خب معلومه دیگه !!!
شما پرمیموم تون رو کی خریدی ؟؟؟
به احتمال زیاد برد شما جاسپر نیست !!!
خب معلومه دیگه !!!
شما پرمیموم تون رو کی خریدی ؟؟؟
به احتمال زیاد برد شما جاسپر نیست !!!
دوست من اروری که دستگاه شما داده خطرناک...من اگه جای شما بودم دستگاه رو میدادم تعمیر یه جای مطمین و بعد از تعمیر سریعا میفروختمش............بعد میرفتم یه جاسپر ارکید می گرفتم(چون گفتی دستگاهت پرمیوم پس هارد هم روش داری و دیگه لازم نیس بازم بری پرمیوم بگیری)
فک نکنم این کار هم خیلی هزینه بالایی برات داشته باشه ولی باعث میشه خیالت دیگه به کلی راحت بشه چون بردهای جاسپر کاملااز لحاظ سلامتیتایید شدن و مشکلی ندارن.
راستی به احتمال زیاد بردتون فالکون هستش
Last edited by halflife g; 13-05-2010 at 10:14.
برای تکمیل صحبت دوستمون بهتون پیشنهاد میکنم شک نکنید در فروختن دستگاهدوست من اروری که دستگاه شما داده خطرناک...من اگه جای شما بودم دستگاه رو میدادم تعمیر یه جای مطمین و بعد از تعمیر سریعا میفروختمش............بعد میرفتم یه جاسپر ارکید می گرفتم(چون گفتی دستگاهت پرمیوم پس هارد هم روش داری و دیگه لازم نیس بازم بری پرمیوم بگیری)
فک نکنم این کار هم خیلی هزینه بالایی برات داشته باشه ولی باعث میشه خیالت دیگه به کلی راحت بشه چون بردهای جاسپر کاملااز لحاظ سلامتیتایید شدن و مشکلی ندارن.
راستی به احتمال زیاد بردتون فالکون هستش
دوستان بهترین و قابل دسترس ترین تعمیر واسه E74 و کد 1022 چی می دونین ؟(لطفا نحوه تعمیر رو هم بذارین) بعد از کجا بدونم که مشکل از HANA است یا از gpu ??? اگه خواستم واسه تعمیر به تهران بفرستم کدوم فروشگاه بهتر و مناسب تر تعمیر می کنه ؟ چون نکست جن گفت 55 تومن می گیره تا فقط Xclamp کنه !!!! میگفت هیچ جا reball نمی کنن !!!! اگه هم بکنن قیمتش فوق العاده بالاست و دستگاه های ویژه می خواد!!! فقط یه تعمیری رو پیشنهاد بدین که مثل xclamp دو سه ماهه نباشه و یه دو سالی ما رو همراهی کنه
الان دیگه مسئله سه چراغ پیش نمیاد و اکثرا (مدل ها فالکون) مشکلشون تک چراغ یا همون e74 هستمنم امشب کنسولم یک چراغ قرمز شذ و ارور ای74 رو داد با کد 1422 میخواستم بدونم جیکار کنم درست بشه؟
چند روش مختلف برای تعمیر این مشکل وجود داره که بستگی به شدت خرابیش داره
اصولا مشکل تک چراغ به علت از بین رفتن اتصال میان برد و GPU هست به طوری که این ارتباظ با گوی های به نام باگ صورت میگیره که در اثر گرما و مرور زمان فرسوده میشن
برای اینکه این مشکل از بین بره اولین کاری که میکنن خمیر سیلیکون برد رو عوض میکنن و روش های کولینک (ریفول) رو انجام میدن که اگر تاثیر نداشت X-CLAMP میکنن
X-CLAMP هم به این شکل هست که سعی میشود هتسینگی که روی GPU قرار داره با فشار بر روی GPU و برد پیچ کنن که اون اتصال دوباره برقرار بشه
اما راه بسیار سخت و حرفه ای هم به اسم ریبال هست که اگر درست انجام بشه همه چیز رو کامل درست میکنه ریبال همون عوض کردن باگ ها ی (اتصال ها) GPU هست
X-CLAMP و ریفول شاید بیشتر از 4 ماه دوام نداشته باشن و دوباره خراب بشن و این احتمال هم وجود داره که اگر X-CLAMP کنیم دیگر نشود ریبال کرد
قیمت X-CLAMP بین 40 تا 60 تومن هست قیمت ریبال هم 75 تومن که میثم تو بازار رضا انجام میده اگر خواستین بگین تا آدرس بدم
سلام.
من حدود یک ماهی هست xbox آرکید گرفتم . چند روز پیش چند بار دیسک ها رو نخوند و پیغام کثیف بودن دیسک رو داد . بعد از چند ساعت خاموش کردن کنسول مشکل رفع شد ، اما وسط بازی دوباره مشکل ایجاد شد . دیگه هیچ دیسکی رو نمی خونه یا اگه اجرا شه هنگ میکنه . بردم یه تعمیرگاه گفتش که احتمال زیاد مشکل درایو هست که 70 هزار تومن باید بدی که عوض کنم. فرداش که رفتم گفت مشکل برنامه هست و باید دوباره برنامه اش رو عوض کنیم . که حدوداً 20 هزار میشه . کلا گیج می زد ، گفت حتماً ضربه هم خورده یا موقع کپی خور کردن مشکلی بوده و کامل درست نشده. بالاخره امروز رفتم گفت key درایو رو نمیتونیم پیدا کنیم ، و داده بود یکی دیگه که اینکار رو انجام بده . گفت فردا بیا شاید درست بشه که احتمالش خیلی ضعیفه ! بعد گفت اگه نشه که باید ببری تهران همونجایی که خریدی (پاساژ لباف) حالا من هم شهرستانم ، همچین تمایلی به تهران اومدن ندارم ، انشاالله خرداد میایم تهران! حالا گفتم نظر شما چیه و اشتباه هایی که تا الان کردم رو بگید و چیکار کنم؟ اصلا این ارور Dirty Disk Error دلیلش چیه ، یه چیز دیگه هم بگم ، یواش یواش دارم از xbox خریدنم پشیمون می شم. تازه این fifa رو گرفته بودیم ببینیم چیه.
من هنوز مشکل دارم اول میخوام بدونم دقیقا چه فرقی با لایت داره
بعد ببینم اگه ارزش داره برم بگیرم
دسته اضافی لازم دارم+بازی هم اگه توش باشه که چه بهتر البته نه هر بازیی - بازی توپول
مثه اینکه یه کابل اترنت داره که تو الیت نداره درسته
چیزه دیگه ای هم داره من نمیدونم
تخصصی بگید بابا مردیم
خوب توضیحات زیادی هست واسه این موضوع اول اینکه اگه طرف شما نتوسنته dvd key بگیره 3 تا دلیل داشته.
1. dvd rom شما لایتون سری 9 بوده که باید برد dvd rom رو میتراشیده و بلد نبوده.
2. اون کسی که تبدیل کرده کنسول شما رو یه کار کرده که dvd key نتونی بگیرید (که احتمالش کم هست)
3. همونطوری گفتن بد ریخته شده توش.
ببنید دوست عزیز به نظرم من اگه شما چند ماهی هست که کنسولو خریدید و تازه الان اینجوری شده مشکل از DVD rom هست اونم به دلیل اینکه شما با کنسول زیاد بازی میکردید و چون هارد هم نداشتید از رو disk اجرا میکردید بازی ها رو. و ماشالا... اینقدر کیفیت دیسک ها خوب هست که همچین بلای سر dvd rom میاد
سلام
مرسی از پاسخ میثم
من هنوز 1 ماه هست که این دستگاه رو خریداری کردم . نصف بازی ها رو هم با هارد اکسترنال اجرا می کنم .
درایو هم لایتون هست .
امروز رفتم دستگاه رو پس گرفتم درست نکرده هیچی ! یه مشکل جدید تر هم ایجاد شده کلید روشن شدن کار نمیکنه و اجکت هم نمی زنه. وقتی قسمت جلو رو باز میکنی درست میشه!
کمک کنید لطفاً بلکه از این مشکلات خلاص شم
خوب این از بد شانسی شما بودسلام
مرسی از پاسخ میثم
من هنوز 1 ماه هست که این دستگاه رو خریداری کردم . نصف بازی ها رو هم با هارد اکسترنال اجرا می کنم .
درایو هم لایتون هست .
امروز رفتم دستگاه رو پس گرفتم درست نکرده هیچی ! یه مشکل جدید تر هم ایجاد شده کلید روشن شدن کار نمیکنه و اجکت هم نمی زنه. وقتی قسمت جلو رو باز میکنی درست میشه!
کمک کنید لطفاً بلکه از این مشکلات خلاص شم
حتما طرف خوب جا ننداخته دکمه ی اجکتو. یعنی کلی قابو بد بسته
خودت میتونی کنسولو باز کنی؟
دکمه ی اجکت از باز کردن قاب ج.لو فراتر هست باید کل xbox360 باز بشه
خودم یه بار با همین آموزش تاپیک باز و بسته کردم ولی مشکل خوده دکمه ی اجکت نیست چون وقتی قاب جلوی کنسول رو باز می کنم هم اجکت درست هست هم با فشار دادن قسمت دکمه روشن کنسول روشن میشه. مشکل اینه وقتی قاب جلو رو می بندم دکمه خاموش ، روشن رو که فشار میدی سفت شده و داخل نمی ره و روشن نمیشه ، دکمه اجت هم کار نمیکنه .
حالا این ها به کنار نمی دونم چیکار کردن با این کنسول دکمه دایره به این زیبایی یه ترک هم برده ، جواب گو هم نیستن. میشه قاب تیکه جلو رو خرید واسش؟
زنگیدم به فروشگاهی که خریدم ، قرار بر این شد که فردا پست کنم اونجا مشکل اصلی رو حل کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)