تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 2365 اولاول ... 1882382782842852862872882892902912922983383887881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام دوست من
    بودجه اي كه براي سيستم در نظر گرفتي خيلي اندكه،نميشه يه پيشنهاد هم داد چه برسه به چنتا
    شما اگه همون 718 ها رو خوب درايو كني مثلا با همين امپ 7204 به نظر راضيتون ميكنه.اينجوري ميتونيد اكسسوريز بهتري هم تهيه كني با پول باقيمانده.

شما ميگيد كه با 250 يه ساب و امپلي كه جواب بده و هم ساي بهش وصل شه هم باند نميشه جور كرد ....
    اره ؟؟؟
    خب پس يه كار كنيم ....
    بياييد يه ساب و امپلي به من معرفي كنيد كه به درد اين كار من بخوره ....يعني امپلي هم ساب رو وصلكنم هم باندها رو ...
    قيمتم تا 350 ....ببينم چه كار ميكنيد ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت امير خان
    قربان بفرمائيد اين هم نقشه باكس جنابعالي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/URL]

فقط دو نكته مهم رو خدمتت عرض كنم:
    1- حتما داخل باكس رو با چسب آكواريوم بي رنگ خوب آببندي كن.سعي كن هيچ منفذي نمونه.
    2-با پيچ MDF خوب پنلها رو محكم كن.
    3-ازترمينال مناسب براي اتصال كابلها استفاده كن.محل نصب ترمينال رو هم خوب اببندي كن.آدرس تهيه رو هم اگر خواستي PM بده بهت بگم.
    ضمنا به خاطر اينكه نبشي قسمت بالاي پنل جلو با عقبيها تو عكس تداخل نداشته باشه اون رو نكشيدم(فكر نكني يادم رفته)
    اميدوارم بتوني صداي دلخواهت رو بگيري ازش.
    موفق باشي
    سلام حمید خان واقعا از شما ممنونم حسابی زحمت کشیدین ا ول اینکه زحمت بکشین بگین که ترمینال رو از کجا تهیه کنم دوم اینکه چون تازه کار هستم و اولین باکسی هست که می خوام بسازم. من متوجه این اندازه ها نشدم و نمیدونم کدوم اندازه رو باید بدم برام ببرن اگه زحمتی نیست مفصل و واضح راهنماییم کن تا زیاد مزاحمت درست نکنم براتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض راهنمایی

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من تازه با این سایت آشنا شدم و وقتی موضوع این بخش رو خوندم دیدم که دوستان به خوبی همدیگر رو راهنمایی می کنن واسه همین هم از شما دوستان راهنمایی می خوام اگه کمک کنین ممنون می شم.
    من می خوام واسه ماشینم که پراید ( تازه گرفتم ) سیستم نصب کنم و فقط می خوام ضبط و باند عقب بذارم. نمی خوام از ساب و آمپلی استفاده کنم.بودجه هم حدود 300 .
    راستش من تو این چند روز چند تا هدیونینت رو انتخاب کردم:
    pioneer deh-p4150ub
    pioneer deh - p6050ub
    pioneer deh-p4150sd
    pioneer deh-p7150ub

pioneer deh-5250sd
    pioneer deh-p5150ub
    pioneer dvh-4150ub
    میخوام نظرتون رو راجع به این هدیونات ها بدونم .
    در خصوص باند هم تو این تاپیک خوندم که کنوود 718ex بدون ساب و آمپلی خوب کار میده.
    لطفا من رو راهنمایی کنین.متشکرم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما ميگيد كه با 250 يه ساب و امپلي كه جواب بده و هم ساي بهش وصل شه هم باند نميشه جور كرد ....
    اره ؟؟؟
    خب پس يه كار كنيم ....
    بياييد يه ساب و امپلي به من معرفي كنيد كه به درد اين كار من بخوره ....يعني امپلي هم ساب رو وصلكنم هم باندها رو ...
    قيمتم تا 350 ....ببينم چه كار ميكنيد ؟؟؟
    1- آمپ ساند استريم pcx4.540 قيمت 160 (چون كمياب شده قيمت رفته بالا)
    2- ساب آلپاين SWE-1242 قيمت 135 تومن
    3- الباقي هم پكيج كابل برق و اسپيكر+فيوز 55
    ببينم چيكار ميكنيها
    سلام حمید خان واقعا از شما ممنونم حسابی زحمت کشیدین ا ول اینکه زحمت بکشین بگین که ترمینال رو از کجا تهیه کنم دوم اینکه چون تازه کار هستم و اولین باکسی هست که می خوام بسازم. من متوجه این اندازه ها نشدم و نمیدونم کدوم اندازه رو باید بدم برام ببرن اگه زحمتی نیست مفصل و واضح راهنماییم کن تا زیاد مزاحمت درست نکنم براتون.
    خواهش ميكنم
    شما اين نقشه رو پرينت كن ببر نجاري بگو از روي يه MDF 16mm برات برش بزنه.بعد قطعات بريده شده رو بر اساس نقشه اندازه ها رو روشون بنويس.در انتها قطعات رو سوار كن.
    قبل از اينكه دو پنل رو به هم متصل كني محل لتصالشون رو خوب با چسب چوب اغشته كن،بعد با ميخ بهم محكم كن.در انتها با پيچ MDF خوب محكم كن.
    من توصيه ميكنم اگر تا به حال كار نجاري نكردي،بدي يه نجار خوب كه كارش تميز باشه برات باكس رو درست كنه منتها شما بالا سرش به ايست و تماشا كن تا تجربه كسب كني.
    ترمينال رو از خ جمهوري،پاساژ امجد،طبقه زير همكف،شماره48،پژوهش الكترونيك ميتوني تهيه كني.بگو ترمينال بلندگو خوب(از اون پيچ فلزي طلائيها)ميخوام.شمارشون هم 66723349 و 66706458 هست.
    موفق باشي

5. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

- خواهش ميكنم
    شما اين نقشه رو پرينت كن ببر نجاري بگو از روي يه MDF 16mm برات برش بزنه.بعد قطعات بريده شده رو بر اساس نقشه اندازه ها رو روشون بنويس.در انتها قطعات رو سوار كن.
    قبل از اينكه دو پنل رو به هم متصل كني محل لتصالشون رو خوب با چسب چوب اغشته كن،بعد با ميخ بهم محكم كن.در انتها با پيچ MDF خوب محكم كن.
    من توصيه ميكنم اگر تا به حال كار نجاري نكردي،بدي يه نجار خوب كه كارش تميز باشه برات باكس رو درست كنه منتها شما بالا سرش به ايست و تماشا كن تا تجربه كسب كني.
    ترمينال رو از خ جمهوري،پاساژ امجد،طبقه زير همكف،شماره48،پژوهش الكترونيك ميتوني تهيه كني.بگو ترمينال بلندگو خوب(از اون پيچ فلزي طلائيها)ميخوام.شمارشون هم 66723349 و 66706458 هست.
    موفق باشي
    ممنون حمید خان
    راستی پیش هر نجاری ببرم میتونه باکس بسازه یا باید اینکاره باشه?
    mdf رو همه نجاری ها دارن یا برم پیش این کارگاههای کابینت ساز که mdf کار می کنن راستی قیمتش چه جوریه؟ تا چقدر گفتن بدم بسازن؟

داره خودمونی میشه drm66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه سیستم صوتی می خوام که هم یو اس بی بخوره هم بشه با بلوتوث به موبایل وصل شه و هر کی زنگ می زنه بشه راحت حرف زد!چه مدل و چه مارکی؟ممنون

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام من یه سیستم صوتی می خوام که هم یو اس بی بخوره هم بشه با بلوتوث به موبایل وصل شه و هر کی زنگ می زنه بشه راحت حرف زد!چه مدل و چه مارکی؟ممنون
    دوست من قيمت رو هم مشخص نيد تا بهتر بشه جواب داد ...

9. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drm66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من قيمت رو هم مشخص نيد تا بهتر بشه جواب داد ...
    قیمت زیاد مهم نیست(اخه ن اصلا تو این چیزا قیمت دستم نیست که مثلا بگم 100تومن یا20!!!) یه چیزی باشه که به پرشیا بخوره و با دوام باشه و اگه مثلا ماشینو عوض کردم(امکان داره تا سال دیگه پشت سوناتا بشینم!اگه بابایی رو راضی کنم!) باز هم بشه رو اون یکی هم نصب کرد!

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان قيمت ساب 3012 كنوود و آمپي كه خوب تغذيه كنه مدل+قيمت برا طاقچه هست ساب نه باكس

راستي امير جان قيمت اي ايكس رو گرفتي؟ واقعا 95 تومنه يا به من قيمت زياد دادن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان قيمت ساب 3012 كنوود و آمپي كه خوب تغذيه كنه مدل+قيمت برا طاقچه هست ساب نه باكس

راستي امير جان قيمت اي ايكس رو گرفتي؟ واقعا 95 تومنه يا به من قيمت زياد دادن
    رضا جان گرون شده :(

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •