خيلی تابلو بود که خود کمال بچش رو دزديده تا پول مهريه اي که به زنش داده رو با اين روش پس بگيره !
چقدر اين پليسا خنگن !!
هميشه ميشه قسمت اول موضوع رو حدس زد . اما اينا 6 قسمت طولش ميدن !
قسمت دوستان حداقل 4 تا ماشين درست و حسابی نشون ميدادن اما ...
خيلی تابلو بود که خود کمال بچش رو دزديده تا پول مهريه اي که به زنش داده رو با اين روش پس بگيره !
چقدر اين پليسا خنگن !!
هميشه ميشه قسمت اول موضوع رو حدس زد . اما اينا 6 قسمت طولش ميدن !
قسمت دوستان حداقل 4 تا ماشين درست و حسابی نشون ميدادن اما ...
این سریال یه افتضاح به تمام معناس . تا حالا سریالی به این بدی ندیده بودم . بدون اغراق میشه گفت هیچ نکته مثبتی نداره که بشه ازش دفاع کرد . داستانهای کشدار و آبکی ، بازیهای تصنعی بازیگران ، دیالوگ های بسیار بد و ...
از همه مسخره تر اون مثلا کلانتریه که میمونه عین خونه ارواح فقط بعضی وقتها چند نفر بیخودی از جلو دوربین رد میشن و بقیه هم از زور بیکاری دارن با هم گپ میزنن در حالی که تو یه کلانتری واقعی از بس که شلوغه سگ صاحب خودش رو نمیشناسه
این کارگردان فکر نکنم تا حالا تو عمرش به یه کلانتری رفته باشه تا ببینه فضای اونجا چطوریه
درسته. منم هرچی فکر کردم ببینم چیش خوبه مخم سوت کشید. مضخرفترین فیلم تو این چندساله. فقط ماشینهاش تو دوستان خوب بود.![]()
آخه اینم شد فیلم. حیف وقت که آدم بخواد برا دیدنش بذاره.
فکر میکردم این تاپیک پرمخاطب ترین تاپیک اینجا میشه اماظاهرادوستان خبرندارند اینو جای برنامه های طنزمهران مدیری گذاشتند
فکرکنم ضرغامی اینو دیده که حاضرنشده قهوه تلخ مهران مدیری راازش به اون قیمت بخره![]()
به قران دیشب همینو گفتم به اهالی خانوادهموقع دیدن کلانتر گفتم اینو گذاشتن جای قهوه تلخ مهران مدیری باید بیاد از این یاد بگیره
دیشب من از خنده مردم موقع دیدنش پلیس داره سبزی پاک میکنه اموزش اشپزی میده اون یکی وسطش خواستگاری میکنه اون یکی بلافاصله جواب بله رو میده اون یکی لی لی لی لی میکنه خلاصه خنده بازاری راه افتاده دیشب من موقع دیدن سریالای مهران مدیری اینقدر نخندیده بودم![]()
LOL
به هر چی شبیه تا سریال پلیسی
دیشب با دیدن این قسمت کلانتر به این نتیجه رسیدم که کارگردان عمدا این سریال رو اینطوری ساخته
به نظرم این سریال یه جورایی هجو تمام سریالهای پلیسی ساخته شده اس
شاید کارگردان به این نتیجه رسیده که بقیه سریالها خشک و بی روحن و حتما لازم نیست اتفاقات پیچیده ای بیافته که مثلا یه جنایت اتفاق بیفته یا اصلا قرار نیست پلیس خیلی خودشو درگیر کنه تا مسئله حل بشه ، چون میشه در حالی که پلیس داره آش رشته درست میکنه یا بقیه همکاراش دارن خواستگاری میکنن و خود کلانتر هم داره برای یکی از اهالی محل خاطره تعریف میکنه یهویی قضییه ختم به خیر بشه
در هر حال این سریال هیچ ربطی به یه سریال پلیسی نداره و شاید یه جورایی طنز باشه و هدف نهاییش سرکار گذاشتن مخاطبه
این سریال چی بود دیشب.یارو بچشو دزدیدن رفته کباب و آش رشته بزنه.طرف دنبال شیکمشه!!! تعویض دیسک و کلاج وسط گروگان گیری!!
از اون ور پلیسه خواستگاری میکنه؟ بابا صد رحمت به فیلم هندی
Last edited by Luxe; 23-05-2010 at 19:58.
دقيقا همنطوري كه گفتي خيلي خنده داره.اول هفتمونو با كلي خنده شروع ميكنيم.
باورتون نميشه من اينو از سريالهاي مهران مديري هم بيشتر دوست دارم.
بعد من يه سوال داشتم با دست زدن به بازوي آقا سعيد از كجا فهميد اينا با پودرو قرص نيست؟يا داشت دنبال جاي آمپول مي گشت؟
Last edited by maghzae-motefaker; 23-05-2010 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)