DVI بگیرم حله کی میفروشه ؟چند؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من به چند دلیل میخوام کنسول بخرم
    1- به نظر بازی کردن با پی سی یکم دیگه غیر عقلانی شده چون به قول بعضیا که قبلا گفتن واسه اجرای یه سری بازیها مجبوری بری کارت گرافیکت رو که پارسال خریدی رو عوض کنی یا سی پی یو . این خرجش کم نیست.

2- دوستان تو تاپیک ..... گفته بودن با سی پی یو چهار هسته ای و گرافیک 1/5 گیگ هم نتونستن درست بازی رو اجرا کنن.
    بازی که روی 360 روون اجرا میشه!

3- اینکه من تا الان خیلی خرج کردم و نمیخوام دیگه سیستم رو آپدیت کنم واسه ی بازی و به نظرم یکمی از عقل به دوره. کنسول رو واسه همین ساختن! کامپیوتر کارش چیز دیگه ایه الان!

4- با توجه به قیمتش کیفتش و کارایی بالایی داره و قیمت بازی هاش هم مثل پی سی هست. به قول دوستمون نیاز به کرک و این چرت و پرتا هم نداره.

5- من تازه بازی Assassing Creed2 رو گرفته ام و واقعا اعصابم سر این کرکش و کرش شدن وسط بازی و ارورهای ویندوز و این چرت و پرتا خورد شده. همین مشکل با MASS EFFECT2 هم داشتم.

6 - گرافیکش ممکنه خیلی بیشتر نباشه از پی سی ولی کمتر نیست! همین راضی کننده هست واسه ی من.

7- شما مشکل 3 چراغه رو میگین؟ به نظرتون توی پی سی نیست؟ من 1 ماه پیش بخاطر اینکه منبع برق (POWER) ضعیف بود و به همین خاطر برق به گرافیک و دیگر قطعاتم نمیرسید مجبور شدم یه پاور 600 بخرم!
    پی سی هم داغ میکنه. ولی به صورتی دیگه!!!

تموم شد!!!
    Last edited by Milad4171; 26-05-2010 at 10:22.

9. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای بابا شما هم هی بیا بزن تو ذوق ما
    من 30 سالمه-متاهل-نزدیک بود کارم به مرگ بینجامه برای خرید کنسول (نه جدی میگم خیلی مبارزه کردم آخر سر هم گفتم با PSP طاق زدمش!!!!!)
    خودم هم نمی دونم چرا کنسول خریدم

خدا بگم چکارت نکنه ترکیدم از خنده

خوب شما بیا فرقهای PC و ایکس باکس رو بگو به جای اینکه هی حالمو بگیری
    وین رونی به خدا نوکرتم ....ول کن...
    سنتو راست گفتی کلک...؟
    راستی خندیدی حال کردی... !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

12

وین رونی به خدا نوکرتم ....ول کن...
    سنتو راست گفتی کلک...؟
    راستی خندیدی حال کردی... !!!
    دمت گرم یه کم خنده تو این تاپیک اوردی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من با این کابل VGA اصلا حال نمیکنم کیفیتش مزخرفه صفحه سایه داره 2 تا نوار سیاه رنگم بالا و پایین مانیتورم هست حالا اگر کابل HDMI TO DVI بگیرم حله کی میفروشه ؟چند؟

دوست عزیز.... اگه از کابل HDMI TO DVI هم استفاده کنید باز هم مشکل خروجی صدا دارید!!!

بهتره به فکر یه LCD خوب باشید که ورودی HDMI داشته باشه..

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •