شما تو پریمیر از pass color استفاده کن، اگه نتیجه نگرفتی یا مشکلی برات پیش اومد، اینجا مطرح کن.
اگر هم احیانا نیاز به آموزش های اولیه ی پریمیر داشتید، یه سرچ تو فروم بزنید پیدا میشه.
یا هوووووووووووووووو
شما تو پریمیر از pass color استفاده کن، اگه نتیجه نگرفتی یا مشکلی برات پیش اومد، اینجا مطرح کن.
اگر هم احیانا نیاز به آموزش های اولیه ی پریمیر داشتید، یه سرچ تو فروم بزنید پیدا میشه.
یا هوووووووووووووووو
آقا اینجوری کار اصلا تمیز نمیشه ! من میخوام کاملا قابل تفکیک باشه !
اگر می خواید از نرم افزار افتر افکت برای این کار استفاده کنید به این لینک مراجعه کنید :
و اگر می خواید از پریمایر استفاده کنید که به راحتی همونطور که در پست قبلی گفتم با استفاده از افکت leave color این کار امکان پذیر هست.به این صورت که شما کافیه رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید بعد با بالا بردن عدد Amount To Decolor باقی رنگ ها رو حذف کنید مثل این تصویر که من با Leave Color دستکاری کردم در این تصویر من رنگ سبز رو به عنوان رنگی که نمی خوام حذف بشه انتخاب کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by specter-1369; 22-05-2010 at 20:28.
leave color توی پریمایر دقیقا تو کدوم زیر شاخه است ؟
Color Correction << Leave Color
سلام داداleave color توی پریمایر دقیقا تو کدوم زیر شاخه است ؟
اولا - پریمیر درسته و نه پریمایر
دوما - شما هر افکتی رو که میخوای تو پالت افکت ها، در فیلد contains سرچش میتونی بکنی
سوما - با احترام به جناب specter عزیز، این افکت در قسمت Video Effects و در زیرمجموعه Stylize قرار داره
یا هووووووووووووووووووو
PaRkOr جان فکر کنم پریمایر درست تر باشه ها تو ترجمه گوگل نگاه کن:
تو نسخه Cs4 تو رده ی Color Correction هست نسخه های دیگه رو نمی دونم والاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
درود;
اون مترجم رفرنس محسوب نمیشه شما میتونی تو بابیلون تایپ کنی تا برات بخونه.. فکر کنم تلفظ صحیح همون پریمیر باشه.PaRkOr جان فکر کنم پریمایر درست تر باشه ها تو ترجمه گوگل نگاه کن:
درسته تو نسخه های مختلف فرق میکنه..تو نسخه Cs4 تو رده ی Color Correction هست نسخه های دیگه رو نمی دونم والا
تشکر از همه..
حق با شماست خود گوگل هم پریمیر تلفظ میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)