تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 30 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم میزان و زمان پاسخگویی در سری s سونی رو بدونم ؟ بالاخص مدل klv-40s550
    و دوم اینکه بالاترین و بهینه ترین میزان این دو پارامتر در کل ال سی دی های سونی چقدره؟

ممنون از توجه تون

در آغاز فعالیت kmr1352's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان عزيزدر مورد سري هاي جديد سوني 40 شامل 40ex500 , 40ex400 , 40bx400 كه تازه اومده سئوالاتي داشتم
    1- هركدام از اينها ارتقاء يافته كدام يك از سري هاي قبلي هستند ؟
    2- موتور براويا 3 چه تفاوتهايي با براويا 2 دارد ؟
    3- من قصد خريد 40bx400 ي 11900000ريال يا 40ex400 ريال12900000ريال را دارم كه قيمتش توي سايت سوني شاپ با گارانتي درج شده آيا با اين قيمت پيشنهاد ديگري حتي از ديگر برندها نيز داريد ( مورد مصرف رسيور 70% - آنتن معمولي 10% - دي وي دي 20%) ؟
    لطفا در رنج قيمت 1 الي 1.3 ميليون باشد
    با تشكر
    از اساتيد هم خواهش ميكنم جواب من رو بديد لطفاً ........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ساخت مالزی هست

5. این کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟

ساخت مالزی هست

سری v هم همینطوره. پشتش هیچی ننوشته فقط فروشنده گفت ساخت مالزی

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم میزان و زمان پاسخگویی در سری s سونی رو بدونم ؟ بالاخص مدل klv-40s550
    و دوم اینکه بالاترین و بهینه ترین میزان این دو پارامتر در کل ال سی دی های سونی چقدره؟

ممنون از توجه تون
    اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.

عددهاي سرعت LCD معمولا بازيهاي تبليغاتي مارك ها هستش و هر كدوم از مارك ها سرعت LCD رو خودشون و با روش خودشون اندازه ميگيرن ، به همين دليل زياد قابل استناد نيستن.

پس زياد به به اين عدد و ارقام توجه نكنيد.

در بسياري از موارد ديده شده كه سري X سوني كه تاخير 5 ميلي ثانيه داره ، از LG كه تاخير 2 ميلي ثانيه داره ، بهتره عمل ميكنه.

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.

البته سری s کیفیت زیاد دلچسبی نداره. بهتره یه مقدار بیشتر هزینه بشه. سری V نسبتا خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

عددهاي سرعت LCD معمولا بازيهاي تبليغاتي مارك ها هستش و هر كدوم از مارك ها سرعت LCD رو خودشون و با روش خودشون اندازه ميگيرن ، به همين دليل زياد قابل استناد نيستن.

پس زياد به به اين عدد و ارقام توجه نكنيد.

در بسياري از موارد ديده شده كه سري X سوني كه تاخير 5 ميلي ثانيه داره ، از LG كه تاخير 2 ميلي ثانيه داره ، بهتره عمل ميكنه.
    سلام و ممنون از جوابتون
    البته در مورد اعداد و ارقام حق دارید... مثلا من با کابل hdmi لپتاپ رو به s550 وصل کردم و با wide zoom بازی کردم ... بازی هایی مثل crysis و battlefield و هیچ تفاوتی از نظر ارائه کیفیت همپای خود لپتاپ ندیدم ... خیلی خوب و سریع و بدون جاموندن و مشائلی از این دست...
    این ماجرای اسکن 100تو مدل w و تو مال من با 60 بد زده تو ذوقم ... البته فوتبال رو با w ویا v ندیدم که مقایسه کنم ... واقعا خیلی فرق دارن؟ یک ماه خریدم این s550 رو الان حالم گرفته است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

البته سری s کیفیت زیاد دلچسبی نداره. بهتره یه مقدار بیشتر هزینه بشه. سری V نسبتا خوبه
    سلام دوست من
    ممنون از راهنماییت ... ولی من هر چی توی مشخصات فنی دو مدل s550 و v550 جستجو کردم ولی هیچ تفاوتی از بابت ارئه کیفیت بهتر بینشون ندیدم ... شما استنادت دقیقا رو کدوم پارامتر هست؟
    سپاس

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام و ممنون از جوابتون
    البته در مورد اعداد و ارقام حق دارید... مثلا من با کابل hdmi لپتاپ رو به s550 وصل کردم و با wide zoom بازی کردم ... بازی هایی مثل crysis و battlefield و هیچ تفاوتی از نظر ارائه کیفیت همپای خود لپتاپ ندیدم ... خیلی خوب و سریع و بدون جاموندن و مشائلی از این دست...
    این ماجرای اسکن 100تو مدل w و تو مال من با 60 بد زده تو ذوقم ... البته فوتبال رو با w ویا v ندیدم که مقایسه کنم ... واقعا خیلی فرق دارن؟ یک ماه خریدم این s550 رو الان حالم گرفته است ؟
    به اين مساله زياد حساس نشو

اون اوايل كه ما هم ال سي دي خريده بوديم ، همش تو نخ همين چيزا بودم ولي الان ديگه اصلا بهشون توجهي نميكنم.

تفاوت آنچناني هم سري S با بقيه نداره. باوركن همش تبليغات شركتهاست كه ميخوان جنساي گرونتر به مردم بفروشن.

خودت برو بازار ببين تصوير S با بقيه هيچ فرقي نداره. ( البته به غير از سري X كه كمي شارپتر و دقيقتره)

اگر هم فرقي داشت مطمن باش خود فروشنده تصويرشونو دستكاري كرده ، مثلا يكم رنگ سري S رو كم ميكنه و رنگ سري W رو بيشتر ميكنه ، بعد ميگه نگاه كن چقدر فرق داره !
    Last edited by outpost; 25-05-2010 at 10:08.

12. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •