تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 326 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سلام دوستان
    يه مشكل جديد!از ديروز شارژ گوشيم سريع خالي ميشه!!!ديشب ساعت 1/30 بامداد شارژش پر شد از شارژ
    كشيدم و خوابيدم صبح ساعت 11 ديدم كه خالي شده و مقدار شارژش به %6 رسيده(يعني در حال خاموش شدن) چرا؟
    1ماه پيش آكبند با گارانتي گرفتم
    تا ديروزم مشكلي نداشت!
    تو تسك منيجرم ديدم هيچ برنامه ايي ران نبوده!
    آموزش تنظيمات وايرلس اين گوشيرو مي خام!همسايه بالاييمون adslگرفته مشتركن استفاده كنيم يه مودم وايرلس Dlink داره ولي به مودمش كانكت ميشم ولي از اينترنتش نميتونه استفاده كنه!و چند لحظه به چند لحظه ديسكانكت ميشه! و گوشيم از كانكشن ايرانسل فقط كانكت ميشه!

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان
    يه مشكل جديد!از ديروز شارژ گوشيم سريع خالي ميشه!!!ديشب ساعت 1/30 بامداد شارژش پر شد از شارژ
    كشيدم و خوابيدم صبح ساعت 11 ديدم كه خالي شده و مقدار شارژش به %6 رسيده(يعني در حال خاموش شدن) چرا؟
    1ماه پيش آكبند با گارانتي گرفتم
    تا ديروزم مشكلي نداشت!
    تو تسك منيجرم ديدم هيچ برنامه ايي ران نبوده!
    آموزش تنظيمات وايرلس اين گوشيرو مي خام!همسايه بالاييمون adslگرفته مشتركن استفاده كنيم يه مودم وايرلس Dlink داره ولي به مودمش كانكت ميشم ولي از اينترنتش نميتونه استفاده كنه!و چند لحظه به چند لحظه ديسكانكت ميشه! و گوشيم از كانكشن ايرانسل فقط كانكت ميشه!
    درمورد باتریتون نمیدونم. شاید از شارژرتونه! یا رام گوشیتون. با حالت خاموش شارژش کنید.

تنظیمات خاصی ندار جز اینکه موقع کانکت شدن پسورد مودم بالا رو بزنید. ولی باید کانکشن ایرانسل رو حذف کنید. .......>

etting----network setting (Tab ) .....connenctons------Manage Exists connetction-----
    سپس روی کانکشن ایرانسل انگشتتون رو نگه دارید تا منو بیاد سپس delete رو بزنید و خلاص!

3. 5 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.
    خوب من هم اخطاری شدم و بعد از پستهایی که دادم اول پستهام رو پاک کردند و بعد هم به من اخطار دادند ، گویا بعضی از مدیران و همکاران انجمن ها از جمله کسی که در اینجا داشت از موقعیت همکار بودن خودش سوءاستفاده میکرد و به نظر سایرین بی توجه بود ، ظرفیت شنیدن انتقاد ندارند و بلافاصله بعد از شنیدن حرف حق کارهایی از قبیل پاک کردن پست و اخطار دادن به بنده رو انجام دادن که این نشان از ضعف در این نوع افراد هست که بلافاصله واکنش نشون میدن ، امیدوارم روزی شایستگی و لیاقت افراد برای همکار بودن و مدیر شدن در انجمن ها به ستاره و پست بالاتر نباشه بلکه به اطمینان سایر اعضای اون انجمن باشه و بر اساس یک رأی گیری عادلانه.
    خوب دوستانی که این گوشی رو دارند گفتم بد نیست که بدونند مقاومت این گوشی تقریبا زیاده و جنس بدنش عالیه چون در این چند وقته بنده در اینترنت مشاهده کردم که افرادی که این گوشی رو دارند برای گوشیشون سوانح مختلفی پیش آمده که خدا رو شکر مشکلی برای گوشیشون پیش نیومده به طور مثال یکی گفته بود که گوشیش از 4 طبقه افتاده پایین و خدا رو شکر هیچیش نشده و یکی دیگه هم گفته بود که به علت فراموشی گوشی در جیب شلوارش جا مونده و شلوار رو انداخته داخل ماشین لباس شویی که بعد از 20 دقیقه متوجه شده که خدا رو شکر برای گوشیش هیچ اتفاقی نیفتاده و گوشیش رو با سشوار خشک کرده و سالم بوده.
    اینها نشان از کیفیت ساخت بالای این گوشیه که من خودم بعد از مطالعه این مطالب خیلی خوشحال شدم از این چنین کیفیت ساختی.
    راستی برای شما ها هم این چنین مواردی تا حالا رخ داده؟؟؟
    با سپاس.

مال من یه بار از دستم افتاد . یه بار هم از 2 پله. من در چند تا پست بعدی دل و روده گوشی رو براتون میزارم ببینید که چه جوریه

5. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مال من یه بار از دستم افتاد . یه بار هم از 2 پله. من در چند تا پست بعدی دل و روده گوشی رو براتون میزارم ببینید که چه جوریه
    سلام سعید جان.
    آقا منکه مشتقانه منتظر اینم که ببینم داخل امنیا 2 چه خبره.
    پس گوشی شما هم دچار سانحه شده که خدا رو شکر براش اتفاقی نیفتاده ، من فکر کنم که با این اوصاف کیفیت ساخت بالایی این گوشی داره.
    پیشاپیش از لطفی که میکنی ممنونم.
    با سپاس.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام
    من تازه این گوشی رو خریدم !
    چرا این گوشی 2 تا تاپیک داره !؟
    من تو تاپیک پاکت پی سی پست زدم ولی به نظر میرسه این تاپیک فعال تره
    گوشی من ویندوزش 6.1 هست ، چجوری می تونم به 6.5 ارتقا بدم ؟ این کار خطری نداره ؟ چون من شنیدم بعضی ها حافظه داخلی گوشیشون پریده !
    من coreplayer نصب کردم ، ولی پلیر خود گوشی خیلی بهتر divx پخش می کنه پخش می کنه ! دلیلش چیه ؟؟ صدای بعضی از کلیپ ها هم پخش نمیشه ، نه با core و نه با پلیر گوشی ، راهی برای درست کردنش نیست ؟
    لطفا چند تا بازی که با شتاب سنج گوشی کار کنه معرفی کنید ، چند تا هم برنامه کاربردی معرفی کنید (اگه با لینک باشه عالیه )
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سعيد جان سلام
    موفق نشدم موقيعيت ياب گارمين و نصب كنم!كركشم قابل دانلود نيست!
    آموزش نصب و شاخه هاي نصب هر برنامه مورد نيازمه!
    Last edited by شهنام89; 15-05-2010 at 00:00.

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام....من میخوام این گوشی رو بگیرم(شاید).کلا عیباشو بگید که نخرم بعد پشیمون شم.

اگر بخوام بین این و i8910 یکی رو بگیرم,انصافا خودتن که این گوشی رو دارید,صرفنظر از سیستم عامل,کدومو میخرید و چرا؟؟

با این ضعفایی که میگید میترسم بگیرم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

دوستان سلام....من میخوام این گوشی رو بگیرم(شاید).کلا عیباشو بگید که نخرم بعد پشیمون شم.

اگر بخوام بین این و i8910 یکی رو بگیرم,انصافا خودتن که این گوشی رو دارید,صرفنظر از سیستم عامل,کدومو میخرید و چرا؟؟

با این ضعفایی که میگید میترسم بگیرم
    OMNIA2 يه چيز ديگست!!!
    اون سيستم عاملش سيمبين و خيلي زود دل تو مي زنه و منوهاش زود يكنواخت ميشه ولي ويندوز موبايل تنوع نرم افزاريش خيلي بيشتر منوهاش خيلي تنوع داره!!!
    omnia ضعفي نداره و كلاً گوشي فانيه!!
    ويندوز موبايل يه كلاس ديگه داره!!!

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه بخوایم eboot و phone و pda و... عین رام های دیگه جدا جدا بیاد بیرون کدوم روش بهتره؟
    کسی نبود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ببین من نتونستم تفکیک کنم . دارم روش کار میکنم هروقت به نتیجه برسم حتما خبرت میکنم. حالا دوستای دیگه اگه هستن خواهشا کمک کنن.

13. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •