تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چهارکاره جوهر افشان، canon یا hp ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض چهارکاره جوهر افشان، canon یا hp ؟

سلام
    جفتشون حول و حوش 100 - 120 هستن.به نظرتون کدوم بهتره؟گارانتی چی ؟ گارانتی کجا بهتره؟
    راستی یه بنده خدایی می گفت خرج کارتریجش بالاس،یا نمی دونم اگه بورد بسوزونه 100 تومن خرج می ذاره رو دستت ،بهتره بری سراغ لیزری.لیزری هم که قیمت بالاس.من برا مصرف خونگی می خوام .روزی حداکثر 10-15 برگ پرینت و سه روز یه بار یه فکس و اسکنر و کپی هم شاید ماه به ماه استفاده نشه؛نظرتون چیه اساتید؟

داره خودمونی میشه Mahsajoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من برا مصرف خونگی می خوام
    جوهرافشان بیخوده!پر خرجه!!!(برا مصرف خونگی نمی صرفه!)چندکاره ها مزخرفن!
    پرینتر فقط و فقط سیاه و سفید لیزری تک کاره با یه اسکنر جدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

جوهرافشان بیخوده!پر خرجه!!!(برا مصرف خونگی نمی صرفه!)چندکاره ها مزخرفن!
    پرینتر فقط و فقط سیاه و سفید لیزری تک کاره با یه اسکنر جدا

از طرفی با حرف شما موافقم چون قبلا یه جوهر افشان داشتم که به رحمت خدا رفت و از طرفی موافق نیستم چون که همه ی چهار کاره های جوهر افشان بیهوده و بیخود نیستند.چرا؟ زیرا هر روز یه مدل خاصی از HP و Canon و Epson با توانایی های بالاتر از لیزری به بازار عرضه میشن که به قول خودمون بازار رو میترکونه و به اون صورت هم پر خرج نیست که شما میگید. بنده شخصا هم لیزری دارم و هم جوهر افشان چهار کاره که از هر دو آن ها بسیار راضی هستم . حالا شما گفتید که برای خونگی نمیصرفه. این حرف شما کاملا اشتباه هستش.جوهر افشان برای برای خونه خیلی عالیه تا لیزری. لیزری برای کار های اداری خیلی مناسبتره.
    Last edited by Kharg Island; 20-05-2010 at 23:28.

4. این کاربر از Kharg Island بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان ممنون از جواب هاتون ، ولی اگه میشه اول به سوال های من (پست اول) جواب بدین،بعد با هم بحث کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام
    جفتشون حول و حوش 100 - 120 هستن.به نظرتون کدوم بهتره؟گارانتی چی ؟ گارانتی کجا بهتره؟
    راستی یه بنده خدایی می گفت خرج کارتریجش بالاس،یا نمی دونم اگه بورد بسوزونه 100 تومن خرج می ذاره رو دستت ،بهتره بری سراغ لیزری.لیزری هم که قیمت بالاس.من برا مصرف خونگی می خوام .روزی حداکثر 10-15 برگ پرینت و سه روز یه بار یه فکس و اسکنر و کپی هم شاید ماه به ماه استفاده نشه؛نظرتون چیه اساتید؟

خوب.شما دوست عزیز پیغام دادید که در مورد مرگ پرینترم توضیح بدم.راستش اون موقع که من پرینتر خریدم زیاد باهاش کار نمیکردم و اون موقع برای خودش سلطان بود.بگذریم، آقا ما یه روزی بدون محافظ زدیمش توی برق ، از شانس بد ما ولتاژ برق ساختمان یهو رفت بالا که منجر به مرگ مرحوم شد. البته چیز خاصی نداشت . وگرنه هر کی میگه جوهر افشان به درد خونگی نمیخوره سخت در اشتباهه چون لیزری برای خونه سیاه و سفید هستش و اگه بخوای رنگی بگیری وحشتناک هزینه رو میبره بالا. پس اگه لیزری میخوای باید بودجه رو ببری بالا. (اینم از مرگ پرینتر ما )
    Last edited by Kharg Island; 21-05-2010 at 00:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب.شما دوست عزیز پیغام دادید که در مورد مرگ پرینترم توضیح بدم.راستش اون موقع که من پرینتر خریدم زیاد باهاش کار نمیکردم و اون موقع برای خودش سلطان بود.بگذریم، آقا ما یه روزی بدون محافظ زدیمش توی برق ، از شانس بد ما ولتاژ برق ساختمان یهو رفت بالا که منجر به مرگ مرحوم شد. البته چیز خاصی نداشت . وگرنه هر کی میگه جوهر افشان به درد خونگی نمیخوره سخت در اشتباهه چون لیزری برای خونه سیاه و سفید هستش و اگه بخوای رنگی بگیری وحشتناک هزینه رو میبره بالا. پس اگه لیزری میخوای باید بودجه رو ببری بالا. (اینم از مرگ پرینتر ما )
    روحش شاد و راهش کم رهرو باد! پس ربطی به ضعیف بودن خود دستگاه نداشت.می خواستم از این مطمئن بشم.مغسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان/سیرجان

پيش فرض

به نظر من canon مدل mp550 خیلی عالیه من که راضیم حتی تا روزی 100 تا پرینت و کپی در روز جواب میده اونم به راحتی تازه با مخزن رنگم جواب میده

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چهار کاره است؟قیمت داری ازش؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من كانن دارم خيلي راضيم

.

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هر برگه چه قدر برات می افته

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •