این بازی تو ایران سرور داره؟
میشه یه لینک دانلود مستقیم سالم بدین
این بازی تو ایران سرور داره؟
میشه یه لینک دانلود مستقیم سالم بدین
salam agha man har chi mikham to sitesh ozv besham nemishe vaghti mikham acount besazam safaro baz nemikone eror mide dahanam servis shode nakone sitesh moshkel dare
سلام من یه مشکلی دارم 1 روزه که وقتی وارد بازی میشم به غیر از من کسی در map نیست مشکل از کجاست
football superstars
يه بازي انلاين فوتبال با گرافيك بالا و رايگان كه هر كس يه player تو زمين فوتباله و اونو كنترل مي كنه و با بازي بيشتر lvl ميگيره
join:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سرباز و یه کاماندو دارم . امروز هم شروع و الان لول 3 هستم . البته سربازم . سرباز باشم بهتره یا کوماندو ؟
نخیر متاسفانه
لینک دانلود هم چون با اینستالر خودش باید نصب شه وجود نداره
احتمالا سرور رو بوکمارک کردید و اون زمانی که وصل میشی کسی توش نیست
همشون خوبن
بستگی داره خودتون با کدوم راحت ترید
اگه اهله بازی دسته جمعی و در کنار دیگران هستید کلس های gunner و soldier خوب با هم میسازن
ولی کماندو بیشتر به درد تک تیر اندازی میخوره
من با گانر دارم حال می کنم شدید !
چطوری می شه سرور ادد کرد؟
تو بازی کلید tab+f5
این بازی خیلی باحاله یه پیشنهاد کسایی که صفحه واسشون باز نمیشه این کارو با اینترنت اکسپلوره انجام بدن و وقتی ارور داد و صفحه باز نشد کونتینیو ویت اوت دیس پیج رو بزنید صفحه بعد باز میشه و اینکه خودمم یادم نیست چطور دان کردم فکر کنم پلی نو زدم وقتی ارور داد کونتینیو ویت اوت دیس پیج زدم رفت تو قسمت دانلود سایتش مشکل داره منم همین مشکل پاک شدن اکانت رو دارم و هی دارم اکانت میسازم البته نمیخواد ایمیل واقعی بزنید من دو تا ایمیل بیشتر نداشتم اونا خراب شد الکی یه چی نوشتم قبول کرد و این که ما چون هی اکانتمون خراب میشه نمیتونیم امتیازمونو ببریم بالا تا اسلحه هامونو ارتقا بدیم من واقعا نمیدونم چه کنم خیلی بازیش کردم ولی با این مشکلات فعلا گذاشتمش کنار همه از من قویترن خواهشا کسی اگر راه حلی داره دریغ نکنه و به دادمون برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)