بعید میدونم از ناقص نصب شدن iXtreme باشه چون اگه اینطوری باشه شما اصلا نباید وارد بازی بشی !! چه برسه به اینکه بعد از 2-3
ساعت به مشکل بر بخوری !!
مطمئن باش Optic درایوت ضعیف شده و یا اینکه در اثر ضربه از Calibrate خودش خارج شده.
بعید میدونم از ناقص نصب شدن iXtreme باشه چون اگه اینطوری باشه شما اصلا نباید وارد بازی بشی !! چه برسه به اینکه بعد از 2-3
ساعت به مشکل بر بخوری !!
مطمئن باش Optic درایوت ضعیف شده و یا اینکه در اثر ضربه از Calibrate خودش خارج شده.
سلام بچه ها
همین چند دقیقه پیش xbox منم تک چراغ داد و رو صفحه نوشت E74
چیکار کنم؟؟؟؟
ممکنه از کابلی چیزی باشه؟
تاریخش مدلای اولیه فالکون هست.منظورم اینه که از سری های اول بوردهای فالکون هست.
باید ایکس کلمپ یا ریبال بشه؟
خودم میتونم درستش کنم؟
اگه روش های فوق رو انجام بدم دوباره بعد از مدتی خراب شد میشه این روش رو تکرار کرد؟
چقدر تضمین داره دوباره برنگرده.
ارزونترین جا برای تعمیر؟
و این که یه آرکید الآن چنده؟
سلام.سلام بچه ها
همین چند دقیقه پیش xbox منم تک چراغ داد و رو صفحه نوشت E74
چیکار کنم؟؟؟؟
ممکنه از کابلی چیزی باشه؟
تاریخش مدلای اولیه فالکون هست.منظورم اینه که از سری های اول بوردهای فالکون هست.
باید ایکس کلمپ یا ریبال بشه؟
خودم میتونم درستش کنم؟
اگه روش های فوق رو انجام بدم دوباره بعد از مدتی خراب شد میشه این روش رو تکرار کرد؟
چقدر تضمین داره دوباره برنگرده.
ارزونترین جا برای تعمیر؟
و این که یه آرکید الآن چنده؟
رفیق xbox360 شما دیگه باید تعمیر بشه و مشکل از کابل هم نیست.
نه کار خودتون نیست.
سه چراغ رو 25 تومن با ضمانت.
معلوم نیست بعد از چند وقت خراب بشه 1 ماه شایدم 10 ماه.
براتون لینک رو پ.خ میکنم.
ارکید هم 230 هست الان
سلام آقا میثم الایت منم قبلا تک چراغ داد.ولی با ایکس کلمپ درستش کردم تا بعد ار 2 ماه باز خراب شد.حالا به نظرت درستش کنم یا نه . راستی هزینه تعیمرش چقدر میشه.در کل چقدر دوام داره فالکون هم هست.حالا آرکید بگیرم بهتره یا همین رو درست کنم.
سلام دوست عزیزسلام آقا میثم الایت منم قبلا تک چراغ داد.ولی با ایکس کلمپ درستش کردم تا بعد ار 2 ماه باز خراب شد.حالا به نظرت درستش کنم یا نه . راستی هزینه تعیمرش چقدر میشه.در کل چقدر دوام داره فالکون هم هست.حالا آرکید بگیرم بهتره یا همین رو درست کنم.
بهترین راه خرید یه xbox360 جدید هست. اونم از نوع الیت![]()
این مشکل مربوط به فریمور LT هست که اگر به 1.1 ارتقاع بدی درست میشهسلام.
من حدود یک ماهی هست xbox آرکید گرفتم . چند روز پیش چند بار دیسک ها رو نخوند و پیغام کثیف بودن دیسک رو داد . بعد از چند ساعت خاموش کردن کنسول مشکل رفع شد ، اما وسط بازی دوباره مشکل ایجاد شد . دیگه هیچ دیسکی رو نمی خونه یا اگه اجرا شه هنگ میکنه . بردم یه تعمیرگاه گفتش که احتمال زیاد مشکل درایو هست که 70 هزار تومن باید بدی که عوض کنم. فرداش که رفتم گفت مشکل برنامه هست و باید دوباره برنامه اش رو عوض کنیم . که حدوداً 20 هزار میشه . کلا گیج می زد ، گفت حتماً ضربه هم خورده یا موقع کپی خور کردن مشکلی بوده و کامل درست نشده. بالاخره امروز رفتم گفت key درایو رو نمیتونیم پیدا کنیم ، و داده بود یکی دیگه که اینکار رو انجام بده . گفت فردا بیا شاید درست بشه که احتمالش خیلی ضعیفه ! بعد گفت اگه نشه که باید ببری تهران همونجایی که خریدی (پاساژ لباف) حالا من هم شهرستانم ، همچین تمایلی به تهران اومدن ندارم ، انشاالله خرداد میایم تهران! حالا گفتم نظر شما چیه و اشتباه هایی که تا الان کردم رو بگید و چیکار کنم؟ اصلا این ارور Dirty Disk Error دلیلش چیه ، یه چیز دیگه هم بگم ، یواش یواش دارم از xbox خریدنم پشیمون می شم. تازه این fifa رو گرفته بودیم ببینیم چیه.
البته احتمال هم داره درایوت خراب شده باشه ولی چون یک ماه هست خریدی جتما مشکل فریموری هست و باید برات 1.1 بریزن..
کجاها میخرنش؟
والا از هرجا می پرسم میگن دست دوم نمی خرن
تعمیر گاهه میگه این چیزی که میگم فقط مشکل درایو هست و وقتی داخل بازی میره و این پیغام رو میده هیچ ربطی به فریمور نداره . من فکر میکنم اگه درایو رو عوض کنه کار اضافی کردم ، چون من فقط یک ماه کنسول رو خریدم و دلیلی نداره که ضعیف شده باشه.
بعد میگه اگه لنز عوض شه دوباره همین طوریه و فقط درایو.
نظرتون چیه و من چیکار کنم؟ تصمیم کبری باید بگیرم؟
گفتش تازه من اینجا بازی رو اجرا میکنم . گفتم بذار یه روز باشه که تست کنی مشکل رو ببینی..
سلام ... تا حالا Xbox های Elite مشکل حرارتی داشتن ...؟ ... مال من فکر کنم داره ... شاید هم من زیادی وسواس دارم... آخه بهش دست که میزنم ... داغه ... بعد از نیم ساعت 45 دقیقه داغ میشه ... بعد دماش ثابت میمونه ... دیگه گرمتر نمیشه ...
راستی اگه دستگاهی مشکل حرارتی داشته باشه ، بعد از چند ساعت بازی سه چراغه میشه؟
ببین داش بهنام این طبیعیه!
اگه بورد دستگاهت jasper باشه اصلا نباید به سه چراغ و .. فکر کنی.
برای کمتر شدن این گرما بازیهارو بریز روی هارد تا با خیال راحت از بازی کردن لذت ببری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)