یه DVD خریدم تو دستگاه که می ذارم پیغام disk clean میده.تمیز هم کردم اما نشد.
اگه از DVD رایت بگیرم مشکل حل میشه؟
یه DVD خریدم تو دستگاه که می ذارم پیغام disk clean میده.تمیز هم کردم اما نشد.
اگه از DVD رایت بگیرم مشکل حل میشه؟
نه. تو جعبه الایت فقط یه کابل شبکه و یک هدست برای لایو بازی کردن است
بله کافی از همون کابل کومپوننت توی جعبش استفاده کنی اما این کابل سه فیش داره که 2 تا از این فیشها مال صدا هستند که شما میتونید از یک تبدیل 2 به 1 استفاده کنید و همین طور میتونید یکی از 2 فیش صدا رو به فیش ورودی صدا تلویزیونتون بزنید اما تو این حالت ممکنه یسری صدا ها رو نشنوید
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
منم با این مشکل روبرو شدم و بازی رو بردم و عوض کردم. بنظرم شما هم همین کارو کنی بهتره چون پول دادی پاش. اگه هم اصرار داری ممکنه با رایت کردن با سرعت 2x درست بشه ولی 100% نمیشه گفت که مشکل برطرف بشه
یکی جواب می ده
لطفا![]()
gamespot برای همین وقت هاست سرچ بکن ببین هست یا نه !
فکر کنم پی سی باشه فقط چون بیشتر نرم افزار هست تا گیم
لطفا جواب بدید![]()
j دیگه تو بازار نیست کمه...
نه تو این جدیدا دیگه hdmi نیست
سلام
من ps3 دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم.اطلاعاتم راجع بهش کمه :
براینکه جاسپر باشه باید تاریخ ساختش بالای 2009 وآداپتورش هم 150 وات باشه اینها کافیه ؟
قیمت دسته های ایکس باکس و هارد 20 گیگ چند هست ؟ و تو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه سیو کرد ؟
من برای ps3بازی با هر ریجنی میگیرم واسه xbox هم اینطوری هست یا باید ریجن خود دستگاه رو بگیریم؟
بله همون تاریخ و آداپتور رو چک کنی کافیه
دستههای اصلش 50 تومن و غیر اصل 30 تومن هارد 20 طرفای 40 تومن که به نظر من یه 120gb رو بخر 75 تومن خیلی به صرفه تره (دیروز دوستم خرید)
سوال آخرتو دقیقا نفهمیدم اما فکر کنم مشکلی نباشه (منظورت از ریجن چیه؟)
باتشکر
منظور اینه مثلا ریجن دستگاه pal باشه باید بازی هم pal باشه یا فرقی نمیکنه ؟
salam man ye xbox daram ke bazi haye taza ro baz nemikone ba dvd boot ham baz nemikone chikar konam toro khoda komakam konid kheyli doost daram ye bazi tazaro bazi konam rasti xboxamo update jadid ke ba flash memory kar mikone ro kardam vali baz ham kar nemikone lotfan zood javam bedin![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)