تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: تلاشي هدفمند براي رسيدن به ارشد بين الملل

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام من كه هر چي منتظر موندم برنامه رو نزديدميگم اين برنامه هم دردسر داره هااا من مشكلي ندارم ، شما فكر كنم مشكلاتتون زيادهميگم ديگه نمي خواد برنامه بزنيد ، هم اينجوري من از هر كتابي روزي ده صفحه ميخونم و سوالاتم رو خدمت دوستان مي پرسم
    من هم با این برنامه گذاشتنه یه جوریم

آخه نظر من اینه که هر کسی با توجه به شرایط و منابع و ذهن و حواس خودش باید یه برنامه منطبق با شرایط خودش تدوین و تنظیم کنه و تجویز برنامه ی دیگران زیاد مفید نیست ولی خب برای بررسی و ارزیابی برنامه ی خودتان چار مفیده ولی ...

دیگه هر طور خود بزرگان صلاح میدونند.

سوالات هم که من به عنوان دانشجویی نوپا در خدمتم اگ چیزی بلد باشم در اختیار دوستان میگذارم.

2. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

اول بابت انتظارتون ،عذرخواهي مي كنم ولي فكر نمي كنم به غير از اين يكي دو هفته تو زدن برنامه، كم كاري كرده باشم و شما به دردسر افتاده باشيد هر جند قضاوت با خودتونه

اكه شما مايل نيستيد من هم اصراري ندارم به هر حال از قديم كفتن صلاح كار خويش را خسروان دانند.
    در ضمن ازاين كه تو اين مدت همكاري كرديد، نظر داديد، راهنمايي كرديد و توضيحاتي رو اضافه كرديد ممنونم.

خدمت دوست عزيز mostafaeshghi هم عرض كنم كه من برنامه اي رو تجويز!!! نكردم اين برنامه ها توافقي بود و قرار بود يك همكاري مشترك داشته باشيم ولي ظاهرا ...

علي يارتون . بدرود.

4. این کاربر از Dibbern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sorosh 88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلاماصولا برنامه چيز خوبيه ولي اصولا روانشناسان بر اين اعتقاد دارند كه چند نفر با هم درس بخونن و يك جاي روي مباحثي كه خوندند از هم سوال بپرسند و روي اون بحث كنند و چيزي كه روش بحث بشه هيچ وقت فراموش نميشهشما دو هفته برنامه رو نزديد من گفتم شايد مشكلي در زدن برنامه داشته باشيد به همين خاطر اين پيبشنهاد رو دادممن الا طبق برمامه شما برمامه نوشته ام و از اون چند تا كتاب هر روز روزي 10 صفحه مي خونمبرنامه شما هم همين طوري بودخواهش مي كنم سوالاتي كه براتون پيش مياد رو اينجا قرار بديد و در بحث ها شركت كنيديا علي

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه وقت كرديد اين سوالات رو جواب بديد :
    اعمال حقوقي

ص/11 در توضيح شرايط تحقق عقد
    توافق دو انشا بايد سبب ايجاد اثر حقوقي باشد نه شرط بقاي آن

ص/36 هر جا كه مسئوليت نوعي با تقصير تعارض پيدا كند ، مسئوليت ناشي از تقصير مقدم است.

ص/23 عقد منجز آنست كه تاثير آن بر حسب انشا موقوف به امرديگري ناشد و الا معلق خواهد شد .

ص/25 ماده 723 ق . م ممكن است كسي در ضمن عقد لازمي بتاديه دين ديگري ملتزم شود ، در اين صورت تعليق به الزام مبطل نيست ، مثل اينكه كسي التزام خود را بتاديه دين مديون معلق به عدم تاديه او نمايد

ص/23 لطفا عقد منجز و معلق را با مثال توضيح دهيد ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------

وقايع حقوقي

ص/60 گاه غرور (فريب ديگران) سبب از بين رفتن تقصير مي شود و يكي از اركان مسئوليت را از بين مي برد بايد آنرا از عنوان هاي معاف كننده شمرد . مثال : تاجري كه نام تجاري رقيب خود را به كار برد و زياني به جا بياورد. (توضيح كامل بدهيد )

ص 60 – 61 هرگاه مغرور در اثر رجوع زيان ديده ناگزير از جبران خسارت شود او نيز حق رجوع به مغرور را دارد ؟

ص/79 در مواردي كه تقصير شرط ايجاد مسئوليت نيست ، رابطه سببيت اهميت پيدا مي كند و اثبات وجود آن نيز دشوارتر است .

ماده 250 قانون مدني را برام توضيح بديد ؟

ماده 439 قانون مدني (اگر بايع تدليس نموده باشد مشتري حق فسخ معامله را خواهد داشت و همچنين است بايع نسبت به ثمن شخصي در صورت تدليس مشتري)
    از بخش دوم اون هيچ چيزي نفهميدم ، اگه ممكنه مثال بزنيد ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------

بين الملل عمومي

ص/90 نظام هاي حقوقي كشورها
    حقوق سويس : طبق راي ديوان عالي فدرال (يك موافقت نامه بين الملل بر حقوق داخلي لاحق و مغاير حاكم است ) ‍«قضيه دعواي تارو عليه وزير كشور فدرال مورخ 1974 » *من چيزي از اين نفهميدم ؟؟

ص/102 نمايندگان آكرديته كشورها نزد سازمان هاي بين المللي يعني چه ؟

ص/112 معاهده ماستريخت بين چه كساني بود و در كجا انعقاد يافت ؟؟

ص/112 توضيح در مورد مجلس عوام و مجلس لردها در انگليس ؟

ص/117 قضيه گروئلند شرقي را توضيح دهيد ؟

زمان مدت تصويب قرارداد بعد از حق شرط چه مدت است ؟

تصرف بلامعرض و سرزمين هاي بدون صاحب و اصل مرور رو توضيح دهد ؟

تاثير مرور زمان در مورد جزاير سه گانه ايران و توضيحات لازم ؟

نقش دكترين در حقوق بين الملل چيست ؟

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سلام دوستان
    اعمال حقوقي

ص/11 در توضيح شرايط تحقق عقد
    توافق دو انشا بايد سبب ايجاد اثر حقوقي باشد نه شرط بقاي آن

یعنی برای این که آثار حقوقی عقد به عملی نسبت داده بشه توافق دو انشا لازم و واجب هست. ولی این که گفته بشه به صورت شرط ضمن عقد که مثلا من اثر حقوقی این عقد رو بر خودم لازم می دونم فقط در صورتی که شما ابتدا به تعهدتون عمل کنید این عقد باطل هست. یعنی خود انعقاد قرارداد رو نباید منوط به چیزی قرار بدیم وگرنه اثر حقوقی بر اون مترتب نخواهد بود.

ص/36 هر جا كه مسئوليت نوعي با تقصير تعارض پيدا كند ، مسئوليت ناشي از تقصير مقدم است.

یعنی اگر زیان به واسطه ی تقصیر به وجود اومده باشه نمیشه اون رو با اتکا به مسئولیت نوعی تخفیف داد بلکه بر طبق قوانین حاکم بر تقصیر در ایجاد ضرر در موردش حکم داده میشه.

ص/23 عقد منجز آنست كه تاثير آن بر حسب انشا موقوف به امرديگري ناشد و الا معلق خواهد شد .

اول این که همونطور که در جواب سوال اولتون نوشتم، اصولا عقد باید حتما ابتدا به طور کامل منعقد شده باشه و نباید انعقاد اون رو هم مشروط به شرطی بذاریم وگرنه اون دیگه از نظز حقوقی عقد محسوب نمیشه. دوم این که میشه تحقق آثار ناشی از قرارداد رو منوط به تحقق عامل دیگه ای گذاشت یعنی در حالی که عقد صحیح و با تمام ارکان خودش منعقد شده بگیم که آثار پیش بینی شده در قرار داد بر این عقد مترتب نخواهد بود مگر پس از محقق شدن این عامل که در حالت اول عقد منجز و در حالت دوم عقد معلق (عقدی که تحقق آثارش معلق به وقوع یک معلق الیه هست) گفته میشه.

ص/25 ماده 723 ق . م ممكن است كسي در ضمن عقد لازمي بتاديه دين ديگري ملتزم شود ، در اين صورت تعليق به الزام مبطل نيست ، مثل اينكه كسي التزام خود را بتاديه دين مديون معلق به عدم تاديه او نمايد

فکر می کنم این در مبحق عقود ضمانی بوده باشه. منظورش اینه که اگر فردی بگه من دیه ی این شخص رو می پردازم ولی خودم رو ملزم به پرداخت اون نمی بینم مگر برام ثابت بشه که ایشون نمی تونه خودش دیه رو بپردازه این حالت هر چند بر اساس پاسخم به سوال اولتون در حالت کلیش باطل کننده ی عقد هست (چون گفتیم عقد باید با توافق کامل طرفیت انشا بشه نه این که یک طرف التزام خودش رو مشروط به چیزی بکنه) ولی در اینجا چون فرد ضامن در واقع عضو علی اسویه عقد هست می تونه این شرط رو بذاره که من ملزم به تادیه خواهم بود به شرطی که عدم توانایی پرداخت متضامن بر من آشکار بشه.

ص/23 لطفا عقد منجز و معلق را با مثال توضيح دهيد ؟

دو تا سوال بالاتر نوشتم. در مورد مثال هم عقد منجز مثلا قرارداد خرید و فروش با تمام ارکان اون که به محض دریافت وجه مال برای خریدار میشه بدون هیچ شرط و ... ولی عقد هبه که مثلا پدری به فرزندش میگه این ماشین من برای تو خواهد بود ولی در صورتی که دانشگاه قبول بشی. که در اینجا انشای عقد کامل هست ولی اثر این انشا معلق به وقوع امر دیگری شده.

فعلا بخش اول رو پاسخ دادم اگر مورد نادرستی دیدید بفرمایید و باقی هم در اولین فرصت.

موفق باشید

8. 2 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

وقايع حقوقي

ص/60 گاه غرور (فريب ديگران) سبب از بين رفتن تقصير مي شود و يكي از اركان مسئوليت را از بين مي برد بايد آنرا از عنوان هاي معاف كننده شمرد . مثال : تاجري كه نام تجاري رقيب خود را به كار برد و زياني به جا بياورد. (توضيح كامل بدهيد )

یعنی اگر شخص حقیقی یا حقوقی در نتیجه ی زیانی که به طرف قرارداد وارد کرده مسئولیتی متوجهش باشه، در صورتی که این زیان رو در واقع فرد فریبکار به اسم شخص اول به وجود آورده باشه از شخص اصلی سلب مسئولیت میشه چون دیگه جنبه ی عمد(از ارکان مسئولیت) رو نداره.

ص 60 – 61 هرگاه مغرور در اثر رجوع زيان ديده ناگزير از جبران خسارت شود او نيز حق رجوع به مغرور را دارد ؟

فکر کنم قسمت دوم سوال باید باشه "او نیز حق رجوع به فریبکار را دارد" یعنی در همون مثال شرکت مثلا اگر فردی مدعی دریافت خسارت از شرکتی بشه که توسط رقیبش نامش به دروغ به قراردادی نسبت داده شده اون شرکت باید خسارت فرد رو بپردازه ولی خودش هم میتونه برای دریافت این خسارت به شرکتی که به دروغ اسمش رو به کار برده مراجعه کنه.

ص/79 در مواردي كه تقصير شرط ايجاد مسئوليت نيست ، رابطه سببيت اهميت پيدا مي كند و اثبات وجود آن نيز دشوارتر است .

یعنی همون قصد و عمد که اگر در ایجاد واقعه ی حقوقی قصد و عمدی در کار نباشه اونوقت دیگه به اون تقصیر نمیگیم و چون باید سلسله مراتبی که باعث شده در نهایت واقعه ی زیان بار رخ بده دقیقا مشخص بشه تا بفهمیم سبب اصلی وقوع واقعه چی بوده پروسه ی سخت تری رو خواهیم داشت. مثلا اگه فردی داره از کوچه ای رد میشه ولی توی چاهی که روی اون پوشیده هست سقوط میکنه و حالا باید ببینیم کدوم یکی از این موارد مسئول جبران خسارت هست. نهاد شهرداری برای عدم تعمیر کوچه یا کارگری که سهل انگاری کرده و علایم هشدار دهنده نذاشته کنار چاه یا اگر گذاشته عابری که ندونسته علامت خطر رو انداخته و ...

ماده 250 قانون مدني را برام توضيح بديد ؟

چی هست؟!

ماده 439 قانون مدني (اگر بايع تدليس نموده باشد مشتري حق فسخ معامله را خواهد داشت و همچنين است بايع نسبت به ثمن شخصي در صورت تدليس مشتري)
    از بخش دوم اون هيچ چيزي نفهميدم ، اگه ممكنه مثال بزنيد ؟

ترجمه! اگر فروشنده با فریب جنسی رو به خریداری بفروشه مشتری حق داره که قرارداد خرید و فروش رو فسخ کنه. و بالعکس اگر مشتری فروشنده رو گول زده باشه و مالی رو به کمتر از قیمت واقعیش (یا سایر موارد تدلیس) ازش خریده باشه فروشنده حق داره قرارداد رو فسخ کنه و عین مال و در صورت در دسترس نبودن ثمن اون رو از مشتری بگیره.

-----------------------------------------------------------------------------------------

بين الملل عمومي

ص/90 نظام هاي حقوقي كشورها
    حقوق سويس : طبق راي ديوان عالي فدرال (يك موافقت نامه بين الملل بر حقوق داخلي لاحق و مغاير حاكم است ) ‍«قضيه دعواي تارو عليه وزير كشور فدرال مورخ 1974 » *من چيزي از اين نفهميدم ؟؟

ص/102 نمايندگان آكرديته كشورها نزد سازمان هاي بين المللي يعني چه ؟

اینم تعاریف دقیق انواع سفیر:

سفير، بالاترين درجه و مقام ماموريت ديپلماتيك است. نمايندگي از سوي شخص رئيس دولت از ويژگي هاي سفير است. سفير (Ambassador) موظف به انجام كليه امور سفارت و برقراري تماس دائم با كشور متبوع خود و كشور محل اقامت مي باشد. بسته به ميزان اختيارات و همچنين كشورهاي محل ماموريت، چهار نوع سفير را مي توان از هم متمايز كرد.
    1- سفير عادي (رسمي)؛ تعريف مطلق سفير كه در بالا ذكر شده شامل آن مي شود كه محل استقرار تشكيلات اداري سفير و نيز محل اقامت او را سفارتخانه (Embassy) مي نامند. مطابق كنوانسيون وين شخص سفير، سفارتخانه، اعضاي خانواده سفير و اسناد و مدارك موجود در سفارتخانه داراي مصونيت سياسي مي باشند.
    2- سفيرسيار؛ به مامور ديپلماتيكي كه در تمام مدتي كه بنا به ماموريت در خارج درحال تردد از كشوري به كشوري ديگر مي باشند، سفير سيار (Roving Ambassador يا Ambassador-at-large)اطلاق مي شود. سفير سيار همانند سفير رسمي ساكن در يك كشور از كليه مزايا و مصونيت هاي ديپلماتيك برخوردار است. البته سمت، ماموريت و خط سير سفير بايد قبلا به اطلاع كشورهاي مورد سفر برسد. سفير سيار معمولا حامل ماموريتي ويژه براي مجموعه از كشورهاست.
    3- سفير فوق العاده؛ سفيري كه براي كار معين و يا براي مدت محدودي نزد دولت ديگر فرستاده مي شود، سفير فوق العاده (Ambassador Extraordinary) ناميده مي شود. سفير فوق العاده برخلاف سفير رسمي نماينده دولت است نه نماينده رئيس دولت و لذا حق درخواست مستقيم ملاقات از رئيس دولت محل ماموريت را ندارد.
    4- سفير اكرديته؛ سفير يك كشور اگر غير از كشور محل ماموريت خود، در يك يا چند كشور ديگر هم ماموريت داشته باشد، در اين گونه كشورها، اكرديته ( معتبر، رسمي، مجاز و داراي اختيار) ناميده مي شود. علت ارسال سفير اكرديته (Accredited Ambassadorيا AmbassadorAccredite) معمولا مسائل مالي كشورهاي فرستنده سفير، عدم روابط درحد كافي و كمبود افراد صلاحيت دار براي سمت رياست ماموريت ديپلماتيك است. اكرديته به معني معتبر، مجاز و پذيرفته شده است. سفيري كه مامور در چند كشور است در يكي از آنها مقيم مي شود و براساس ضرورت به ساير كشورهاي محل ماموريت خود سفر مي كند البته هر يك از كشورها بايد قبلا با اين امر موافقت كرده و به سفير اكرديته پذيرش داده باشند.

ص/112 معاهده ماستريخت بين چه كساني بود و در كجا انعقاد يافت ؟؟

ص/112 توضيح در مورد مجلس عوام و مجلس لردها در انگليس ؟

ص/117 قضيه گروئلند شرقي را توضيح دهيد ؟

زمان مدت تصويب قرارداد بعد از حق شرط چه مدت است ؟

تصرف بلامعرض و سرزمين هاي بدون صاحب و اصل مرور رو توضيح دهد ؟

تاثير مرور زمان در مورد جزاير سه گانه ايران و توضيحات لازم ؟

نقش دكترين در حقوق بين الملل چيست ؟
    سلام

بخش دوم رو هم براتون نوشتم. فقط موارد بین الملل حفظی هست، پیشنهاد می کنم سرچ کنید چون من یادم نمیاد دقیق.

موفق باشید

10. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

اطلاعاتي در مورد اعضا ، اهداف و ... سازمان همكاري منطقه اي سارك (جنوب شرقي آسيا) مي خواستم

در آغاز فعالیت qalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سوال

سلام

بنده در حال حاضر دانشجوی ترم 4 حقوق هستم و علاقه زیادی به گرایش حقوق بین الملل دارم و زبان انگلیسیم خیلی خوب است و میخواستم از تابستون امسال شروع کنم به درس خوندن تا بتونم در ازمون قبول بشم.....فقط میخواستم بدونم ایا برای شروع کتابهایی که در اینجا معرفی شده برای شروع کافی هستند:
    نقل قول دوستان:

_اول ،منابع جامع تر رو مطالعه كنيم و بعد، بريم سراغ منابع مكمل

مثلا براي (بين الملل_دكتر بيگدلي )(اساسي_2 ج دكتر هاشمي)(تعهدات _اعمال و وقايع حقوقي دكتر كاتوزيان)(خصوصي_دكتر سلجوقي)(متون_دقيق نمي دونم در اين مورد لطف Dianella مي طلبيم كه ما رو كمك كنه.ولي فكر مي كنم law made simple مهم تره و سهم بيش تري از سوالات ارشد اختصاص مي ده. خود من هم ،استادم براي متون حقوقي 1 وفعلا هم براي متون 2 همين كتاب رو كار كرد و داره كار مي كنه )

دوم میخواستم بدونم کدوم یکی از فلش کارتهای انتشارات رهپویان شریف برای بنده مناسب است:
    اینم لینکش:
    ]http://www.drsharif.org/?SName=Page&Pageid=11

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •