تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 259 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازی FIFA-Manager-2010
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یک تجربه جدید با تاچ گوشی
    پیانو زدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

کسی بازی یا برنامه ای نداره که با شتاب سنج گوشی کار کنه؟؟

4. 6 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Do ta soal dastam aval in ke belakhare gazie theme kc910 chi shod darzemn man bein 3 goshi km900 gc900 va kc910 mondam nazare shoma chie

6. 5 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

Do ta soal dastam aval in ke belakhare gazie theme kc910 chi shod darzemn man bein 3 goshi km900 gc900 va kc910 mondam nazare shoma chie
    از نظر کیفیت LCD به ترتیب اول GC900 دوم KM900 سوم KC910 . که البته تفاوت KM900 و KC910 فقط در رزولیشن هاشونه ولی GC900 یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ داره که کاملا برتره

پخش فرمت های صوتی و تصویری، هر سه مثل هم هستن

از نظر حافظه داخلی KM900 برتره. چون 8 گیگ داخلی داره و تا 16 هم ساپورت می کنه. بعد از اون GC900 با یک و نیم گیگ داخلی و ساپورت 16 گیگ و Kc910 هم با 100 مگ داخلی و ساپورت 8 گیگ سومه

از نطر WiFi و بلوتوث و سرویس های اینترنتی و SmS ، هر سه مثل هم هستن

از نظر دوربین KC910 , GC900 دوربین 8 دارن که خوب صد در صد از دوربین 5مگا پیکسل KM900 برتره. ضمن اینکه KC910 به دلیل داشتن فلش زنون و زوم 16 یه ذره برتری داره نسبت به GC900 ولی نه اونقدر که محسوس باشه

هر سه GPS دارن.
    KM900 چند تا خوبی داره که FM Transmitter داره و همچنین پورت 3.5 میلیمتری و نیز Motion Sensor داره

KM900 , GC900 دارای اینترفیسهای کلاس S هستند

در مجموع

اگه دوربین برات مهمه GC900

اگه دوربین برات مهم نیست KM900
    Last edited by zeus_1; 21-05-2010 at 02:55.

8. 5 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

در مجموع

در مجموع

مخلص عمو ZEUS

اتفاقا اگه دوربین برات مهمه KC910
    اگه Performance میخوای KM900
    و اگه طراحی و کلاس میخوای GC900

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

راااااستی
    با کار خیلی ساده ای که ZEUS عزیز گفت گوشیم مثل روز اولش شد

10. 6 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با اجازه از برادران، من هم حرف پوریا جان رو تایید میکنم....زئوس جان جسارتا دو سه تا نکته هم بگم:

از نظر کیفیت LCD به ترتیب اول GC900 دوم KM900 سوم KC910 . که البته تفاوت KM900 و KC910 فقط در رزولیشن هاشونه ولی GC900 یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ داره که کاملا برتره
    آرینا هم مثل ویوتی اسمارت 16 میلیون رنگه و تفاوتی ندارن.....فقط رنوار 262 هزار رنگست....

پخش فرمت های صوتی و تصویری، هر سه مثل هم هستن
    فقط رنوار تو پخش فیلم های DivX برتری قاطعی داره نسبت به اون دو تا....

از نظر حافظه داخلی KM900 برتره. چون 8 گیگ داخلی داره و تا 16 هم ساپورت می کنه. بعد از اون GC900 با یک و نیم گیگ داخلی و ساپورت 16 گیگ و Kc910 هم با 100 مگ داخلی و ساپورت 8 گیگ سومه
    رنوار تا 16 گیگ ساپورته ولی اون دوتا تا 32 گیگ.....البته چیز زیاد مهمی نیست....

از نظر دوربین KC910 , GC900 دوربین 8 دارن که خوب صد در صد از دوربین 5مگا پیکسل KM900 برتره. ضمن اینکه KC910 به دلیل داشتن فلش زنون و زوم 16 یه ذره برتری داره نسبت به GC900 ولی نه اونقدر که محسوس باشه
    دوربین رنوار در کل از همه بهتره (فیلم و عکس) و بعدش از نظر کیفیت آرینا، چون ویوتی اسمارت دارای نویز های زیادی هستش....ولی از نظر امکانات اول رنوار بعد ویوتی اسمارت و بعدش آرینا....تو اینترفیس دوربین هم آرینا و ویوتی اسمارت یه سروگردن بالاترن از رنوار.....

KM900 چند تا خوبی داره که FM Transmitter داره و همچنین پورت 3.5 میلیمتری و نیز Motion Sensor داره
    هر سه Motion Sensor دارن....
    Last edited by Michael Ropy; 21-05-2010 at 10:00.

12. 6 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با اجازه از برادران، من هم حرف پوریا جان رو تایید میکنم....زئوس جان جسارتا دو سه تا نکته هم بگم:

آرینا هم مثل ویوتی اسمارت 16 میلیون رنگه و تفاوتی ندارن.....فقط رنوار 262 هزار رنگست....

فقط رنوار تو پخش فیلم های DivX برتری قاطعی داره نسبت به اون دو تا....

رنوار تا 16 گیگ ساپورته ولی اون دوتا تا 32 گیگ.....البته چیز زیاد مهمی نیست....

دوربین رنوار در کل از همه بهتره (فیلم و عکس) و بعدش از نظر کیفیت آرینا، چون ویوتی اسمارت دارای نویز های زیادی هستش....ولی از نظر امکانات اول رنوار بعد ویوتی اسمارت و بعدش آرینا....تو اینترفیس دوربین هم آرینا و ویوتی اسمارت یه سروگردن بالاترن از رنوار.....

هر سه دارن....
    خوب چند تا نکته هست
    اول اینکه Motion Sensor گوشی KC910 فقط تویه محیط های خاص کار می کنه و هر جایی کار نمی کنه. پس عملا می شه گفت نداره. Km900 رو می دونم که داخل منوهاش هم کار میکنه. GC900 رو خبر ندارم ولی فکر کنم مثل همون KC910 باشه

ساپورت رم هم بیشتر بر اساس تجربه ست. من هم دیده بودم بعضی جاها زدن 32 و بعضی جاها 16 ... گفتم بذار کمتر رو بگم که اگه بیشتر ساپورت، مشکلی نباشه . به خصوص که سایت GSMarena هم فقط زده 32 گیگ و جلوش ننوشته که تست شده یا نه.... اما 16 گیگ KC910 رو زده که چک شده و کار کرده

در مورد ال سی دی KN900 هم حق با دوستان بود و 16 میلیون رنگ بودش

در مورد نویز دوربین GC900 والا من تا حالا چیزی نشیده بودم. اگر هم باشه فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه و با تغییر فریمور درست بشه

کلا اگه من میگم بین GC900 و KM900 یکی رو انتخاب کنه به خاطر اینترفیس S کلاس گوشیه که مطمئنا بعد از یه مدت کارکردن با گوشی، حتما به این نتیجه می رسی که کاره خوبی که خریدی.... حالا دوربین و اینا به جای خود
    Last edited by zeus_1; 21-05-2010 at 12:23.

14. 6 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مخلص عمو ZEUS

اتفاقا اگه دوربین برات مهمه KC910
    اگه Performance میخوای KM900
    و اگه طراحی و کلاس میخوای GC900

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

راااااستی
    با کار خیلی ساده ای که ZEUS عزیز گفت گوشیم مثل روز اولش شد
    یه چورایی می شه گفت من هم نظرم همینه
    ضمن اینکه، دوربین 5 هم بد نیست... خیلی هم خوبه. اما در مقایسه با 8 شاید یه ذره ضعیف تر باشه
    .
    .................................................. ..
    جدی درست شد؟؟
    اون مشکل زمان شارژ و اینا هم حل شد؟؟

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

دوستان یه سوال
    گوشی KM900 و GC900 برای استفاده از GPS ظاهرا می تونن از Google maps استفاده کنن. چون داخل مشخصات نوشته
    این چه جوریه اونوقت؟؟؟ برای لود شدن نقشه ها به اینترنت نیاز دارن؟؟ یا نقشه ها رو باید بریزی؟؟

اگه اینترنت نمی خواد، نمی شه ما هم یه جوری اینکار رو بکنیم؟؟؟

16. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اول اینکه Motion Sensor گوشی KC910 فقط تویه محیط های خاص کار می کنه و هر جایی کار نمی کنه. پس عملا می شه گفت نداره. Km900 رو می دونم که داخل منوهاش هم کار میکنه. GC900 رو خبر ندارم ولی فکر کنم مثل همون KC910 باشه
    ببین دوست عزیز، موشن سنسور به این چیزا نیست.....اون سنسور در کل تو هر سه وجود داره حالا اینکه مثلا توی منوی رنوار ازش استفاده نکردن دلیل از عدم وجودش نیست.....برای مثال هر سه بازی های حرکتی تو خودشون دارن...در ضمن GC900 و KM900 هر دو منوهاشون حالت لندسکیپ رو دارن....

در مورد نویز دوربین GC900 والا من تا حالا چیزی نشیده بودم. اگر هم باشه فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه و با تغییر فریمور درست بشه
    راستش این دوربین GC900 داستان درازی داره! درسته مشکلش فقط نرم افزاریه و روی الگوریتم حذف نویز کار نشده. بارها هم روش بحث شده، تو جی اس ام هم امتیاز بسیار پایینی گرفته....هنوزم که هنوزه خبری از آپدیت درست حسابی دوربین نیست...

کلا اگه من میگم بین GC900 و KM900 یکی رو انتخاب کنه به خاطر اینترفیس S کلاس گوشیه که مطمئنا بعد از یه مدت کارکردن با گوشی، حتما به این نتیجه می رسی که کاره خوبی که خریدی.... حالا دوربین و اینا به جای خود
    موافقم....من نخواستم رنوار رو برتر بدون و یا بالعکس....فقط میخواستم مقایسه جزء به جزء بشه که هر کس بسته به اون چیزی که خیلی بهش علاقه داره انتخاب کنه....مثلا اگه عکاسی حرفه ای میخواد که خیلی به کیفیت عکس هم اهمیت میده خوب بهتره رنوار بگیره، ولی اگه مثل من به اینترفیس و چیزهای دیگه خیلی اهمیت میده، خوب از اینترفیس اس کلاس واقعا نمیشه گذشت....در کل من میگم اگه کسی دنبال عکاسی عادی هستش و زیاد اهل فیلم نیست بهتره آرینا یا ویوتی اسمارت بگیره که خیلی برتری های نسبت ب رنوار داره (مخصوصا آرینا که افت قیمت شدیدی کرد...)

ناگفته نماند که رنوار نسبت به قیمتش خیلی عالیه، یعنی واقعا قیمت خوبی داره....

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

دوستان یه سوال
    گوشی KM900 و GC900 برای استفاده از GPS ظاهرا می تونن از Google maps استفاده کنن. چون داخل مشخصات نوشته
    این چه جوریه اونوقت؟؟؟ برای لود شدن نقشه ها به اینترنت نیاز دارن؟؟ یا نقشه ها رو باید بریزی؟؟

اگه اینترنت نمی خواد، نمی شه ما هم یه جوری اینکار رو بکنیم؟؟؟
    بله میتونن و البته نیاز به اینترنت داره، ولی خوب طبیعتا نیاز به نقشه نداره چون از اینترنت لود میکنه....البته اگر یه بار لود کنید تو حافظش میمونه و دفعه بعد که بیاید نیازی نیست دوباره لود کنید...

شما رنوار داری برادر؟! اگه آره، فکر کنم تو خودش گوگل داشته باشه....پس مثل این دو تا گوشی هم میتونید از این قابلیت استفاده کنید...

18. 6 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

جدی درست شد؟؟
    اون مشکل زمان شارژ و اینا هم حل شد؟؟
    [COLOR="Silver"]
    آره،همش با هم حل شد
    خدا خیر و برکت دنیا و آخرت رو نصیبت کنه
    که من رو از رفتن به کامتل خلاص کردی
    الان شدیدا دنبال آپدیت فریمور هستم
    این یه فاجعس !!!
    ورژن فرمور ما 10F ،اما انگلیش تا 11 J هم اومده !!!

20. 5 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •