انجام داده بودم اما ارور میده که پچ ناقصه!
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
میشه کامل مراحل رجیستری این برنامه رو توضیح بدین
ممنون
انجام داده بودم اما ارور میده که پچ ناقصه!
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
میشه کامل مراحل رجیستری این برنامه رو توضیح بدین
ممنون
بهترین نرم افزار جهت دانلود چیه؟
آیااینترنت دانلود منیجر هستش؟
ولی اوربیت بهتره چراکه فایلهای رپید شیر را هم براحتی دانلود میکنه!
تا نظر دوستان چی باشه؟
اربیت هرماه ویژگی هایی توپی میده تازه ویژگی Grab+فوق العاده است
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
از ویژگی های خوب ای دی ام هم تبدیل کانکشن به 16تا است
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
اگر چناچه در شبکه یا کافی نت استفاده میکنی بهترgetbotرا بکار گیری البته باید همش کلیک راست و دستت رو g باشه تا پهنای باند رو افزایش بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی باید روش رایت کلیک کنید و run as adminstrator اینو بزنی.
من که نصب کردم فقط پچ رو تو محل نصب کپی کردم بعد اجراش کردم بعد دکمه پچ رو زدم خودش کامل شد و بستمش دیگه مشکلی نداشت
Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 26-05-2010 at 22:25.
این ویروس میروس که انشالله نداره؟
قبلی رسماً بیچاره ام کرد!
یک میلیون تا ویروس توش بود!
نه من خودم همين الان نصبش كردم آنتي ويروسم چيزي نشون نداد سايتش معتبره من هميشه از اين سايت دانلود مي كنم.
سلام دوستان
من خیلی وقته این مشکلی رو که می خواهم توضیح بدم رو با idm دارم اما تا حالا با هاش کنار اومدم ولی کم کم داره خسته کننده میشه.
ولی مشکل:
مثلا چند لینک رپیدشیر رو بهش میدم تا دانلود کنه اولین لینک رو با سرعت واقعی سرویسم 110kb/s دانلود میکنه و وقتی که لینک اول تموم میشه میره سراغ لینک دوم از این به بعد سرعت نصف میشه حدود 50 . انگار که داره یه جای دیگه سرعت رو تلف میکنه.
ویندوز: 7
خیلی وقتا شده یه لینک که دانلودش تموم میشه ، با network meter که چک می کنم تمام پهنای باند رو هنوز اشغال میکنه ، آخر مجبور میشم ip رو تغییر بدم تا پهنای باند رو خالی کنه ، اما اینطوری همش باید پای کامپیوتر باشم ip عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by farzad.sharifi; 27-05-2010 at 08:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)