تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: راهنمایی برای تبدیل به فرمت divx

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم

2. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من می خواستم بدونم این جمله ای که در دفترچه راهنمای دستگاه اومده"فقط عملکرد پخش پشتیبانی با این دستگاه divx 6 هست" یعنی چی ؟ وآیا لازمه با توجه به این مسئله نکته خاصی رو در تبدیل فایلام به فرمت divx رعایت کنم؟ و همینطور در مورد وضوح اگه عرض وارتفاع فایل فیلم با اون مقادیری که توی پستهای قبلیم گفتم و در دفترچه راهنما اومده فرق داشته باشه مشکلی ایجاد می کنه؟؟همینطور اینکه چرا با وجود داشتن برنامه klite codeck pack و procoder توی تنظیمات encode مربوط به خروجی فایل av در برنامه پروکدر هیچ اثری از فرمت divx دیده نمی شه؟؟ ببخشید دیگه ،ما مبتدی هستیم و شما رو هم به زحمت می ندازیم

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست من شما که نمیخوای کار تدوین انجام بدی که اینقدر داری مسئله رو پیچیدش میکنی شما اصلا اون دفترچه رو کاری نداشته باش شما اون برنامه هایی که من معرفی کردم رو دانلود کن نصب و رجیستر کن و فایل av رو به divx تبدیل کن این برنامه procoder هم بزارش کنار حالا چرا گیر دادی به این برنامه اون مبدل هایی که من معرفی کردم هم کیفیت تصویر رو دستکاری نمیکنن هم سرعت بالایی دارن مشکلی بود پیغام خصوصی بده

5. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

11 Re

درود;

دوست عزیز اینقدر سخت نگیر. مگه دستگاه کجاست؟ چندتا DVD دیگه ارزش این چیزا رو نداره که. تست کن.

همون برنامه DivX Player همراه خودش یه DivX Convertor هم نصب میکنه از همون استفاده کن.

موفق باشی...

7. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم
    سلام
    دوستان من میخواستم تاپیکی جدید در مورد مشکلم بزنم که این تاپیک رو دیدم من یک سری کارتون
    دانلود کردم که divx هست ودو سه ثانیه پس از شروع آرم dvix هم کوچک پایین صفحه نشون داده میشه
    من اونا رو توی کامپیوتر خوب میبینم ومشکلی نداره ولی با DVD Player مشکل داره وفقط تصویر پخش میشه(صدا نداره) با دو دستگاه مختلف هم امتحان کردم (جفت دستگاه ها چینی بودن یکی شون مارک SUNNY ویکی یه مارک دیگه) مکیخواستم بدونم آیا کسی مورد مشابهی رو دیده وآیا راهی داره یانه

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

تو تنظیمات دستگاه بخش Audio شو دستکاری کن شاید درست شه... ممکنه از تلویزیون هم باشه..

حالت های Mono - Stereo - Dolby

.......

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت رايت رو پائين بالا كن جواب مي گيري
    من اين مشكلو با دستگاهاي سامسونگ داشتم همه جور سرعت رو امتحان كردم 12 جواب داد
    يه امتحان بكن

.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •