تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 1049 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سینمای خانگی JVC مدل TH-G61

با توجه به تست صدایی که من از این مدل گرفتم در مجموع صدای قابل قبولی داشت.یکی از نکات مثبتش توی زمینه صدا این بود که صدای خودش رو توی ولوم های پایین هم نشون میداد،دقیقا برعکس مدل D7 که صداش رو توی ولوم های بالا نشون میده.
    با توجه به اختلاف قیمت 100 هزار تومنیش با مدل D7 خیلی خوب کار شده بود.با داشتن یه ساب ووفر 18 سانتی بیس خوبی داشت ولی نسبت به D7 بیس خیلی محکمتری تولید می کرد.
    طراحی پلیر خیلی خوب کار شده بود.فن های خوبی توی پلیر کار شده بود که تضمین کننده این بود خیلی راحت میشه بدون نگرانی مدت زمان طولانی رو با ولوم زیاد گوش کرد گرچه قدرت فنش به مدل D7 نمیرسید.
    دیزاین خوبی داره و بلندگوهای عقب هم بدون پایست که با داشتن حالت سوراند از جلو شرکت jvc نیازی به نگرانی در این رابطه نیست.
    امکانات جانبی و ورودی خروجیهاش هم که کامل بود و چیزی کم نداشت همچنین توی ساپورت فرمت ها هم کامل بود.
    در کل با توجه به قیمت 460 هزار تومنیش سینمای خیلی خوبیه.

High-Power DVD Digital Theater System featuring HDMI Output with 1080p Up-Conversion, and Connection for iPod. This system features both iPod audio and video playback, with an on-screen display

- Dolby Digital/DTS/Dolby Pro Logic II Decoders
    - Terminal for iPod (Docking Station Included)
    - HDMI Connection with 1080p/720p Up-Conversion
    - Digital Audio Input (Optical)
    - Progressive Scan Output
    - Wall-Mountable Center/Surround Speakers Dolby Digital Decoder
    - DTS Decoder
    - Dolby Pro Logic II Decoder
    - Video D/A Converter: 24-bit/148MHz
    - Audio D/A Converter: 192kHz/24-bit
    - Sleep Timer
    - PAL Playback on NTSC TV

Specifications
    Center Unit:

Inputs / Outputs: Analog Audio In [Front x 1(mini), Rear x 1(RCA)]
    Digital (Optical) Audio In
    Composite Video Out
    Component Video Out
    HDMI Digital In/Out (1080p Up-Conversion)
    Connection for iPod (Audio/Video)
    Playable Media/Formats*: DVD-Video, DVD-RW (Video), DVD-R (VR/Video), DVD+R DL (Video), +RW / +R (Video Format), CD / CD-R/RW, MP3/WMA/JPEG Digital Still (CD-R/RW, DVD-R/RW), DVD, DVD-R/RW, +R/+RW
    Horizontal Resolution: Approx. 500 Lines
    Playable System PAL/NTSC (Selectable)
    Connection for iPod: Control Keys: Play, Pause, Skip, Scan
    Support Device: 4G or Later
    Power Supply
    iPod Docking Station Included (Compatible with New iPods)
    Video Output Signal Level
    Composite: 1.0Vp-p/75 ohms
    Component (Y): 1.0Vp-p/75 ohms
    Component (Pb/Pr): 0.7Vp-p/75 ohms
    Dimensions (WxHxD): 16-15/16 x 3 x 12-1/2 inches (430 x 76 x 317 mm)
    Weight: 8.1 lbs (3.65 kg)

Amlifier:

Power Output (with 10% THD)
    Total Power (RMS): 1,000W
    Front: 155 watts per channel, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
    Center: 155 watts, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
    Surround: 155 watts per channel, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
    Subwoofer: 225 watts, min. RMS, driven into 3 ohms at 70Hz, with no more than 10% total harmonic distortion
    Power Requirements: AC 120V, 60Hz
    Power Consumption: Power On: 130W [Tentative]
    Standby: 0.8W [Tentative]

Subwoofer:

Type: 7-1/8" (18cm) Cone, Bass-Reflex
    Magnetically Shielded: Semi-shielded
    Power Handling Capacity/Impedance: 225W/3 ohms
    Frequency Range: 40Hz - 1,500Hz
    Sound Pressure Level: 82dB/W.m
    Dimensions (WxHxD): 9-5/16 x 17-3/16 x 15-7/16 inches (236 x 435 x 391 mm)
    Weight: 12.6 lbs (5.7 kg)

Front Speakers

Magnetically Shielded: 2-Way, 3 Speakers, Bass-Reflex
    Power Handling Capacity/Impedance: 155W/4 ohms
    Frequency Range: 80Hz - 18kHz
    Sound Pressure Level: 84dB/W.m
    Dimensions (WxHxD): 280 x 1,201 x 280 mm
    Weight: 4.4 kg

Center / Surround Speakers

Magnetically Shielded: 1-Way, Bass-Reflex
    Configuration: 3-3/16
    Power Handling Capacity/Impedance: 155W/4 ohms
    Frequency Range: 120Hz - 18kHz
    Sound Pressure Level: 83dB/W.m
    Dimensions - Center (WxHxD): 11-7/8 x 4-11/16 x 3-5/16 inches (301 x 118 x 83 mm)
    Weight - Center/Surround: 2.0 lbs/1.8 lbs
    Dimensions - Souround (WxHxD): 4-1/2 x 8-1/4 x 3-5/16 inches (113 x 209 x 83 mm)

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پیمان جان سری تودوروکی یه دیزاین حرفه ای داره البته قبول دارم که کمی توی دیزاینش اشکالاتی هم هست ولی اونجوریا هم که شما میگی نیست.
    کلا سری تودوروکی یه سیستمیه خیلی قوی ای توی زمینه صدا هستش.توی زمینه محصولات تجاری حرف اول رو میزنه.هیچ یک از سینماهای تجاری بازار توی خواب هم نمیتونن ببینن که همچین صدایی تولید کنند علاوه بر اینکه قیمت مناسبی هم داره.
    بهرحال این سیستم توی موزیک های ترنس و راک به نظرم از اسپیکرهای یکی دو رده بالاتر از خودش هم بهتر عمل میکنه.

جناب mr_rayan

درود دوست گرامی . دوست دارم اسم کوچک شما رو بدونم راستش این اسم شما رو که می بینم هی میخوام بیام نجاتت بدم
    دوست گرامی من می تونید به من بگید چرا این سری پایونر با ابن کیفیت بی نظیر و آنچنانی چرا در آمریکای شمالی و اروپا عرضه نمی شه . فکر می کنید به جز دیزاین چه عامل دیگه ای می تونه در کار باشه . شما نکته دیگری به ذهنتون می رسه . شما بجز آسیا در کدام منطقه دنیا سراغ دارید که این سری عرضه شده باشه .
    دوست گرامی یک محصول تجاری سرگرمی خانگی الزاما باید با یک سری استاندارد ها همخونی داشته باشه . به شما قول می دم اگر پایونر کمی ضرافت در این محصول به خرج می داد الان فروش این محصول چند برابر بود . شما توی جمع صمیمی همین تاپیک یک رای بگیرید ببینید چند نفر هستند که توان مالیش رو دارند ولی به خاطر بی قوارگی از خرید این سیستم صرف نظر کردند . حالا شما راضی بشی خانم ها رو راضی کردن مصیبت عظماست .( اولتیماتوم داده شد که این رو خریدی با خود سیستم توی کوچه هستی )

بلی من قبول دارم واقعا این 600 تومن به معنی واقعی مفته برای چنین سیستمی یعنی پول یک آمپ خالی یا یک سری اسپیکر تنها هست . می خواستم خواهش کنم از شما اگر دیاگرمی از نحوه مهندسی صدای این سیستم سوراند از جلوی جی وی سی پیدا کردی بذاری اینجا خیلی مایلم بدونم تکنیک کار به چه صورت هست .
    Last edited by peyyyman; 23-05-2010 at 01:37.

4. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

جناب هاشمی و بقیه دوستان مطلع

مدل 787 سوراند از جلو داره ؟؟؟

سلام دوست عزيز ؛

اگه منظورتون پخش با استاندارد Dolby Surround باشه ، 787 اين قابليت رو داره.

6. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

پیمان جان سری تودوروکی یه دیزاین حرفه ای داره البته قبول دارم که کمی توی دیزاینش اشکالاتی هم هست ولی اونجوریا هم که شما میگی نیست.
    کلا سری تودوروکی یه سیستمیه خیلی قوی ای توی زمینه صدا هستش.توی زمینه محصولات تجاری حرف اول رو میزنه.هیچ یک از سینماهای تجاری بازار توی خواب هم نمیتونن ببینن که همچین صدایی تولید کنند علاوه بر اینکه قیمت مناسبی هم داره.
    بهرحال این سیستم توی موزیک های ترنس و راک به نظرم از اسپیکرهای یکی دو رده بالاتر از خودش هم بهتر عمل میکنه.

جناب mr_rayan

درود دوست گرامی . دوست دارم اسم کوچک شما رو بدونم راستش این اسم شما رو که می بینم هی میخوام بیام نجاتت بدم
    دوست گرامی من می تونید به من بگید چرا این سری پایونر با ابن کیفیت بی نظیر و آنچنانی چرا در آمریکای شمالی و اروپا عرضه نمی شه . فکر می کنید به جز دیزاین چه عامل دیگه ای می تونه در کار باشه . شما نکته دیگری به ذهنتون می رسه . شما بجز آسیا در کدام منطقه دنیا سراغ دارید که این سری عرضه شده باشه .
    دوست گرامی یک محصول تجاری سرگرمی خانگی الزاما باید با یک سری استاندارد ها همخونی داشته باشه . به شما قول می دم اگر پایونر کمی ضرافت در این محصول به خرج می داد الان فروش این محصول چند برابر بود . شما توی جمع صمیمی همین تاپیک یک رای بگیرید ببینید چند نفر هستند که توان مالیش رو دارند ولی به خاطر بی قوارگی از خرید این سیستم صرف نظر کردند . حالا شما راضی بشی خانم ها رو راضی کردن مصیبت عظماست .( اولتیماتوم داده شد که این رو خریدی با خود سیستم توی کوچه هستی )

بلی من قبول دارم واقعا این 600 تومن به معنی واقعی مفته برای چنین سیستمی یعنی پول یک آمپ خالی یا یک سری اسپیکر تنها هست . می خواستم خواهش کنم از شما اگر دیاگرمی از نحوه مهندسی صدای این سیستم سوراند از جلوی جی وی سی پیدا کردی بذاری اینجا خیلی مایلم بدونم تکنیک کار به چه صورت هست .

پيمان جان ،
    درسته كه سري TODOROKI در اروپا و آمريكا عرضه نمي شه (دقيقا مثل MU.TE.KI سوني كه فقط در آسيا و خاورميانه عرضه مي شه ) اما توجه داشته باشيد كه TODOROKI در حقيقت مرز بين سيستم هاي حرفه اي و غير حرفه ايه . و به نظر من ، اين يه شانس براي منطقه آسيا و خاورميانه بوده كه پايونير يه همچين سيستمي رو با يه قيمت كاملا رقابتي در اين منطقه عرضه كرده .
    در ساير نقاط جهان مثل آمريكا و اروپا كه TODOROKI عرضه نمي شه اگه بخوايد با برند پايونير يه سيستم در حد و اندازه هاي TODOROKI جمع كنيد بايد حداقل 2000 دلار هزينه كنيد . در مورد ظاهر اين دستگاه هم بايد بگم كه سليقه ايه . مثلا من خودم با اينكه از TODOROKI استفاده نمي كنم ولي ظاهر TODOROKI رو خيلي دوست دارم . يه جورايي متفاوته !
    به علاوه ، اگه دقت كرده باشيد ، ظاهر و قيافه آمپلي فاير و پلير سري TODOROKI دقيقا مثل مدل هاي حرفه اي تره مثل 1019 و.... تنها مورد اسپيكرهاش هست كه به نظر يك عده شايد زياد جالب نباشه ولي در هر حال همونطور كه خودتون اشاره كرديد با اين كيفيت صدا و امكانات انصافا ارزش داره .

8. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من هم امروز 787 خریدم.از همه دوستانی که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه می گذارند تشکر می کنم.
    طراحی و ظاهر دستگاه عالی است.به نظر من واقعن زیباست و خوش ساخت هست.من در یک اتاق به طول 6 متر و عرض 4 متر دارم استفاده می کنم.تفکیک صداش عالیه.صدا رو تا آخر هم که بلند میکنی تغییری تو کیفیتش ایجاد نمیشه.
    جالب بود که قبل از اینکه mcacc رو استارت کنم،صداش اصلن جالب نبود.اما بعد که خودش صدا رو متناسب با چیدمان بلندگوها و ابعاد اتاق تنظیم کرد،از این رو به اون رو شد.

مباركتون باشه دوست عزيز . دستگاه خيلي خوبي انتخاب كرديد . براي توضيحتون در مورد MCACC ممنون ! تا حالا اين MCACC رو RUN نكرده بودم.

10. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم امروز 787 خریدم.از همه دوستانی که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه می گذارند تشکر می کنم.
    طراحی و ظاهر دستگاه عالی است.به نظر من واقعن زیباست و خوش ساخت هست.من در یک اتاق به طول 6 متر و عرض 4 متر دارم استفاده می کنم.تفکیک صداش عالیه.صدا رو تا آخر هم که بلند میکنی تغییری تو کیفیتش ایجاد نمیشه.
    جالب بود که قبل از اینکه mcacc رو استارت کنم،صداش اصلن جالب نبود.اما بعد که خودش صدا رو متناسب با چیدمان بلندگوها و ابعاد اتاق تنظیم کرد،از این رو به اون رو شد.
    مبارك باشه
    ميشه بگي از كدموم فروشگاه گرفتي و چند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیزم rayan من دیروز پشت دی وی دی پلیرمو نگاه میکردم که همون سونی و تازه منوجه شدم که پلیرم هم خروجی ابتیکال داره و هم خروجی کواکسیال . پس شرایط بهتر شد درسته؟ البته چند تا عکس از پشت پلیر گرفتم که اگه بشه میذارم لطف کنید بهم توضیح بدید . یه چیز دیگه حالا با این شرایط من برای گرفتن بهترین تصویر کدوم یک از کابل هارو بگیرم ؟ کواکسیال یا ابتیکال؟

دوستان من چه طور میتونم این عکس ها رو که با موبایل گرفتم و الان تو desktop کامپیوترمه بیارم اینجا توصفحه ام و به عزیزان نمایش بدم؟
    Last edited by pemy; 23-05-2010 at 08:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

mr_rayan عزیز با سلام
    خواستم بدونم شما مدل jvc g10 رو باهاش آشنایی دارید شکل ظاهریش دقیقا مثل d7 هست که معرفی کردید ولی با وات پایین تر میخوان بدونم با توجه به قیمت مناسبی که داره حدود 260 چطور دستگاهی هست.
    هدف من بیشتر برای تماشای فیلمه و اینکه میخام دستگاهی باشه که بتونم به کامپیوتر وصل کنم یعنی خروجی صدای کیس رو بدم به سینما حالا توی فیلم یا موزیک حالا این دستگاه این امکان رو داره یانه؟
    و اگر امکانش توی این مدل نیست لطفا مدلی که بتونه این کار رو انجام بده برام معرفی کنید.البته با قیمت حدود 300
    ممنون

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم rayan من دیروز پشت دی وی دی پلیرمو نگاه میکردم که همون سونی و تازه منوجه شدم که پلیرم هم خروجی ابتیکال داره و هم خروجی کواکسیال . پس شرایط بهتر شد درسته؟ البته چند تا عکس از پشت پلیر گرفتم که اگه بشه میذارم لطف کنید بهم توضیح بدید . یه چیز دیگه حالا با این شرایط من برای گرفتن بهترین تصویر کدوم یک از کابل هارو بگیرم ؟ کواکسیال یا ابتیکال؟

23052010119.jpg
    ببخسيد فوضولي حساب نشه ولي فكر كنم اين دوتا مربوت به صدا هستند نه تصوير

15. این کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

جناب mr_rayan

می بخشید ولی این حرف شما نمی تونه دلیل خوبی باشه چرا که مدل هایی از پایونیر در آمیریکا توضیع میشه که تو اروپا هم نیست این ربطی به دیزاین نداره
    با این حساب اینو هم باید بگین چون اول کنسول های بازی ژاپنی اول تو ژاپن ریلیس میشن آشغالن و یا برای آسیایی ها ساخته شدند اینطور نیست
    حالا هر کس نظر شخصی خودشو داره و محترم هم هست
    مثلا همین سونی با اون مدل جدیدش که فکر کنم 970 هست بلندگو هاش وایرلسه قیمتش 640 تومانه یک آشغال به تمام معناست نه صدا داره نه قیافه آنچنانی و نه آمپلی و ورودی ها جور وا جور هیچی نداره
    پس پایونیر واقعا قیمتش و کیفیتش مناسبه

17. 3 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •