تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 29 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 284

نام تاپيک: [ آموزش ] کارگاه تخصصی X-box 360 ( رفع مشکل 3 چراغ قرمز )

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

همیشه نوار میذارم زیر پایه هاش بعضی وقتا حال ندارم کتاب میذارم
    گوشه های کتاب رو میذارم زیر پایه هاش طوری که زیرش کاملا خالی هست و هوا جریان داره
    تا الان تو این فروم کسی بوده فالکونش بعد از کار کردن زیاد هنوز 3 چراغ نداده باشه؟

من خودم مثل چی از کنسولم استفاده میکرم و اخ هم نگفت(12 ساعت من بازی کردم پشت هم) و برای اینکه بن شد عوضش کردم. الان هستن کسایی که هنوز بر لانچ هم دارن و سه چراغ ندادن.
    شما همین مسائل رو رعایت کنید کافیه زیاد حساسیت به خرج ندین. اگه هم خیلی مهم هست اینو بفروشید یه جاسپر بخرید

داره خودمونی میشه onlygame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم مثل چی از کنسولم استفاده میکرم و اخ هم نگفت(12 ساعت من بازی کردم پشت هم) و برای اینکه بن شد عوضش کردم. الان هستن کسایی که هنوز بر لانچ هم دارن و سه چراغ ندادن.
    شما همین مسائل رو رعایت کنید کافیه زیاد حساسیت به خرج ندین. اگه هم خیلی مهم هست اینو بفروشید یه جاسپر بخرید
    ایول امیدوار شدم قضیه مثل ps1 منه از یارو میخواستم بخرم میگف 6 ماهه خراب میشه(از این کوچیکاش بود)
    هیچ وقت هیچیش نشد ایشالا این هم نمیشه
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ایول امیدوار شدم قضیه مثل ps1 منه از یارو میخواستم بخرم میگف 6 ماهه خراب میشه(از این کوچیکاش بود)
    هیچ وقت هیچیش نشد ایشالا این هم نمیشه
    خیلی ممنون
    خوب خدا رو شکر . بازم تایید میکنم که همون نگاه داری ها رو انجام بدید. کار از محکم کاری هیچ عیب نمیکنه. راستی فنش رو 12 ولت کردین؟

داره خودمونی میشه onlygame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب خدا رو شکر . بازم تایید میکنم که همون نگاه داری ها رو انجام بدید. کار از محکم کاری هیچ عیب نمیکنه. راستی فنش رو 12 ولت کردین؟
    نه به نظر شما لازمه حتما 12 ولتیش کنم؟ یه سری میگفتن 12 ولتی کنی صدا کامیون ازش در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

نه به نظر شما لازمه حتما 12 ولتیش کنم؟ یه سری میگفتن 12 ولتی کنی صدا کامیون ازش در میاد
    دوست عزيز اگه شما بازي ها رو روي هارد بريزي و كنسول را به صورت عمودي قرار دهي و كنسول را در جايي كه تهويه ي مناسبي داشته باشه قرار دهي نيازي به 12 ولت كردن نيست، هر 2 ساعت هم يه 20 دقيقه برو تو دشبورد.
    در ضمن كنسول رو چند بار در روز روشن نكن، اگه مي خواي مثلا 6 ساعت بازي كني بهتره مثلا 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر بازي كني، در ضمن استراحت 20 دقيقه اي هم فراموش نشه!
    Last edited by 1987msb; 24-05-2010 at 09:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه ضروری نیست. بله صداش خیلی زیاد میشه

7. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با تشکر از دوستان نتونستن xclamp کنم زدم خرابش کردم کلا هم 2 تا دسته و 1 هارد 20 گیگ و خود کنسول و 15 تا بازی رو ازم 80 تومن خرید .
    ولی از شرکتی مثل مایکروسافت بعیده که یه چنین دستگاه های کم دوامی رو بسازه . بهر حال من کلا 10 ماه ازش استفاده کردم و e74 داد . کیفیت و روان باز کردن بازی هاش که فوق العاده بود و هیچ دستگاهی تا حالا فکر نکنم یه چنین امکاناتی داشت اما دوامش خیلی چرته و اصلا برای یه چنین دستگاه قوی ای خنک کننده ی درست حسابی نذاشتن . دو تا هیت سینک چرت روی gpu و cpu گذاشتن و 2 تا فن که کار کردنشون با کار نکردنشون فرقی نداره !!! به هر حال ایکس باکس ما که سوخت شما مواضب ایکس باکس نازتون باشین مخصوصا از این ارور 74 که خیلی ارور سیریشی هست و تعمیرش سخته . سعی کنین زیرش فن لپ تاپ بذارین و واسش فن بخرین و هر کاری که از دستتون بر می یاد بکنین تا ارور نده . فقط کافیه تا یه چراغ چشمک زن یا 3 چراغ بشه . بعد دیگه تقریبا باید فاتحه ش رو بخونی .
    الان هم من با این حالم بعد یه ماه می خوام کنکور بدم . هم ایکس باکسم خراب شد هم اعصابم خراب شد هم هیچی نخوندم و هم اینکه از شانس فوق العاده بنده باید جام جهانی می افتاد موقع کنکور ما .
    می خوام بعد کنکور برم سر همون pc خودم . یه کارت گرافیک 8800 دارم که 2 سال پیش بخاطرش 330 تومن پول خرج کردم ( 250 تومن خود کارت و 80 تومن هم پاور) ولی بازم از شانس بنده مادربوردم نتونست کارت گرافیک رو بکشه . حالا می خوام بعد کنکور مادربورد و سی پی یوم رو عوض کنم . اگه مامی و ددی هم که پول بدن (که نمیدن !!!!) می خوام یه psp بخرم ایشا الله که تا اون موقع این psp 3000 ها -- کامل بشن . می دونم که سرتونو به درد آوردم و جاش اینجا نبود ولی باور کنین اگه اینا رو به شما نمی گفتم افسرده می شدم . واسم دعا کنین که تو کنکور از یه رشته ی خوب قبول شم . همگی بگین الهی آمین .
    فعلا تا بعد کنکور از همه دوستانم در p30world خداحافظی میکنم . حلالم کنین .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

می خوام بعد کنکور برم سر همون pc خودم . یه کارت گرافیک 8800 دارم که 2 سال پیش بخاطرش 330 تومن پول خرج کردم ( 250 تومن خود کارت و 80 تومن هم پاور) ولی بازم از شانس بنده مادربوردم نتونست کارت گرافیک رو بکشه . حالا می خوام بعد کنکور مادربورد و سی پی یوم رو عوض کنم . اگه مامی و ددی هم که پول بدن (که نمیدن !!!!) می خوام یه psp بخرم ایشا الله که تا اون موقع این psp 3000 ها -- کامل بشن . می دونم که سرتونو به درد آوردم و جاش اینجا نبود ولی باور کنین اگه اینا رو به شما نمی گفتم افسرده می شدم . واسم دعا کنین که تو کنکور از یه رشته ی خوب قبول شم . همگی بگین الهی آمین .
    فعلا تا بعد کنکور از همه دوستانم در p30world خداحافظی میکنم . حلالم کنین .

سلام.
    یه نظرم شما یه xbox360 با برد جاسپر بخرید بهتر باشه

10. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

سلام دوستان عزیز
    من واقعا به کمک نیاز دارم xbox من 3 چراغه شده کد Error :0022 هست به نظر شما سشوار صنعتی استفاده کنم حوله یا پاک کن و یا دستگاه رو به فروشگاه تعمیرات بدم

و بعد از تعمیر نیاز به فن اضافه یا 12 ولت کردن فن ها دارد یا نه

از حوله و سشوار صنعتی میترسم بورد رو خرابش کنند و یا بدتر کنند و نمیدونم پاک کن رو با چه مدل از چسب بچسبونم یا به Error من را برطرف میکنه یا نه

خواهش میکنم کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

از شما بخاطر مطالب مفیدتون تشکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •