تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 1049 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می بخشید ولی این حرف شما نمی تونه دلیل خوبی باشه چرا که مدل هایی از پایونیر در آمیریکا توضیع میشه که تو اروپا هم نیست این ربطی به دیزاین نداره
    با این حساب اینو هم باید بگین چون اول کنسول های بازی ژاپنی اول تو ژاپن ریلیس میشن آشغالن و یا برای آسیایی ها ساخته شدند اینطور نیست
    حالا هر کس نظر شخصی خودشو داره و محترم هم هست
    مثلا همین سونی با اون مدل جدیدش که فکر کنم 970 هست بلندگو هاش وایرلسه قیمتش 640 تومانه یک آشغال به تمام معناست نه صدا داره نه قیافه آنچنانی و نه آمپلی و ورودی ها جور وا جور هیچی نداره
    پس پایونیر واقعا قیمتش و کیفیتش مناسبه
    درود دوست گرامی

مطلب شما زمانی صحیح هست که این سری از محصولات پایونر در یک بازه زمانی طولانی تر در اروپا و آمریکای شمالی هم ارائه بشند . به طور روال تمام کمپانی ها محصول ابتدا در آمریکای شمالی سپس در اروپا و بعد در آسیا و اقیانوسیه عرضه می شند این روال کلی نه این کمپانی و نه این محصول خاص بلکه یک قائده کلی هست .
    کنسولی که شما مثال زدید یک مورد خاص اونهم برای کشور ژاپن بود که سازنده محصول هست . دوست عزیز من بارها گفتم این محصول با این کیفیت خارق العاده و این قیمت پائین یک موهبت برای منطقه هست که می تونند کالایی رو که باید حداقل یک میلیون و دویست هزار تومان بپردازند با این بهای نازل و کیفیت فوق تصور دریافت می کنند . حالا از آینده نگرانه بودن این خرید و امکان استفاده با نسلهای بعدی پلیر ها و فرمت ها که بگذریم .
    هر کس با ظاهر و هیبت این محصول کنار می آد نباید شک و تردیدی در خریدش داشته باشه .

2. 4 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همانطورریکه دوست عزیزمون گفتن این دو تا هیچ ربطی به تصویر ندارن
    خروجی کواکسیال سیگنال های صوتی رو بویسله سیم انتقال و ممکن است کمی نویز داشته باشه و پهنای باند کمتری داره
    خروجی اپتیکال سیگنال های صوتی رو بویسله فیبر نوری انتقال میده که کاملا بدون نویز است و پهنای باند فوق العاده بالایی داره
    برای داشتن تصویر می توانید از این گزینه استفاده کنید البته به ترتیب می نویسم و البته اگر دی وی دی پلیرتون داشته باشه
    composite خروجی انالوگ تصویر ( تصویر عادی)
    s video خروجی دیجیتالی تصویر با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
    576 اینترلیس ( تصویر خوب)
    componnet خروجی دیجیتالی تصویر به صورت با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
    1080 پروگستیو ( که البته در دستگاهای مختلف فرق میکنه) بسته به نوع خروجی دستگاه ( تصویر عالی)
    hdmi خروجی صدا و تصویر دیجیتال با ارسال پهنای باند فوق العاده بالا نویز بسیار پایین حداکثر فرمت خروجی 1080 پروگستیو ( بهترین تصویر)

دوست واستاد عزیزم پس با این حساب کابل ابتیکال بهترین صدا رو میده و برای پلیر من کامپوننت هم بهترین تصویر رو .نه؟ حالا در صورت امکان بهترین مارکها رو تو این دو مورد بگید تا تهیه کنم.با تشکر

پاینده باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سینمای سه بعدی فیلیپس
    به طراحی بلندگوهای ایستاده توجه کنید که صدا را به صورت سه بعدی در تمام فضای اتاق پراکنده میکند.

5. 2 کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از 6 تا 10 خرداد نمایشگاه صوتی تصویری گذاشتن . برام خیلی راحتتر شد . میرم اونجا و از همه مدلا تست میگیرم و میخرم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از 6 تا 10 خرداد نمایشگاه صوتی تصویری گذاشتن . برام خیلی راحتتر شد . میرم اونجا و از همه مدلا تست میگیرم و میخرم
    کجا؟نمایشگاه بین المللی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رایان جان من همشهری pemy هستم تو تبریز . بعد از اینکه خریدم میرم یه حرص حسابی هم میدم به نمایندکپگیش . مثل اینکه قراره نمایندگی های اصلی تو تهران بیان تبریز نمایشگاه رو برگزار کنن اونوقت اونجا میرم و جلوی اون همه آدم آبروشون رو می برم. شما هم اگه اومدید مهمون بیایید قدمتون رو ی چشم .
    Last edited by dada_zebel; 23-05-2010 at 14:15.

9. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا خوش بحالتون كاشكي برا ماهم بزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

فروشگاه چاره سایت معتبری هستش و خیلی ها ازش خرید کردن.قیمت نمایندگی هم همین مقداره.در مورد هزینه حمل هم اطلاعاتی ندارم ولی بعید می دونم که رایگان باشه.محصولات هم گارانتی شدست.
    نه رایان جان من ازش چیز زیاد خریدم و هم که ما شهرستانیم حملش رایگانه حتی چیز های بزرگ هم رایگانه
    هم بسته بندی خیلی توپی داره
    Last edited by ata_webmaker; 23-05-2010 at 18:12.

12. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

دوست واستاد عزیزم پس با این حساب کابل ابتیکال بهترین صدا رو میده و برای پلیر من کامپوننت هم بهترین تصویر رو .نه؟ حالا در صورت امکان بهترین مارکها رو تو این دو مورد بگید تا تهیه کنم.با تشکر

پاینده باشید
    خوب اگر پلیرتون خروجی اچ دی ام آی داشت بهترین تصویر رو اون میداد بعد کمپوننت
    ولی حالا که نداره می تونید از همون کمپوننت استفاده کنید
    برای خرید کابل اپتیکال خودم از کابل daiyo ژاپن استفاده می کنم من یک مترو 20 سانتی شو از هایپر استار خریدم 12 تومان
    کابل کمپوننت هم می تونی از همین کابل های مرغوب 3 فیشه استفاده کنی ولی اگر می خوای چیزه آنچنانی بگیری می تونی مارک سونی بگیری 20 تومانه
    مارک های ژاپنی دیگه هم تو هایپر استار هست که قیمت مناسب داره ولی چون می خوای بعد ها پلیرتو عوض کنی به نظر من زیاد پول آنچنانی بابت کابل کمپوننت نده چون پلیره بعدیت حتما خروجی اچ دی ام آی خواهد داشت

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

رایان جان من همشهری pemy هستم تو تبریز . بعد از اینکه خریدم میرم یه حرص حسابی هم میدم به نمایندکپگیش . مثل اینکه قراره نمایندگی های اصلی تو تهران بیان تبریز نمایشگاه رو برگزار کنن اونوقت اونجا میرم و جلوی اون همه آدم آبروشون رو می برم. شما هم اگه اومدید مهمون بیایید قدمتون رو ی چشم .
    منم میام تمام فامیلهای درجه یک ما هم تبریزی هستند
    راستی خیلی عجیبه چرا نمایشگاه صوتی و تصویری رو می خوان تو تبریز برگزار کنند آیا شما مطمئنید وآیا بین المللی هست؟

14. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مبارك باشه
    ميشه بگي از كدموم فروشگاه گرفتي و چند؟
    من از چاره خریدم.475 داد بعلاوه 20 تومن هزینه حمل تا باربری و باربری هم بستگی به فاصله داره دیگه. تا اراک 4500 ازم گرفت.من رفتم از دم باربری گرفتم.اما خودش در خونه هم تحویل می داد که 5 تومن دیگه هم می گرفتن.
    لازم هست یه توضیح مختصری در مورد چاره بدم چون احتمالا خیلی از بچه ها مخصوصا شهرستانی ها بخوان بدونند چطوری کار می کنند.فکر نمی کنم کسی اندازه من از اینها خرید کرده باشه!
    سلامت جنسهایی که واسه من فرستاده کامل مرد تائید بوده.زمان ارسالشون گاهی بدقولی دارند.مثلن برای من سینما رو چهارشنبه خریدم شنبه صبح تحویل گرفتم اما تی وی بعد از پنج روز دستم رسید.

16. 3 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •