تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1108 از 1211 اولاول ... 108608100810581098110411051106110711081109111011111112111811581208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال. کسی آنلاین بازی کردی یا میکنه؟ من چطوری باید یوزر و پس بسازم؟ بعد آیا امکان انلاین با دیال آپ هست یا نه؟
    اصلا شدنی هست یا نه؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یکی از دوستات ادرس بهترین کیت سرور pes 2010 رو بزاره...اگه ممکنه؟؟؟با تشکر

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام من تو BAL چه کاری بکنم تا تیمهای بزرگ پیشنهاد بدن ؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بهترین کیت سرور بازی رو اگه ممکنه یکی برام بزاره...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

جدیدترین کیت سرور البته نمیدونم خوبه یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم چیز دیگه ای در مورد pes 10 میخای به این صفحه مراجعه کن

کد:

6. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه به منم یاد بدی چه جوری شماره درخواست کنم؟
    تو صفحه ای که تیما بهت پیشنهاد میدن و باید قبول بکنی دکمه مربع رو بزن یه کادری باز میشه که میتونی شماره مورد نظرتو انتخاب کنی اگه شرایطش باشه بهت میدن

یه سوال. کسی آنلاین بازی کردی یا میکنه؟ من چطوری باید یوزر و پس بسازم؟ بعد آیا امکان انلاین با دیال آپ هست یا نه؟
    اصلا شدنی هست یا نه؟
    اصلا تلاش نکن شدنی نیست
    ما همه مدل راهو امتحان کردیم نمیشه
    یکی از دوستات ادرس بهترین کیت سرور pes 2010 رو بزاره...اگه ممکنه؟؟؟با تشکر
    http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4371051&postcount=411
    باید چند سالی رو بازی کنی قدرت هات بره و اماده بازی در تیم های بزرگ بشی معمولا از 24 سالگی تمایل تیم های بزرگ به خریدن بازیکنت بیشتر میشه

8. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه توضیحی بدم در مورد پچ های رسمی کونامی
    الان پچ هایی که اومده من کاملا تحقیق کردم این پچ ها عملکردشون اینطوریه :
    - پچ 1.1 این پچ سه تا گزینه به قسمت آنلاین باشه اضافه می کنه که به درد ما نمیخوره چون نمیتونیم آنلاین بازی کنیم پس کسی که نصبشم نکنه ضرری نکرده
    - پچ 1.2 این پچ به جز چند نکته کوچیک بزرگترین کاری که می کنه اینه که موقعی که ویرایش می کنید و میخواید سیو کنید و بعد اونو به حالت اولیه برگردونید مجبورید کل فایل ادیت رو پاک کنید اما اگه بخواید به حالت پیش فرض با مثلث برگردونیدش همه چیزو برنمی گردونه اینو ویرایشگرهای حرفه ای حسابی ازش نالیده بودن که این پچ اینو درست میشه
    - پچ 1.3 که مهم ترین پچ محسوب میشه مشکل عجیب و غریب این بازی رو حل می کنه اون مشکل اینه که وقتی یه ترکیب رو می چینیم و بعد اونو تو Stock ها ذخیره می کنیم بازی بعدی که اون تیم قبلی رو گرفتیم ترکیبه لود نمیشه یا تمام جزئیات ترکیب ذخیره نمیشن مثلا من میام با تیم رئال مادرید ترکیب 3-2-1-4 رو میذارم و جای بازیکنام رو هم درست می کنم بعدش تو Stock ذخیره می کنم اما بازی بعدی میام همونی رو که سیو کرده بودم لود می کنم یا همون بارگذاری می کنم می بینم که ترکیبم درسته اما جای بازیکنام درست نیست یا اون جزئیات استراتژی درست نیست و مثل قبله که این پچ این مشکل رو حل می کنه وقتی ترکیبتون رو ذخیره می کنید دفعه بعد که اون تیمو بگیرید خود کامپیوتر براتون ترکیب رو بارگذاری می کنه و می نویسه : automatically loaded و می بینید که تمام جزئیات ذخیره شده از قبل
    - بعد اینا یه دی ال سی اومد با نام DLC1.4 که عجیب چیز خفنیه این افزونه چندین کفش جدید به بازی اضافه می کنه که فوق العاده هستند حتی اون کفش زرد رنگ سرعت که محصول اورجینال رکت نایک هم به بازی بصورت اورجینال اضافه میشه ترکیب ها درست میشه یعنی ترکیب ها تا تاریخ عرضه اون پچ درست هستند قدرتهای بازیکنا توسط خود کونامی درست شده اند مثلا تو حالت عادی می بینید که لاسانا دیارا تو رئال مادرید خیلی ضعیفه اما با توجه به بازی های خوبش تو این فصل کونامی قدرت واقعی رو بهش داده و این در مورد بیشتر بازیکنا صدق می کنه اضافه شدن بازیکن های جدید هم فوق العاده است مثلا حالا دیوید بکهام تو میلان هست و خیلی خیلی نکات دیگه که فقط باید بازی کنید و لذت ببرید اوه در ضمن تا فراموش نکردم اینو بگم بازی در حالت Top Player خیلی سخت میشه یعنی این دی ال سی هوش مصنوعی بازی رو هم تقویت می کنه من به شخصه دیشب کامل کامل تست کردم من بیشتر عمرمو مشغول بازی کردن حرفه ای سری PES گذروندم و خیلی راحت دیشب تونستم ضریب تغییرات رو در هوش مصنوعی بازی ببینم که عالی بود بر فرض مثال من با رئال مادرید کمتریت کمترین تعداد گلی که بارسلونای قبل نصب افززونه میزدم 17 تا بود دیگه خیلی کم بزنم اما دیشب در یک بازی تمام عیار نتونستم بیشتر از 4 تا بزنم موقع دفاع کامپیوتر میاد بازیکنا منو کامل یارگیری می کنه بعدش چون من ساپورت تیمی رو بالا گذاشته بود بازیکن من میاد عقب تا توپ بگیره و به بازیکن خودی صاحب توپ کمک کنه اما در عین ناباوری دیدم که شرایط پرسینگ کامپیوتر بسته به ساپورت تیمی من تغییر کرد !!!!!!!!! اصلا همچین چیزی رو قبلا ندیده بودم مثلا کاکا میومد عقب تر از محوطه جریمه اما دو نفر کنارش میومد و پرس می کرد و این در مورد تمام بازینام صدق می کرد تکل های بازی فوق العاده واقعی شده و اصلا مدافعان حرفه ای اجازه هیچ گونه حرکتی رو نمیدن یکی از مشکلات سرعت بالا بودن که مثلا سریع از کنار مدافعا که معمولا سرعت کمتری دارن رد می شدم اما الان همینکه به اون نقطه مورد برسم کامپیوتر تکل میزنه و توپو بدون هیچ خطایی انصافا می گیره واقعا الان بازی بی نظیره ضربات ایستگاهی شکل بهتری به خود گرفتند شاید یه چیز خیلی کاملی نشده باشه و به شخصه از کونامی انتظار بیشتری داشتم اما همین جزئیات رو هم که روش بصورت جزئی کار کردند جای تشکر و قدردانی داره
    - آخرین دی ال سی بازی افزونه DLC1.6 هستش که خیلی چیز جالبیه توپ رسمی فینال مادرید 2010 رو که با قهرمانی اینترمیلان پایان یافت رو به بازی اضافه می کنه بعلاوه چند تا توپ جدید یکیش توپ معروف و زیبای زرد رنگ سرعت شرکت پوماست که در چمن زیبای اولدترافورد یا سانتیاگو برنابئو عالیه که مخصوص هوای بارانیه

نحوه نصبم بخوام بگم اینطوریه :
    اول پچ 1.2 رو دانلود و نصب کنید :
    کد:
    1.1 لازم نیست بعد برید سراغ 1.3 و بعد برید کرک 1.3 رو بریزید
    دانلود خود پچ 1.3
    کد:
    اینم کرک
    به این آدرس برید
    کد:
    و حالا روی گزینه
    [Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE] کلیک کنید و از سرورها یکی رو انتخاب کنید و کرکو دانلود کنید نتونستم لینک مستقیم بذارم چون این سایت قبول نمی کنه
    حالا دی ال سی 1.4 رو دانلود کنید از لینک مستقیم :
    کد:
    اینی رو که دانلود کردید تو محل نصب بازی بریزید تو پوشه img و اگه گفت فایلی با همین نام هست آوررایتش کنید حالا برید تو بازی اول بازی بهتون میگه میخوای دی ال سی جدید نصب کنی و اونو روی فایل ادیتت بروز بکنی که میگی بله و بعدش بهت میگه پچ با موفقیت نصب شد
    حالا میتونی به قیمت ویرایش بازی یا همون ادیت بری و می بینی که کلی کفش قشنگ اضافه شده با قدرتهای جدید
    حالا دی ال سی 1.6رو دانلود کن :
    کد:
    یا
    کد:
    اینو هم از زیپ خارج کن و کپی کن تو همون پوشه img بعد برو تو بازی و بازم بله رو بزن تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشه
    حالا به جز اضافه شدن اخرین کفش که کفش سفید زیبای آدیداسه
    اینم عکسش :
    کد:
    توپ زیبای فینال مادرید هم اضافه میشه برای قسمت لیگ قهرمانان و چند تا توپ دیگه که خیلی زیبا هستند اینم عکس توپ لیگ قهرمانان
    کد:
    عکسارو لینک کردم که برای کسانی که سرعت کمتری دارن مشکلی پیش نیاد

موفق باشید

10. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از مهرداد عزیز بابت راهنمایی هاش...

آرمین اصغر اگه بازنشست نمیشد هم اگه میخواستی بهت میدادن
    کلا اگه یک شماره ای خالی باشه می شه اون رو گرفت ولی اگه خالی نباشه اصلا به هیچ وجه نمیدنش... البته حدس می زنم منظورت مزاح بود و گرنه خودت این رو می دونی

دوستان الان پچ های رسمی که از طرف خود کونامی اومدن به ترتیب کدوما هستند ؟
    ببینید اینایی که من میگم درست هستند :
    - پچ 1.2 و بعدش 1.3 و بعدشم دی ال سی 1.6
    اگه چیز دیگه ای هست لطفا بگید
    تاکید می کنم پچ رسمی که کار خود کونامی باشه

ممنون
    مهرداد جان ما از سوی کونامی دو نوع آپدیت داریم یکی اپدیت عنوان هس که به صورت پچ های 1.01 1.02 1.03 تا حالا عرضه شده و نصب آخرین پچ همیشه کفایت می کنه چون آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه گرچه تغییراتی که در نتیجه نصب این پچ ها ایجاد میشه اصلا به چشم نمیاد ولی به هر حال نصب اونها همیشه برای یک PES باز حرفه ای توصیه میشه چون وقتی یه آپدیت میاد براش کرک جدید میاد براش کیت سرور جدید میاد اکثر ابزار های ویرایش بر اساس اون آپدیت و کرک ارائه میشهو ...

آپدیت دیگه همون DLC هست که جهت تغییرات در تیم ها اسامی تیم ها اضافه شدن توپ کفش و ... و آپدیت ترانسفر ها ارائه میشه آخرینش همین 1.06 هست. من لینک آخرین پچ و DLC رو توی پست 9000 قرار دادم

ببین کاملا شانسیه ولی هرچی بیشتر می ری جلو تر می بینی تیم های بهتر و بزرگ تر بهت پیشنهاد میدن ولی کلا اینطور هست که شما همون اوایل هم احتمال داره به تیم بزرگ ترانسفر بشید کافیه خوب عمل کنید توی تیمتون من مثلا توی همین آخرین bal که اغاز کردم فصل اول دپورتیوو لاکرونیا بودم فصل دوم رفتم منچستر یونایتد.
    توی پست 9000 تا پیک هست

ویرایش....

ممنون بابت توضیحات مفیدت مهرداد جان ولی لازمه که عرض کنم برای آپدیت بازی فقط به دانلود 3 چیز نیاز هست

پچ 1.03
    کرک 1.03
    DLC 1.06

نیازی به نصب پچ ها یا DLC های قدیمی تر نیست

که لینک هر سه فایل مذکور رو توی پست 9000 من قید کردم
    Last edited by Spaniuly; 25-05-2010 at 14:32.

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باید چند سالی رو بازی کنی قدرت هات بره و اماده بازی در تیم های بزرگ بشی معمولا از 24 سالگی تمایل تیم های بزرگ به خریدن بازیکنت بیشتر میشه
    من 19 سالمه ، الان توی بارسلونا بازی میکنم
    سال قبلش توی منچستر یونایتد!
    همون سال اول هم بعد از راسینگ ، نیم فصل دوم توی والنسیا بازی میکردم!
    ولی بازیکنای دیگه تیم فوق العاده خنگن و من به تنهایی جور یه تیم رو میکشم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ببین کاملا شانسیه ولی هرچی بیشتر می ری جلو تر می بینی تیم های بهتر و بزرگ تر بهت پیشنهاد میدن ولی کلا اینطور هست که شما همون اوایل هم احتمال داره به تیم بزرگ ترانسفر بشید کافیه خوب عمل کنید توی تیمتون من مثلا توی همین آخرین bal که اغاز کردم فصل اول دپورتیوو لاکرونیا بودم فصل دوم رفتم منچستر یونایتد.
    سلام میتونی برام سیو یکی از bal هاتو که توی یک تیم قوی باشه رو برام بذاری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •