تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مسابقه ی سه بعدی سازی(محیط سازی) از شرکت فن افزار شریف

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

کلا باید نتیجه ی نهایی توی یه موتور سه بعدی رندر باشه، چیزی که نتیجه ی کارتو خراب نکنه. خودش به عنوان موتور UDK، Quest و Torque رو مثال زده ولی فکر نمی کنم محدودیتی باشه. با این همه اگه فکر می کنی که یه وقت نتونی مدل Low Poly کیفیت خوب در بیاری و می خوای یه مقدار ورتکس ها رو بالاتر ببری، یا محیطی که می سازی شلوغ می شه، یه چیزی بردار که تو رندر فریمتو خراب نکنه، که خب تو این سه تا نیاز نیس بگم کدوم بهتره.

فعلا بای.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

keb

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

كلا بايد محيط رو تو يه انجين رندر كرد و خروجيشو به صورت شات بهشون نشون داد.اونجا بچه هاي 3d حرفه اي زيادن ولي اكثرشون با انجيناي بازي سازي كار نكردن . پس شانس برنده شدنمون زياده چرا؟چون ما قلق كار با نور(كه مهمترين بخشه) دستمونه.ميتوني اگه تو مدل سازي مشكل دارين همونجا ازشون كمك بگيري بهتون كمك ميكنن خيلي خوبه.نه؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ميتوني اگه تو مدل سازي مشكل دارين همونجا ازشون كمك بگيري بهتون كمك ميكنن
    یعنی برامون مدل میسازن؟؟
    شاید من با تری دی گیم شرکت کردم چون من طراحی محیط رو با تری دی گیم خیلی خوب بلدم

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

میگم اگه مپای آنریل رو کپی کنیم بعد بگیم ما ساختیم کی می فهمه؟

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

اصلا من نتوستم ثبت نام کنم چه چیز مضخرفی. معلوم نیست چه مرگشه. راستی جناب نینجا تری دی مکس و مایا هم نورپردازی دارن.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اصلا من نتوستم ثبت نام کنم چه چیز مضخرفی. معلوم نیست چه مرگشه. راستی جناب نینجا تری دی مکس و مایا هم نورپردازی دارن.
    منظور نینجا جان اینه که اون مکس کارها و مایا کارها که تا حالا با UDK و Quest کار نکردن. درسته نور مدلینگ بلدن ولی نمی تونن از اون استفاده کنن. ناچارن با Engine کار کنن. فعلا.

8. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

یعنی برامون مدل میسازن؟؟
    شاید من با تری دی گیم شرکت کردم چون من طراحی محیط رو با تری دی گیم خیلی خوب بلدم
    مدل نمیسازن .خودتون باید مدل بسازین.
    قرار نیست محیط رو اونطوری که خودتون میخواین طراحی کنین باید یکی از ستا رو انتخاب کنی بعد از روی اون مدلا رو طراحی کنی و تو یه انجین بزاری وچند تا شات بزاری بعد داورا بهترینا رو انتخاب میکنن و به نفر اول جایزه میدنو طرف به استخدام شرکت فن افزار شریف در میاد(احتمالا) و زندگی به خوبی و خوشی میگذره.
    منظورم از کمک این بود که اگه مدلت مشکلی داشت راهنماییت میکنن تا از یه راه خوب بهتر بسازیش یا در مورد نور پردازی و ... بهت نظر میدن.

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

برای ثبت نام اول باید عضو بشی . یادت باشه که حتما تیک شرکت در مسابقه رو بزنی بعد ادمین برات یه پست میزنه به نام کاربریت بعد توی اون ستی رو که انتخاب کردی میگی . و کارتو شروع میکنی.
    منم میدونم 3dsmax و maya نور پردازی دارن ولی اگه با اینا کار کردی و با انجینا هم کار کردی حتما متوجه شدی که یه سری فرقایی بین اینا هست و یه جور قلق گیری باید بشه.(امیدوارم منظورمو فهمیده باشی)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

بچه هایی که شرکت کردین تو اونجا طرح رفاقت بریزین منظورم اینه که پیام دوستی بدین همدیگه رو گم نکنیم .
    هرکی عضو شد نام کاربریشو همینجا بگه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •