تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 634 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اولا گوشی n8 سیستم عاملش با این گوشی فرق میکنه و طبعا نیاز کمتری به رم خواهد داشت ثانیا من با حرف دوستمون مخالفم چون اگه حافظه رو swap کنی علاوه بر اینکه سرعت گوشی به میزان خیلی محسوس پایین میاد استهلاک حافظه گوشی بالا میره و باعث کم شدن عمر مفید حافظه گوشی میشه!!!
    ثالثا با پیشرفت چشمگیری که آندروید و برنامه هایه آندرویدی دارن این گوشی قطعا در آینده برایه اجرایه برامه ها مشکل خواهد داشت مخصوصا در حالتی که بخوای از چند نرم افزار به صورت همرمان استفاده کنی!!!
    رابعا واقعا یه کمپانی بزرگ مثل سامسونگ یعنی کمش میومد یه رم 512 بزاره رو گوشی واقعا که همیشه یه کار میکنه طرفداراشو نا امید کنه بعدشم منم میدونم این گوشی در حال حاضر در مقایسه با رقباش سر هست اما اختلافش با بقیه گوشیها اونجوری که قبلا گفته شده بود نیست اینو میشه از نتایج بنچ مارکاتونم فهمید

2. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از اون متن بالا اینطور برداشت کردم که میزان حافظه برایه نصب نرم ازار به طور پیش فرض 1.8 گیگ که در مقایسه با htc desire بهتره خوب که چی؟؟ ما مشکلمون سر اجرا کردن چند نرم افزار با هم هست اون موقع است که حافظه 576 اچ تی سی خودشو نشون میده!!!

4. 3 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

چه شیر تو شیری شده تو نت

HDblog گفته از سامسونگ تائیدیه رسمی اومده که مشخصات اصلی گوشی ، مشخصات بالا هستش . و Galaxy S هم 512 مگابایت RAM داره .

!
    Finally, we can read and see that the Galaxy S 512MB of RAM

خیلی باحال شده

Trsanlate :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصیم .

6. 8 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از اون متن بالا اینطور برداشت کردم که میزان حافظه برایه نصب نرم ازار به طور پیش فرض 1.8 گیگ که در مقایسه با htc desire بهتره خوب که چی؟؟ ما مشکلمون سر اجرا کردن چند نرم افزار با هم هست اون موقع است که حافظه 576 اچ تی سی خودشو نشون میده!!!

تا حدودی درسته ولی فکر میکنی بنچمارک یعنی چی؟ یعنی شما میگی چیزی که باعث میشه چند برنامه با هم باز بشه رم هستش و نه پردازنده ؟

تا اونجاییکه میدونم این عمل رو در واقع مجموعه سخت افزار انجام میدن نه رم ! رم کمک میکنه به پردازنده اما هدایت اینن امرو پردازنده به عهده میگیره در نتیجه تو بنچمارک معلوم میشه که اگر سرعت بیشتری داشت و تست بهتری گرفت میتونه این عمل رو بهتر انجام بده ... !!

مثلا میشه گفت یه گوشی با پردازنده ARMv6 و تک هسته ای با فرکانس 600 با رم 512 از یه پردازنده ARMv7 دو هسته ای با همون فرکانس با رم 256 تو انجام چند برنامه بهتر عمل میکنه ! در عمل که اینجوری نیست !

سلام .

چه شیر تو شیری شده تو نت

HDblog گفته از سامسونگ تائیدیه رسمی اومده که مشخصات اصلی گوشی ، مشخصات بالا هستش . و Galaxy S هم 512 مگابایت RAM داره .

!
    Finally, we can read and see that the Galaxy S 512MB of RAM

خیلی باحال شده
    سلام امیر جان 512 بشه که بهتر ! نشه هم به نظرم خوبه و کم نیست شاید خوف نباشه ولی کم نیست

8. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به هر حال نمیشه نقش رم رو هم ندیده گرفت حرف شما درسته با توجه به مثالی که زدید ولی شما مثالتون درست نیست چون الان تمامیه گوشیا تک هسته ای هستن نمیخوام دیگه این بحث رو کش بدم
    آقا امیر من تو بیشتر سایتا رفتم و همه تو مشخصات گوشی رم این گوشی رو 256 زدن
    حالا ما که از خدامونه که حرف شما درست باشه
    Last edited by djmilad_mrb; 22-05-2010 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به هر حال نمیشه نقش رم رو هم ندیده گرفت حرف شما درسته با توجه به مثالی که زدید ولی شما مثالتون درست نیست چون الان تمتمیه گوشیا تک هسته ای هستن نمیخوام دیگه این بحث رو کش بدم
    آقا امیر من تو بیشتر سایتا رفتم و همه تو مشخصات گوشی رم این گوشی رو 256 زدن
    حالا ما که از خدامونه که حرف شما درست باشه

ببین من خودم قبول دارم اگه 512 میبود واقعا دیگه حرف نداشت ... شاید این مسئله یه مقدار بیشتر از اینکه تاثیر گذار باشه جنبه روانیش اذیت کنه ..مخصوصا برای خودم که میخوام همین گوشیو فعلا تهیه کنم ...

بابا iPad هم که در زمره تبلت ها طبقه بندی میشه 256 مگابایت RAM داره ... اگه گوشی شما 512 که هیچ 1 گیگ رم داشته باشه وقتی ازش استفاده نشه میخوای چکار کنی ؟

در معرفی Froyo نشون میداد Need For Speed - Shift را در SD-card نصب کرده بودند و کلی صفا میکردن ....

دیگه مشکل کجاست ؟!

11. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این همون تستیه که از desire و i9000 و x10 .. سایت gsmarena گرفته ...

قدرت گرافیک

یه جوریه فکر کنم مبنای خاصی داره.. چون گوشی i7500 خیلی خوفه اینجا !

هر چی کمتر باشه بهتره

13. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

به نظر من شاید هم در ظرفیت 256 و هم 512 تولید بشه........ولی اگه 512 باشه که خیلی خوبه...........ولی باید اینم توجه داشته باشیم که اگه 512 باشه قیمتش هم بالاتر میره........و به قول دوستان 256 هم مشکلی نداره.......

در کل سامسونگ میدونه چیکار میکنه..........و باید دید که کدوم کم میارن (GSMArena در مورد امنیا 2 هم اشتباه داشته و اینبار هم تعجبی نداره اگه اشتباه کرده باشه (شاید خودت باید تنظیم کنی 256 یا 512 ))

15. 3 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

(شاید خودت باید تنظیم کنی 256 یا 512 ))
    باحال بود

ولی شاید نسخه ائی که دست GSMArena بوده اینطوری باشه یا شاید درست میگه یا شاید بی شاید

مخلصیم.

17. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

طرفدارهای این گوشی با دیدن ریویوی این گوشی زدحال نخوردن؟حالا برید با کیفیت صدای below avrageش حال کنید.واقعا برای یه همچین گوشی حیف بود.کاشکی این صفحه ۴اینچ رو آی ۸۵۲۰داشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •