تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 634 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام بحث توجیه یه چیزه ! بحث اینکه چرا با wave تفاوت داره یه چیز! شما دلیل غیر از این مسئله میبینی؟ غیر اینه که اون سیستم عامل متعلق به خودشه و بهتر میتونه با پردازندش مچ کنه ؟
    سلام. ببین محمد رضا جان بحث اینه که آندروید رو گوگل زده و گوگل هم نیومده آندروید رو فقط واسه g1 یا nexus که
    گوشی های خودش هستن درست کنه, اگه اینجوری بود شما میتونستین بگین شرکت های دیگه باید بیان واسه خودشون سیستم عامل بدن, فکر میکنم قبول داشته باشین که تخصص گوگل توی نرم افزار بیشتر از سامسونگ باشه که حتی توی آپدیت دادن واسه گوشیهاش هم مشکل داره .

مگه مثلا ضعیف عمل کرده که بخوام جانی جان توجیه کنم ؟

عجب حرفایی میزنی جانی ؟! کی گفتم اندروید مشکل داره ؟ شما برداشتت اشتباست ... منظورم اینه که سیستم عامل خودش رو بهتر میتونه مچ کنه ...

شما به اپل بگو بیاد رو اندروید گوشی بده ... به نظرت قدرت مک رو با همون سخت افزار میتونه داشته باشه ؟ قطعا نه ! حرف من اینه ...

در مورد موتورولا هم اگر سیستم عامل خودش رو بزنه مطمئن باش عملکردی که روی سیستم عامل خودش داره روی سیستم عامل های دیگه نداره
    اول اینکه وقتی شما بهتره یه نگاهی به mflops ,time های این گوشی توی بنچمارک بندازی , زیادم راضی کننده نیست! بعدم شما خودتون گفتین wave بهتر عمل کرده که این برمیگرده به سیستم عامل! خوب این نمیشه ضعف آندروید؟
    ببین محمد رضا جان من مثالش رو از خود موتورولا و سیستم عامل اپن سورسش میزدم که به کسی هم برنخوره,ولی اگه خواستین بگین مثالشو واسه برندهای دیگه هم بگم. motomax سیستم عامل اپن سورس موتورولا بود که دیگه الان ساپورتش قطع شده, این سیستم عامل علی رغم اینکه جای زیادی واسه توسعه داشت ولی با نصب حتی یه تم ساده تغییر زیادی توی سرعت گوشی چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ بنچمارک ها داره, مگه موتو روی این سیستم عامل چند سال کار نمیکرد؟ ولی بالاخره به این نتیجه رسید که بذارتش کنار و اومد سراغ آندروید, در صورتی که سیستم عامل و نرم افزار و سخت افزار از خود موتو بود ولی چرا به نتیجه نرسید؟ در مورد اپل واقعا مسئله فرق داره. این کمپانی علی رغم کارای انحصارگرایانه و اعصاب خورد کنش واقعا توی سیستم عامل موبایل بینظیر عمل کرد, و از لحاظ کیفیت هم اینقدر خوب عمل میکنه که حتی اگه آندروید هم بده من شک ندارم که واقعا عالیه ولی وقتی سهم بازار رو با همین سیستم عامل داره واسه چی باید به رقیبش کمک کنه؟

برام جالبه ! اگر کلی هکر بیان برای سامسونگ فریمور خوب بیرون بدن و بی مشکل یه عده میان میگن سامسونگ خودش باید بده و ...

ولی اگه برای htc همین کار انجام بشه یه مزیته ...
    نظر من این نیست, تاحالا هم جایی نگفتم که اگه هکر ها!!!! هم بیان فیرمویر بدن کار اشتباهیه به نظر من رام های official و unofficial هرچی بیشتر باشن بیشتر به کاربر توی انتخاب کمک میکنه , به شرطی که خود کمپانی بیاد مشکلات اساسی گوشی رو برطرف کنن چون نظیر مشکلات i8910 یه سری مشکلات رو modder ها هرچی هم تلاش کنن نمیتونن برطرف کنن که این بازم برمیگرده به sdk,pdk هایی که ممکنه کمپانی ناقص داده باشه!

در مورد تاثیر مثبت تر هم منظور خاصی ندارم ولی بازم برداشت اشتباه کردی جانی جان از صحبتام ...این پردازنده بازدهی بالاتری نسبت به چیزی که الان داره رو داره ... و گوشیهای موجود Htc با پردازنده هاشون به بازدهی اصلی خودشون رسیدن ... بابت همین i9000 هنوز جا برای بهتر شدن نسبت به اونا بیشتر داره
    فکر نمیکنین این تاثیر مثبتی که منتظرش هستین همونیه که بچه هایی که گوشی های دیگه سامی مثل ... رو خریدن روی یه مشت اعداد که سامی میداد حساب باز کردن ولی در عمل به هیچ کارشون نیومد؟

اره ولی به نظرم تو این قسمت برنده i9000 هستش ...چون حافظه داخلی 16 گیگ بعلاوه اون رم مجازی رو هم داره
    در مورد این قسمت منظورم این نبود که واسهi9000 کمک نمیکنه فقط خواستم بگم تا یه حدی با این روش میشه مشکلاتی رو حل کرد , هرچند که swap خودش مشکلاتی رو واسه مموری کارت پیش میاره

2. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راستی توی 2.2 به این صورت واسه نصب برنامه ها کمک میگیره که اول کار ازتون میپرسه چقدر از مموری رو واسه برنامه ها میخواین اختصاص بدین , و با جدا کردن اون قسمت دیگه موقع mass storage هم مشکلی پیش نمیاد.

بنچمارک ها با نرم افزار linpack که میتونین از مارکت بگیرین(مقایسه دروید و گلکسی)

Last edited by johnypersian1656; 22-05-2010 at 15:46.

4. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. ببین محمد رضا جان بحث اینه که آندروید رو گوگل زده و گوگل هم نیومده آندروید رو فقط واسه g1 یا nexus که
    گوشی های خودش هستن درست کنه, اگه اینجوری بود شما میتونستین بگین شرکت های دیگه باید بیان واسه خودشون سیستم عامل بدن, فکر میکنم قبول داشته باشین که تخصص گوگل توی نرم افزار بیشتر از سامسونگ باشه که حتی توی آپدیت دادن واسه گوشیهاش هم مشکل داره .
    اینو که قبول دارم گوگل قدرتمند تر از سامسونگ تو بحث نرم افزاری هستش اما واقعا سامسونگ فکر میکنی تو اپدیت دادن با مشکل مواجه هستش ! شاید یه گوشی به نام i8910 در ایران فریمور رسمی خوبی که سا÷ورت فارسی بکنه که بی ایراد باشه نداشته باشه ..اما این ربطی به سامسونگ و کوکرهای اروپایی و جاهای دیگه نداره و ربطی هم به قدرت سامسونگ در نتونستن دادن اپدیت نداره ..البته شنیدم یه فریمور جدید رسمی برای ایران 8910 امده اما نمیدونم چطوره ! ... اما مگه فریمور های خوب نداریم تو همین ایران ؟ یه سری به انجمن های دیگه بزنید ببینید که دوستان داخل ایران فریمورهای فارسی بسیار خوبی بیرون دادن .. حالا Hyprex رو ولش که بازم فریمور خوبی داده ... امنیا 8000 هم که دیگه ایرادی نداره تو فریمور ... دیگه منظور چه گوشی میتونه در ایران باشه ؟ توقع داری برای گوشیهای جاوا هم فریمور بده و وقت بزاره ؟ اگه میخواست چنین کاری بکنه جاوا نمیزد ...

اول اینکه وقتی شما بهتره یه نگاهی به mflops ,time های این گوشی توی بنچمارک بندازی , زیادم راضی کننده نیست! بعدم شما خودتون گفتین wave بهتر عمل کرده که این برمیگرده به سیستم عامل! خوب این نمیشه ضعف آندروید؟
    ببین محمد رضا جان من مثالش رو از خود موتورولا و سیستم عامل اپن سورسش میزدم که به کسی هم برنخوره,ولی اگه خواستین بگین مثالشو واسه برندهای دیگه هم بگم. motomax سیستم عامل اپن سورس موتورولا بود که دیگه الان ساپورتش قطع شده, این سیستم عامل علی رغم اینکه جای زیادی واسه توسعه داشت ولی با نصب حتی یه تم ساده تغییر زیادی توی سرعت گوشی چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ بنچمارک ها داره, مگه موتو روی این سیستم عامل چند سال کار نمیکرد؟ ولی بالاخره به این نتیجه رسید که بذارتش کنار و اومد سراغ آندروید, در صورتی که سیستم عامل و نرم افزار و سخت افزار از خود موتو بود ولی چرا به نتیجه نرسید؟ در مورد اپل واقعا مسئله فرق داره. این کمپانی علی رغم کارای انحصارگرایانه و اعصاب خورد کنش واقعا توی سیستم عامل موبایل بینظیر عمل کرد, و از لحاظ کیفیت هم اینقدر خوب عمل میکنه که حتی اگه آندروید هم بده من شک ندارم که واقعا عالیه ولی وقتی سهم بازار رو با همین سیستم عامل داره واسه چی باید به رقیبش کمک کنه؟
    در جمع بدی نهایی نمره بالاتری گرفته ... و بازم میگم گوشی که چند وقته تو بازاره با اخرین فریمور با گوشی جدیدی که هنوز تو بازار نیومده و پردازنده جدید هم هست کلا فرق میکنه .. و قطعا وقتی دست کاربران و هکرها برسه جهش بیشتری میتونه داشته باشه نسبت به گوشی که چندین وقته بیس و پایش یعنی نکسس تو بازاره ...

در مورد موتورلا هم خوب سیستم عامل خوبی داشت ولی شاید به اندروید نرسه ..ولی بادا سیستم عامل قدرتمند و سریعی هستش _(بیشترین انعطاف پذیری و سریعترین سیستم عامل به گفته همون کنفرانسی که داشتن ) که چون متعلق به خودشم هست بهتر میتونه مچ کنه و در نتیجه بهتر جواب داده ... و شاید اون انعطاف پذیری رو سیستم عامل موتورولا نداشته و از پایه ضعیف بوده باشه ...
    با این حال اگر اندروید رو با همین قدرت و سرعت خود موتورولا تولید میکرد قطعا از لحاظ بازدهی عملکرد بهتری نسبت به الان داشت ...

نظر من این نیست, تاحالا هم جایی نگفتم که اگه هکر ها!!!! هم بیان فیرمویر بدن کار اشتباهیه به نظر من رام های official و unofficial هرچی بیشتر باشن بیشتر به کاربر توی انتخاب کمک میکنه , به شرطی که خود کمپانی بیاد مشکلات اساسی گوشی رو برطرف کنن چون نظیر مشکلات i8910 یه سری مشکلات رو modder ها هرچی هم تلاش کنن نمیتونن برطرف کنن که این بازم برمیگرده به sdk,pdk هایی که ممکنه کمپانی ناقص داده باشه!
    در مورد 8910 به نظرم الان فریمور کامل که مشکل نداشته باشه وجود داره ... البته یه سری نقص هایی هست مثل ضبط مکالمه که شما باید بهتر از من بدونید برندی که روی گوشی 70 هزاری منشی تلفنی میزاره میتونه روی 8910 هم بزاره ولی خوب وقتی این محدودیت از سوی نوکیا بوجود امده چه توقعی دارید و چه ضعفی میتونه از سامسونگ باشه ؟زمانی درست بود که محدودیت نمیبود و اجازه انجامشو میداشت و نمیتونست ...

فکر نمیکنین این تاثیر مثبتی که منتظرش هستین همونیه که بچه هایی که گوشی های دیگه سامی مثل ... رو خریدن روی یه مشت اعداد که سامی میداد حساب باز کردن ولی در عمل به هیچ کارشون نیومد؟

در مورد این قسمت منظورم این نبود که واسهi9000 کمک نمیکنه فقط خواستم بگم تا یه حدی با این روش میشه مشکلاتی رو حل کرد , هرچند که swap خودش مشکلاتی رو واسه مموری کارت پیش میاره
    والا اینجوری که پیگیر هستم واقعا تاثیرات خیلی خیلی مثبتی نسبت به اکثر گوشیهای سامسونگ مثل 8910 در روزهای اول یا i8000 در روزهای اول الان شاهد هستم ...تا حدی که هیچ کدوم ایراد و نقصی که مربوط به پشتیبانی بشه رو ندارن ...

6. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

توقع داری برای گوشیهای جاوا هم فریمور بده و وقت بزاره ؟ اگه میخواست چنین کاری بکنه جاوا نمیزد ...
    واقعا این توقع رو هرچی تلاش میکنم نمیتونم نداشته باشم لا اقل ابزارش رو مهیا کنه که بقیه بتونن فیرمویر بدن,نمونش v3x که بعد از این همه مدت داره هنوز واسش فیرمویر میاد .

در جمع بدی نهایی نمره بالاتری گرفته ... و بازم میگم گوشی که چند وقته تو بازاره با اخرین فریمور با گوشی جدیدی که هنوز تو بازار نیومده و پردازنده جدید هم هست کلا فرق میکنه .. و قطعا وقتی دست کاربران و هکرها برسه جهش بیشتری میتونه داشته باشه نسبت به گوشی که چندین وقته بیس و پایش یعنی نکسس تو بازاره ...
    محمد رضا جان بازم که شد پیش بینی چیزی که هنوز نیومده!!!!

در مورد موتورلا هم خوب سیستم عامل خوبی داشت ولی شاید به اندروید نرسه ..ولی بادا سیستم عامل قدرتمند و سریعی هستش _(بیشترین انعطاف پذیری و سریعترین سیستم عامل به گفته همون کنفرانسی که داشتن ) که چون متعلق به خودشم هست بهتر میتونه مچ کنه و در نتیجه بهتر جواب داده ... و شاید اون انعطاف پذیری رو سیستم عامل موتورولا نداشته و از پایه ضعیف بوده باشه ...
    خوب مشخصه وقتی یه سیستم عامل معرفی میشه کلی حرف هست که بیشترین انعطاف پذیری رو داره و سریعه و.... بازم پیش بینی قبل از بیرون اومدن به قول خودتون نسخه نهایی ؟
    انعطاف پذیری نداشتن و از پایه ضعیف بودن سیستم عامل موتو رو اصلا قبول ندارم , اگه انعطاف پذیری نداشت الان n^10000 تا فیرمویر و امولاتور و... نداشت.

وقتی این محدودیت از سوی نوکیا بوجود امده چه توقعی دارید و چه ضعفی میتونه از سامسونگ باشه ؟زمانی درست بود که محدودیت نمیبود و اجازه انجامشو میداشت و نمیتونست ...

سامسونگ قبل از اینکه این سیستم عاملو استفاده کنه از محدودیت ها باخبر نبود؟ محمد رضا جان واقعا دارین بحث رو گسترده میکنین که دیگه ربطی به گالکسی نداره پس من ادامه نمیدم بحث رو ! ممنون ازت

8. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا این توقع رو هرچی تلاش میکنم نمیتونم نداشته باشم لا اقل ابزارش رو مهیا کنه که بقیه بتونن فیرمویر بدن,نمونش v3x که بعد از این همه مدت داره هنوز واسش فیرمویر میاد .
    خوب این یه حرکت عالی از سوی موتورلاست ... منظور من از جاوا اینکه توقعی که از یه گوشی سیستم عامل دار و پشتیبانیش میره قطعا از یه گوشی جاوا نمیره وگرنه برای s8000 جت و s8300 چندین فریمور جدید امده ولی اونجوری که ÷یگیر قضیه گوشیهای با سیستم عامل هستش روی جاوا نیست و سر و صداشم کمتره ... چون کسی که جاوا میگیره معمولا بیشتر از گوشی دوربینو ..تماس گرفتنو چند تا بازی برای سرگرمی میخواد تا اینکه نرم افزار نصب کنه و توقعات بالا از نرم افزار داشته باشه

محمد رضا جان بازم که شد پیش بینی چیزی که هنوز نیومده!!!!
    ببین جانی جان صحبت اینجا کلی هستش ... شما یعنی قبول نداری گوشی که هنوز بیرون نیومده با گوشی که چندین ماه تو بازاره حالا هر برندی فرق میکنه ؟ چه htc چه سامسونگ و چه هر برند دیگه ؟!
    خوب مشخصه وقتی یه سیستم عامل معرفی میشه کلی حرف هست که بیشترین انعطاف پذیری رو داره و سریعه و.... بازم پیش بینی قبل از بیرون اومدن به قول خودتون نسخه نهایی ؟
    انعطاف پذیری نداشتن و از پایه ضعیف بودن سیستم عامل موتو رو اصلا قبول ندارم , اگه انعطاف پذیری نداشت الان n^10000 تا فیرمویر و امولاتور و... نداشت.
    ببین این حرفو که فقط مدیر سامسونگ نزده طرف مسئول گیم لافت وقتی بر میداره میگه این سیستم عامل بهترین سیستم عامل برای بازیه و انعطاف پذیری بالایی داره ! دیگه چی میشه گفت

سامسونگ قبل از اینکه این سیستم عاملو استفاده کنه از محدودیت ها باخبر نبود؟ محمد رضا جان واقعا دارین بحث رو گسترده میکنین که دیگه ربطی به گالکسی نداره پس من ادامه نمیدم بحث رو ! ممنون ازت
    چرا از محدودیت ها با خبر بود ... و با همون محدودیت ها و قیمت وارد بازار کرد ... به سایت هایی نظیر gsm arena هم داد که ریویوش رو بنویسن ...

مثل این میمونه که بگیم موتورولا از محدودیت مولتی تاچ با خبر نبود ؟ خوب چرا تولید کرد !

امیدوارم دیگه از این گسترده تر نشه .. خوشحال شدم جانی جان

10. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مثل این میمونه که بگیم موتورولا از محدودیت مولتی تاچ با خبر نبود ؟ خوب چرا تولید کرد !
    منظورتون کدوم محدودیته؟ مایلستون که داره دروید هم که droid does multitouch گوشی های دیگه هم بعد آپدیت های به 2.1 واسشون اومده و دارن . در ضمن مشکلی وجود نداره! اگه منظورتون لایسنس multitouch هست لازمه بگم اپل فقط لایسنس multitouch جدید رو داره وگرنه اولین multitouch رو hp هست که patent ش رو داره .بای

12. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورتون کدوم محدودیته؟ مایلستون که داره دروید هم که droid does multitouch گوشی های دیگه هم بعد آپدیت های به 2.1 واسشون اومده و دارن . در ضمن مشکلی وجود نداره! اگه منظورتون لایسنس multitouch هست لازمه بگم اپل فقط لایسنس multitouch جدید رو داره وگرنه اولین multitouch رو hp هست که patent ش رو داره .بای

ممنون از اطلاعاتت .. خوب بازم بحث رفت به جای دیگه ! کلا در رساندن منظور و قدرت سخنوری باید یه مقدار تمرین کنم ...

خوب حالا droid داره مولتی تاچ

مثالم کلی بود ... مثلا محدودیت مولتی تاچ در بازی ... این که دیگه ضعف نیستش وقتی یه محدودیتی وجود داره که اجازه استفاده ازش رو نداری ..

مثلا همین htc کم گوشی بدون مولتی تاچ داره با وین موبایل ؟ پس چرا تولید کرد ؟ و از این دست مسائل !

در کل محدودیت ربطی به نبود پشتیبانی نداره

14. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه بحث سطح بالایی سر گرفته ... ایول به هر دو تاتون
    یه سوال هم داشتم .. چرا سامسونگ برای این گوشی فلاش نگذاشته؟ دلیل خاصی داره یا به خاطر ضخامت کمشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه بحث سطح بالایی سر گرفته ... ایول به هر دو تاتون
    یه سوال هم داشتم .. چرا سامسونگ برای این گوشی فلاش نگذاشته؟ دلیل خاصی داره یا به خاطر ضخامت کمشه ؟

سلام .. خوب شاید اصلی ترین دلیل برگرده به همون ضخامت کم ...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

چرا به RAM گیر دادین ! مگه چندتا برنامه همزمان باهم میخواین باز کنین ؟ ! البته نمیگم RAM خوبی داره ولی الان N8 هم همین مقدار RAM رو داره .

دوستان لطفا رو این پارگراف یه مقدار بیشتر تامل بفرمائید تا متوجه موضوع کلی بشین .

There is also 2GB of ROM, with 1.8 GB free space for app installation. As you know Android 2.2 Froyo will enable installing apps on the memory card and the extra internal storage. Until then all Droid devices will have to rely on their inbuilt memory. Samsung I9000 Galaxy S is really a winner here with those 1.8 GB of free space - HTC Desire for instance offers only 120 MB

راستی این ساپورت ربطی با سامسونگ نداره که ! آندروئید 2.2 بیاد سامسونگ یه مچ میکنه میده بیرون ! واسه گوشیهای قبلی آندروئید هم همینطوری کرد ! ولی خوبیش اینه 1.6 نداره تازه آخر سال بشه 2.1

مخلصیم .

Last edited by S A M S U N G; 22-05-2010 at 17:40.

18. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •