تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم رو بهتر میدونید؟؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گاج

1 3.03%
  • گزینه دو

11 33.33%
  • قلمچی

20 60.61%
  • مبتکران

1 3.03%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: برای یه دانش آموز سال سوم دبیرستان کدوم ازمون رو بهتر میدونید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من بهتره که درسهات رو خوب بخونی برای معدل کتبی بالا
    چون ممکنه از درس و آزمون زده بشی
    بهتره که از تابستونه پیش دانشگاهی شروع کنی آزمون ها رو
    قلمچی بیشتر جا افتاده نسبت به بقیه

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. من الان پیش دانشگاهی ریاضی هستم و 5 سال عضو کانونم و 1 سال گزینه2 . / ببین، چیزی که برای آزمون های آزمایشی سال پیش دانشگاهی (نه پایه) از همه مهم تره برنامه ی آزمون هاست و اون موسسه ای موفقه که گروه برنامه ریزی عالی داشته باشه. و قلمچی داره. یعنی یه بچه کنکوری که می دونه چه کتابایی چه بخشایی چقدر مهمه می تونه درک کنه که گروه برنامه ریزی قلمچی بر مباحث کتابای درسی تسلط دارن در صورتی که گزینه2 اینطور نیست. و یه مورد دیگه اینکه در این فاصله ی 1 سال یه موسسه ی خوب باید تعداد مرور و فاصله ی بین مرورها رو اصولی تنظیم کرده باشه که دانش آموز این همه مطلب رو بتونه به خاطرش بسپره. و من این ویژگی رو توی قلمچی می بینم. ولی انصافا جزوه های گزینه2 حرف نداره. از من میشنوی گام اول گزینه2 رو حتما ثبت نام کن و گام آخر (برای خرداد) رو هم ثبت نام کن. گزینه2 برای دوره های زمانی کوتاه مدت عالی عمل می کنه اما برای بلند مدت (طول دوره ی پیش دانشگاهی) خوب نیست.. / ضمنن سطح سوالای کانون هم خوبه. مخصوصا اینکه گروه طراحی سوالات عمومی قلمچی 10 برابر بهتر از گزینه2 عمل می کنه ولی باز از اون طرف فیزیک و ریاضی گزینه2 بهتره./ اگه خواستی کارنامه های من رو ببین و مقایسه کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برنامه ریزی قلم حرف نداره!
    اما توی مسئله ی کیفیت سوال ، میشه گفت که در بعضی موارد (نه همیشه) گزینه 2 بهتر عمل میکنه.

5. این کاربر از 294 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به عنون کسی که تجربه موفقی تو کنکورئاشته هیچ کدوم فقط سال سوم تشریحی کار کنید

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ولی یه چیزی رو صادقانه بگم.
    آزمون 17 اردیبهشت سال سوم قلمچی ، رو نگاه کردم، واقعا سوالاش ساده بود . البته دروس عمومیش رو نگاه کردم و زبان انگلیسی که تو سنجش سوالاش سادس زده بودم 44 درصد ، تو قلمچی 80 درصد زدم و 4 دقیقه هم وقت اضافه آوردم. بقیه دروس هم به همین ترتیب بیشتر از سنجش زدم. خلاصه شاید پیش دانشگاهیش خوب باشه. به هر حال چیزی رو که ندیدم نمی گم.
    اگه سطح سوالاتش اینجوری باشه که فایده ای نداره و اصلا استاندارد نیست. در مورد گزینه دو من شنیدم که سوالاش استاندارده تقریبا ( خودم سوالات سومش ندیدم ولی مرحله آخرش رو شرکت می کنم. )
    در مورد برنامه ریزی، به نظر من باید خودت برا خودت برنامه ریزی کنی. چون اگه لازم باشه با برنامه ریزی کانون یا هر کدوم دیگه بری جلو، اگه عقب بیوفتی ، اونوقته که جبرانش سخت می شه.
    همینو بگم ، من که کنکوری سال 90 هستم، برا پیش آزمونی ثبت نام می کنم، که اولا سطح سوالاتش استاندارد باشه و دوم تعداد و سطح شرکت کنندهاش. برای همین 12 مرحله گزینه دو و سه تا جامع سنجش . ( گزینه دو برای سطح سوال و سنجش برای تعداد شرکت کنندگان زیادی که داره ) . راستی آخرین آزمون قلمچی در سطح سوم و پیش هر کدوم چند نفر شرکت کننده داشته؟

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی یه چیزی رو صادقانه بگم.
    زم باشه با برنامه ریزی کانون یا هر کدوم دیگه بری جلو، اگه عقب بیوفتی ، اونوقته که جبرانش سخت می شه.
    همینو بگم ، من که کنکوری سال 90 هستم، برا پیش آزمونی ثبت نام می کنم، که اولا سطح سوالاتش استاندارد باشه و دوم تعداد و سطح شرکت کنندهاش. برای همین 12 مرحله گزینه دو و سه تا جامع سنجش . ( گزینه دو برای سطح سوال و سنجش برای تعداد شرکت کنندگان زیادی که داره ) . راستی آخرین آزمون قلمچی در سطح سوم و پیش هر کدوم چند نفر شرکت کننده داشته؟
    خب شما مطمئنا مختاری! دوستان هم که همه چیز رو گفتن تقریبا.

خود بنده امسال هم کانون رو شرکت کردم و هم گزینه 2 و البته دوتا از جامع های سنجش.
    در مورد سطح سوال ها (همون طور که قبلا هم اشاره شد) گزینه 2 بهتر از کانون عمل میکنه(البته نه در همه ی دروس!!!) ولی شما اگر یک برنامه ی قابل اعتماد میخوای ، من بهت کانون رو پیشنهاد میکنم. چون برنامه ی راهبردیش واقعا همه چی تمومه. جامعه آماریش هم که از گزینه 2 بیشتره.

البته ناگفته نمونه که هیچ موسسه ای به پای خدمات گزینه ی 2 نمیرسه!

اگه بری گزینه ی 2 ، من از همین الان پیشبینی میکنم که از حدود بهمن ماه 89 به فکر میفتی بری کانونم بنویسی

بازم هرجور صلاحه

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

البته این رو هم بگم الان چند تا از آزمون های قلمچی پیش دانشگاهی رو گرفتم سطحش خوب بود، ولی خیلی دسته بندی کرده و خودت انتخاب می کنی کدوم رو جواب بدی که به نظر من باعث می شه در رتبه بندی، نتیجه لازم رو نگیری. ولی از طرفی شرکت کننده هاش در رشته ریاضی حدود 60 هزار نفره که به نظرم خوبه و از این نظر بهتر از گزینه دو هستش.
    اما در آخر باید بگم، باید سوالات هم سطح کنکور، و همچنین آزمون ، کنکور رو شبیه سازی کنه.
    به هر حال آزمون قلمچی سوم ، چنگی به دل نمی زد.
    در پایان هر کدوم که رفتین، سعی کنید جز بهترین هاش باشی تا جایگاهت تو رتبه های خوب کنکور ثبت شده باشه.
    آها!!! از نظر کارنامه، باید بگم کارنامه های گزینه دو خوبن و چند تا کارنامه بهت می ده.
    موفق باشید

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

قلمچی خوبه ولی اگه دوست نداری که زیاد تحت فشار باشی به تدریج ازش متنفر خواهی شد

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

به نظر من بهتره که درسهات رو خوب بخونی برای معدل کتبی بالا
    چون ممکنه از درس و آزمون زده بشی
    بهتره که از تابستونه پیش دانشگاهی شروع کنی آزمون ها رو
    قلمچی بیشتر جا افتاده نسبت به بقیه
    nدوست عزیزنمیشه همش تشریحی باشه باید اولا بیشتر تستی کار کرد و آخرا بیشترتشریحی !!!!!!!!!
    من سال بعد میخوام برم کلاس فیزیک و ریاضی بهترین معلمای شهرمون پس پیش بسوی تراز 7000 در آزمون های سال بعد قلمچی!!!!!!!!
    من که امسال رفتم قلمچی عمومی هاش و زیستش تقریبا سادس!!!!!!!

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولی به نظر من گاج بهتره
    از لحاظ برنامه ریزی قلم چی خوبه
    ولی امتحان های قلم چی استاندارد نیست و به موضوعات حاشیه ای و بسیار سخت(الکی) زیاد متکی هستش
    ولی گاج تقریبا یک آزمون نرمال و استاندارد می گیره!
    نمونش همین آزمون جامعی که آخر اردیبهشت گرفتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •