سلام بچه ها!بزودی ما هم مشکل پیدا کردن رم رو پیدا میکنیم!
خواهشا یه کمکی بکنید دچار تیک زدگی نشیم....
سلام بچه ها!بزودی ما هم مشکل پیدا کردن رم رو پیدا میکنیم!
خواهشا یه کمکی بکنید دچار تیک زدگی نشیم....
شنبه ی هفته ی بعد دخترخالم میره از دفتر کامتل رم بگیره
منتظر باشیم![]()
![]()
![]()
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir رسیدم.به نظر شما اانتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم وجود داره؟
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
دوست عزيز روي گزينه 3 نميتوني حساب كني و در مورد جاوا اگر منظورت نصب برنامه با همون محدوديتهاي هميشگي منظور كمتر از 3 مگ و اين حور چيزاسا بله اين مدل هم با همون محدوديتها اكثر برنامه هاي رو ساپورت مي كنه ....
راستي جناب پوريا در نمايندگي اصلي بهمن قيمت ال سي دي گوشي را 76 گفتند مي خواهي اگر آشنا داري گوشيتو بفرست تهران ببرن با كارت گارانتي نمايندگي برات 1 هفته اي عوض مي كنند .![]()
TrekBuddy
آخرين ورژنش 0.9.98 شده مي تونين دانلودش كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by گوموش; 18-05-2010 at 10:31.
خداييش هنوز گيرنياوردم:43:
از نظر دوربین که شک نکن درست انتخاب کردی
صدای اسپیکر در حد متوسط رو به پایینه... ولی خروجی هدفون، صدای فوق العاده خوب و شفاف و واضحی داره
محدودیت نصب جاوا وجود داره
زیبایی هم که یه چیز نسبی و سلیقه ای... از نظر من Pixon از این خوشگل تره. ولی چون WiFi نداشت، من ترجیح دادم این رو بخرم
ضمن اینکه اگه خریدی، حواست به خریدن Ram باشه
چون همینجوری که می بینی یکی از مشکلات همه ما، داشتن یه Ram هست که موقع فیلمبرداری، تیک نزنه
خلاصه اگه گوشی رو خریدی، قبل از خریدن Ram بیا اینجا و یه مشورت بگیر
صداش می خوام اونقد باشه که توی یک جمع بودم سرو صدا کردن صدای زنگ گوشیمو بفهمم.ناامیدم میکنه یا نه؟
اللن نمیتونی یه رم بهم پیشنهاد بدی؟
مارک رم مهمه یا.........؟
یعنی میشه نقشه تهران رو روش نصب کرد؟یا هر برنامه ی دیگه ای رو؟
خوب معمولا وقتی گوشی داخل جیب باشه، بیشتر باید روی ویبره گوشی حساب کنی تا صدای زنگ
ولی در مجموع در اون حدی هست که اگه گوشی روی میز یا جایی باشه، صدای زنگ رو بشنوی
در مورد نقشه تهران... شما می تونی GPSگوشی رو فعال کنی که خوده برنامه مربوط به GPS نقشه تهران رو با زووم های مختلف داره. پس از نظر نقشه خیالت راحت باشه
در مورد Ram ... والا تا حالا مارک خاصی نبوده که بگیم الزاما جواب میده. در این زمینه بقیه دوستان بیشتر پیگیر بودن . فقط من بر اساس تجربه خودم می تونم بگم که Trandscend رو نخری
ضمن اینکه باز هم میگم... اگه WiFi برات مهم نیست یه نگاهی به Samsung S8300 UltraTOUCH و Samsung M8800 Pixon هم بنداز
این دو تا هم همین مشخصاتی که شما می خوای رو دارن
جدیدتریییییییین خبر
دختر خاله ی من یه ماه پیش رنوار خرید،دو جعبش نوشته بود با ما تماس بگیرید و هدیه ی خود را دا دریافت کنید
ما گفتیم الکیه
به هرصورت زنگ زد و گفت میفرستیم
منم گفتم حتما جاسوییچیه
امروز زنگ زد گفت واسم یه کابل TV !!!،رم ریدر،آداپتور نیمدونم چی چی با یه رم 512 مگ فرستادن
کفم برید :!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)