ممنون. مودم من TP-LINK هستش. پس اگه الان این مودم رو روی لپ تاپم هم بخوام نصب کنم فقط کافیه درایورش نصب بشه دیگه؟
ممنون. مودم من TP-LINK هستش. پس اگه الان این مودم رو روی لپ تاپم هم بخوام نصب کنم فقط کافیه درایورش نصب بشه دیگه؟
منتظر جوابم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من یه وایرلس اکسس پوین گرفتم که نانو استیشن هست.
از اینایی که یه انتن کوچک 20 سانتی هست و با کابل شبکه میاد تو poe که برقش هست بعد از تو اون باز وصل میشه به لن کامپیوتر.
کسی از اینه داره؟
اگه هست چند تا سوال داشتم
سلام .
مطمئن هستم مشکل از داخل خونه نیستش . میرم مخابرات پیگیری میکنم .
ولی واقعا این نویز این همه تو سرعت تاثیر داره ؟ سرعت من 120 بود حالا شده 25 !
مخلصیم .
برادر اگه چراغ لینک ثابت بمونه اینقدر نباید تاثیر داشته باشه روی سرعت من یه زمانی همین مشگل رو داشتم ولی اصل قضیه این بود که چراغ لینک خاموش میشد و می افتاد به چشمک زدن و زمان ثابت بودنش خیلی کم بود.
عیب از مخابرات بود یا پرت یا پسورد؟
ایراد از مخابرات بود و استدلال جالبی میکرد میگفت هر خطی که روش ADSL سوار بشه دچار نویز میشه بدبخت سرویس دهنده 1000 مرتبه آدم فرستاد مخابرات.
پس مثل مال من بوده. مال من با دایل آپم قطع میشه اصلاً صدای بوق مودم حدود 20 30 درصد بیشتر از قبلاً شده.
آخرش چیکار کردن؟ سیمتو از مخابرات تا خونه عوض کردن(یعنی خطتو گذاشتن روی سیم دیگه که خالی بود؟) یا سوییچ تو مخابرات رو عوض کردن؟ یا هیچکدوم؟
والا ما که نفهمیدیم ولی خود مخابرات ظاهرا یه کاری کرد.
سلام دوستان می بخشید مزاحم اوقات شدم فقط یک سوال دارم که منو بد جور عصبی کرده و چون جوابشو ندارم گفتم از شما بزرگواران بپرسم که شاید کسی از شما تجربه ای در این بخش داشته باشه
سوال:بنده یک اشتراک دی اس ال از مخابرات مرکز سلمان فارسی گرفتم با سرعت 128 ، بهد از فعال شدن اینترنت از طرف مخابرات، بنده برای خرید مودم اقدام کردم و یک مودم Tp_Link مدل TD_W8901G خریداری کردم که وایرلس دار هستش بعد من طبق دستور العمل خودش مودم را به دستگاه و خط تلفن وصل کردم طبق نقشه ی داخل راهنماش بعد در داخل ویندوز(7=سون) شروع به نصب مودم از طریق درایور ش کردم حالا وسط نصب این پیغام رو می ده
من تمامی کابل ها و اتصالات رو هم چک کردم ولی باز نصب نمی شه
تازه وقتی آی پی می دم و وارد صفحه ی کانفیگ می شم بازم طبق دستورالعمل کار می کنم ولی مشکل اینه که چراغ اینترنت روی مودم روشن نمی شه و جالب اینه که مودم چراغ ADSLروشنه و با اینکه کانفیگ نشده وقتی کانکشن PPPOE درست کردم وارد اینترنت می شه مثل همین الان اما خود مودم مستقیم نمی تونه به اینترنت وصل بشه چه کنم
؟
لطفا دوستان کمک کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)