بچه ها یه سوال دارم چرا بافت بازیهای 360 اینقدر ضعیفه !!!!حتی alan wake بازم بافتش درست نیست !!
بچه ها یه سوال دارم چرا بافت بازیهای 360 اینقدر ضعیفه !!!!حتی alan wake بازم بافتش درست نیست !!
حالا یکی بیاد این رو درستش کنه
شما مطمنی ؟
بچه ها من به دلایلی خرید کنسولم عقب افتاد. به نظرتون مثلا واسه یکی دو ماه دیگه ممکنه گرون بشه؟
من مدل الیت رو میخواستم بخرم.فکر کنم الان حدودا 320 باید باشه!! یعنی ممکنه از 350 بیشتر بشه؟
خوب من فعلا میخوام LCD بخرم چون اینطوری که فهمیدم بدون LCD اصلا حال نمیده.![]()
نمیدونم شاید من PC زیاد بازی کردم این حسو دارم اما مثلا بازی dead to right همون مرحله اواش که با سگست پشت سگه دون دونه !!!! میگم نکنه مشکل از کنسولمهتوی GTA که واقعا داغونه !!!
![]()
Last edited by hamhami_333; 17-05-2010 at 22:39.
نمیشه که یه مرحله دون دون باشه مرحله بعدی سالمنمیدونم شاید من PC زیاد بازی کردم این حسو دارم اما مثلا بازی dead to right همون مرحله اواش که با سگست پشت سگه دون دونه !!!! میگم نکنه مشکل از کنسولمهتوی GTA که واقعا داغونه !!!
![]()
مشکل از کابل هست و یا کابل با مانیتور مچ نیست
شما xbox360 رو به tv وصل کنید ببنید چه طور هست.
و یا از یکی از دوستان یه کابل دیگه بگیرید یه تست بزنید(کابل خوب و تست شده تو مانیتور LG )![]()
Last edited by joykiller360; 17-05-2010 at 22:53.
شما می خوای بازی چه طوری باشه با مدیر این فروشگاه صحبت کن:
که ای دیش تو سایت هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگو می خوام با بازی آپدیت باشه یا نباشه یا یه سی دی تریلر اچ دی باش باشه یا نه که رایگان هم هست اونم برات می فرسته
اون یه افکته که وقتی با سگه می ری اعمال می شهپشت سگه دون دونه
Last edited by khatar_matar2020; 17-05-2010 at 23:06.
کابل چی بگیرم شما بگو بگیرم !!!یه سوال شما که 2261 داری چرا با DVI یا HDMI وصل نکردی ؟باVGA معمولی میشه 1080 P گرفت ؟ یه سوال این پشت دستگاه من تیمو زده abir در حالی که من شنیدم ماله جاسپر باید FDOU باشه ؟!!!
اون قضیه shadow تو dead to rights : retribution رو که دوستمون هم توضیح دادن
اتفاقا effect بسیار جالب و چشم نوازی هم بود
در مورد GTA IV والا بر عکس شما من تو PC با چیزی به نام فاجعه Texture مواجه شدم
تو 360 تو خود IV مشکل دیر load شدن texture بود که با نصب تو hdd رفع میشد
شما اگه با یک tv خوب و مناسب بازی کنی اوج قدرت و کیفیت بافت ها رو میبینی
متاسفانه رو مونیتور های LCD اصلا جالب نیست
حد اقل برای من و یکی دو تا از دوستان که تست کردیم اینطور بوده و یک تجربه کاملا متفاوت با TV رو داشتیم
کابل چی بگیرم شما بگو بگیرم !!!یه سوال شما که 2261 داری چرا با DVI یا HDMI وصل نکردی ؟باVGA معمولی میشه 1080 P گرفت ؟ یه سوال این پشت دستگاه من تیمو زده abir در حالی که من شنیدم ماله جاسپر باید FDOU باشه ؟!!!
یه کابل های که روش نوشته سونی (اصل نیستا) کسی هم تا حالا استفاده کردن از بد بودن کیفیتش چیزی نگفتن 15 تومن هم هست یه نوع هم هست 20 تومن که واقعا عالی هست.
بازم میگم این مانیتور های LG خیلی مشکل ایجاد کردن
من چون همه چیزم به مانیتور وصل هست مجبورم VGA رو به xbox360 وصل کنم.(اگه DVI رو وصل میکردم مشکل صدا اشتم)
من DVI رو به کیس وصل کردم و HDMI رو به Ps3.
این همه روش برای شناسایی جاسپر شما به تیم گیر دادین
تازه شما تشریف ببرید تو داشبورد کنسول بعدش
system setting>conosl setting>system info
همون خط اول نوسته consol seriyal number
اون سریال با یکی از سریال های 12 رقمی پشت کنسول یکی هست و وقتی تاریخ دستگاتون بین 2008/11 تا 2010 باش حتما جاسپر هست. فرقی هم نداره تاریخ کنسول چند باشه چه اخر 2008 چه برج 2 سال 2010 همه یه ساخت و کیفیت رو دارن
شاید چون پک کنسولتون فرق داره تیم سازندش فرق دارهیه سوال این پشت دستگاه من تیمو زده abir در حالی که من شنیدم ماله جاسپر باید FDOU باشه ؟!!!
یه سر به این تاپیک بزنید
» چگونگی شناسایی مدل Falcon در هنگام خرید «کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اطلاعات بدست آمده، کنسول Falcon باید :
1. Lot #0734 (Halo 3) or later
2. تاریخ ساخت آن همزمان/ بعد 8/24/2007 باشد. ( کنسول Premium همراه با پورت HDMI که در تاریخ 8/19 تولید شده، به عنوان مدل Falcon معرفی شده است ).
3. Team FDOU باشد. ( بقیه ی Team ها هم ممکن است Falcon باشند، اما هنوز گزارش نشده اند ).
این تیم فالکون هم میزنه![]()
Last edited by joykiller360; 18-05-2010 at 00:22.
با سلام
میخوام XBOX360 بخرم مدل آرکید با یک دسته اضافی حدودا 270 میشه درسته ؟
بعد کدامیک از این بازی هارو داره pes2010 ,,, god of war3 ,,, evil 5 ,,,, wwe smackdown and raw 2010
میشه 5 تا از طبیعی ترین بازی ها ( گرافیک خفن )
5 تا از بازی های مهیج 2 نفره
و 5 تا از بهترین و جدید ترین بازی هاشو نام ببرید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)