سلام..
کسی هست autocad civil بلد باشه؟خیلی کار مهمی دارم باهش..
سلام..
کسی هست autocad civil بلد باشه؟خیلی کار مهمی دارم باهش..
همون اوتوکده فقط با یه سری تغییرات؟
آره من بلدم . بگو
مثل اینکه ایشون بلده آقا عماد.
یه سوال حالا این چه فرقی با اوتوکد معمولی داره؟
خیلی خیلی فرق میکنه .البته توضیح این نرم افزار از حوصله خارج است ! ولی اگر بخوام خیلی مختصر توضیح بدم : این نرم افزار که البته اسم کاملش Autodesk Civil 3D هستش ، 4 تا ماژول مهم داره :
1) Land Desktop که میشه نقاط برداشت شده از عملیات نقشه برداری رو وارد نرم افزار کرد و مثلث بندی نقاط و منحنی میزان ترسیم کرد ، horizontal alignment روی نقشه ترسیم کرد و جداول پیاده سازی قوسهای افقی مسیر رو استخراج کرد و بسیاری قابلیتهای دیگر ...
2) Survey : برای سرشکنی شبکه های 2 بعدی و 3 بعدی پیمایش و ترسیم بیضی خطای نقاط شبکه و ...
3) Civil Design : که تمام محاسبات و طراحی مربوط به مسیر از جمله ترسیم پروفیل طولی و عرضی ، طراحی تمپلت مسیر ، طراحی خط پروژه روی پروفیل طولی ، طراحی قوسهای قائم مسیر ، محاسبات حجم عملیات خاکبرداری و خاکریزی ، رسم منحنی بروکنر و بسیاری قابلیتهای دیگه ...
4) Map3D که ماژول مربوط به اطلاعات مکانی نقشه هست و قابلیتهای بسیار زیادی داره . از جمله اضافه کردن داده های توصیفی به نقشه ها ، ذخیره کردن داده های توصیفی و هندسی نقشه ها در پایگاه داده ی Oracle , SQL Server, My SQL و .... ساختن توپولوژی نقطه خط پلیگون و بعدش هم انجام آنالیزهای مختلف GIS مثل آنالیز همپوشانی ، آنالیز کوتاهترین مسیر ، تهیه نقشه های موضوعی و بسیاری قابلیتهای دیگه ...
اگر سوالی دارید بپرسید ...
سلام..
خوب با پخ بهتون موضوع رو می گم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)