تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 284

نام تاپيک: [ آموزش ] کارگاه تخصصی X-box 360 ( رفع مشکل 3 چراغ قرمز )

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام.
    من حدود یک ماهی هست xbox آرکید گرفتم . چند روز پیش چند بار دیسک ها رو نخوند و پیغام کثیف بودن دیسک رو داد . بعد از چند ساعت خاموش کردن کنسول مشکل رفع شد ، اما وسط بازی دوباره مشکل ایجاد شد . دیگه هیچ دیسکی رو نمی خونه یا اگه اجرا شه هنگ میکنه . بردم یه تعمیرگاه گفتش که احتمال زیاد مشکل درایو هست که 70 هزار تومن باید بدی که عوض کنم. فرداش که رفتم گفت مشکل برنامه هست و باید دوباره برنامه اش رو عوض کنیم . که حدوداً 20 هزار میشه . کلا گیج می زد ، گفت حتماً ضربه هم خورده یا موقع کپی خور کردن مشکلی بوده و کامل درست نشده. بالاخره امروز رفتم گفت key درایو رو نمیتونیم پیدا کنیم ، و داده بود یکی دیگه که اینکار رو انجام بده . گفت فردا بیا شاید درست بشه که احتمالش خیلی ضعیفه ! بعد گفت اگه نشه که باید ببری تهران همونجایی که خریدی (پاساژ لباف) حالا من هم شهرستانم ، همچین تمایلی به تهران اومدن ندارم ، انشاالله خرداد میایم تهران! حالا گفتم نظر شما چیه و اشتباه هایی که تا الان کردم رو بگید و چیکار کنم؟ اصلا این ارور Dirty Disk Error دلیلش چیه ، یه چیز دیگه هم بگم ، یواش یواش دارم از xbox خریدنم پشیمون می شم. تازه این fifa رو گرفته بودیم ببینیم چیه.
    بعید میدونم از ناقص نصب شدن iXtreme باشه چون اگه اینطوری باشه شما اصلا نباید وارد بازی بشی !! چه برسه به اینکه بعد از 2-3

ساعت به مشکل بر بخوری !!

مطمئن باش Optic درایوت ضعیف شده و یا اینکه در اثر ضربه از Calibrate خودش خارج شده.

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

4

سلام بچه ها
    همین چند دقیقه پیش xbox منم تک چراغ داد و رو صفحه نوشت E74
    چیکار کنم؟؟؟؟
    ممکنه از کابلی چیزی باشه؟
    تاریخش مدلای اولیه فالکون هست.منظورم اینه که از سری های اول بوردهای فالکون هست.
    باید ایکس کلمپ یا ریبال بشه؟
    خودم میتونم درستش کنم؟
    اگه روش های فوق رو انجام بدم دوباره بعد از مدتی خراب شد میشه این روش رو تکرار کرد؟
    چقدر تضمین داره دوباره برنگرده.
    ارزونترین جا برای تعمیر؟
    و این که یه آرکید الآن چنده؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام بچه ها
    همین چند دقیقه پیش xbox منم تک چراغ داد و رو صفحه نوشت E74
    چیکار کنم؟؟؟؟
    ممکنه از کابلی چیزی باشه؟
    تاریخش مدلای اولیه فالکون هست.منظورم اینه که از سری های اول بوردهای فالکون هست.
    باید ایکس کلمپ یا ریبال بشه؟
    خودم میتونم درستش کنم؟
    اگه روش های فوق رو انجام بدم دوباره بعد از مدتی خراب شد میشه این روش رو تکرار کرد؟
    چقدر تضمین داره دوباره برنگرده.
    ارزونترین جا برای تعمیر؟
    و این که یه آرکید الآن چنده؟
    سلام.
    رفیق xbox360 شما دیگه باید تعمیر بشه و مشکل از کابل هم نیست.
    نه کار خودتون نیست.
    سه چراغ رو 25 تومن با ضمانت.
    معلوم نیست بعد از چند وقت خراب بشه 1 ماه شایدم 10 ماه.
    براتون لینک رو پ.خ میکنم.
    ارکید هم 230 هست الان

5. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام آقا میثم الایت منم قبلا تک چراغ داد.ولی با ایکس کلمپ درستش کردم تا بعد ار 2 ماه باز خراب شد.حالا به نظرت درستش کنم یا نه . راستی هزینه تعیمرش چقدر میشه.در کل چقدر دوام داره فالکون هم هست.حالا آرکید بگیرم بهتره یا همین رو درست کنم.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام آقا میثم الایت منم قبلا تک چراغ داد.ولی با ایکس کلمپ درستش کردم تا بعد ار 2 ماه باز خراب شد.حالا به نظرت درستش کنم یا نه . راستی هزینه تعیمرش چقدر میشه.در کل چقدر دوام داره فالکون هم هست.حالا آرکید بگیرم بهتره یا همین رو درست کنم.
    سلام دوست عزیز
    بهترین راه خرید یه xbox360 جدید هست. اونم از نوع الیت

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    من حدود یک ماهی هست xbox آرکید گرفتم . چند روز پیش چند بار دیسک ها رو نخوند و پیغام کثیف بودن دیسک رو داد . بعد از چند ساعت خاموش کردن کنسول مشکل رفع شد ، اما وسط بازی دوباره مشکل ایجاد شد . دیگه هیچ دیسکی رو نمی خونه یا اگه اجرا شه هنگ میکنه . بردم یه تعمیرگاه گفتش که احتمال زیاد مشکل درایو هست که 70 هزار تومن باید بدی که عوض کنم. فرداش که رفتم گفت مشکل برنامه هست و باید دوباره برنامه اش رو عوض کنیم . که حدوداً 20 هزار میشه . کلا گیج می زد ، گفت حتماً ضربه هم خورده یا موقع کپی خور کردن مشکلی بوده و کامل درست نشده. بالاخره امروز رفتم گفت key درایو رو نمیتونیم پیدا کنیم ، و داده بود یکی دیگه که اینکار رو انجام بده . گفت فردا بیا شاید درست بشه که احتمالش خیلی ضعیفه ! بعد گفت اگه نشه که باید ببری تهران همونجایی که خریدی (پاساژ لباف) حالا من هم شهرستانم ، همچین تمایلی به تهران اومدن ندارم ، انشاالله خرداد میایم تهران! حالا گفتم نظر شما چیه و اشتباه هایی که تا الان کردم رو بگید و چیکار کنم؟ اصلا این ارور Dirty Disk Error دلیلش چیه ، یه چیز دیگه هم بگم ، یواش یواش دارم از xbox خریدنم پشیمون می شم. تازه این fifa رو گرفته بودیم ببینیم چیه.
    این مشکل مربوط به فریمور LT هست که اگر به 1.1 ارتقاع بدی درست میشه

البته احتمال هم داره درایوت خراب شده باشه ولی چون یک ماه هست خریدی جتما مشکل فریموری هست و باید برات 1.1 بریزن..

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

برای تکمیل صحبت دوستمون بهتون پیشنهاد میکنم شک نکنید در فروختن دستگاه
    کجاها میخرنش؟

والا از هرجا می پرسم میگن دست دوم نمی خرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این مشکل مربوط به فریمور LT هست که اگر به 1.1 ارتقاع بدی درست میشه

البته احتمال هم داره درایوت خراب شده باشه ولی چون یک ماه هست خریدی جتما مشکل فریموری هست و باید برات 1.1 بریزن..
    تعمیر گاهه میگه این چیزی که میگم فقط مشکل درایو هست و وقتی داخل بازی میره و این پیغام رو میده هیچ ربطی به فریمور نداره . من فکر میکنم اگه درایو رو عوض کنه کار اضافی کردم ، چون من فقط یک ماه کنسول رو خریدم و دلیلی نداره که ضعیف شده باشه.
    بعد میگه اگه لنز عوض شه دوباره همین طوریه و فقط درایو.
    نظرتون چیه و من چیکار کنم؟ تصمیم کبری باید بگیرم؟

گفتش تازه من اینجا بازی رو اجرا میکنم . گفتم بذار یه روز باشه که تست کنی مشکل رو ببینی..

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ... تا حالا Xbox های Elite مشکل حرارتی داشتن ...؟ ... مال من فکر کنم داره ... شاید هم من زیادی وسواس دارم... آخه بهش دست که میزنم ... داغه ... بعد از نیم ساعت 45 دقیقه داغ میشه ... بعد دماش ثابت میمونه ... دیگه گرمتر نمیشه ...
    راستی اگه دستگاهی مشکل حرارتی داشته باشه ، بعد از چند ساعت بازی سه چراغه میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام ... تا حالا Xbox های Elite مشکل حرارتی داشتن ...؟ ... مال من فکر کنم داره ... شاید هم من زیادی وسواس دارم... آخه بهش دست که میزنم ... داغه ... بعد از نیم ساعت 45 دقیقه داغ میشه ... بعد دماش ثابت میمونه ... دیگه گرمتر نمیشه ...
    راستی اگه دستگاهی مشکل حرارتی داشته باشه ، بعد از چند ساعت بازی سه چراغه میشه؟
    ببین داش بهنام این طبیعیه!

اگه بورد دستگاهت jasper باشه اصلا نباید به سه چراغ و .. فکر کنی.

برای کمتر شدن این گرما بازیهارو بریز روی هارد تا با خیال راحت از بازی کردن لذت ببری.

13. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •