تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 112 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1111

نام تاپيک: Internet Download Manager || آرشــیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

من ip 192.168.10.14 رو میزنم و راحت وصل میشم البته من با لپتاپ کانکت میشم معمولی تست نکردم
    من رودهن هستم(مجتمع)
    ما تبریز بودیم، اونجا باید اول یه آدرس شبکه محلی می دادی، بعدش یوز و پس وارد می کردی.. ما حتی با سایت منجیر idm هم امتحان کردیم، اما نشد.

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

سلام
    من چند وقتیه IDM ام کار نمی کنه نمی دونم چرا ؟ تمام گزینه هاش فعال و رجیستر شده است و مشکلی در ظاهر برنامه نداره ولی قبلا وقتی یه چیزی رو می خواستم دانلود کنم خودش به صورت اتوماتیک باز می شد ولی الان نه و هیچی دانلود نمی کنه
    حتی یک بار هم unistall و دوباره نصب و رجیسترش کردم ولی بازم فایده ای نداشته فکر می کنم یه اشکالی تو تنظیمات ویندوزم باشه
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    ممنون
    دوست عزیز برو تو Options>General، همه رو تیک بزن (از دم).

2. این کاربر از pcnondaily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من رو سیستمم IDM نصبه اما میخوام یه لینک رو با فایرفاکس دانلود کنم چون با IDM دانلود نمیشه
    چطور میتونم یه لینک دانلود رو با اینحالی که IDM نصبه با دانلود منیجر خود مرورگر دانلود کنم؟

ممنون

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

سلام من رو سیستمم IDM نصبه اما میخوام یه لینک رو با فایرفاکس دانلود کنم چون با IDM دانلود نمیشه
    چطور میتونم یه لینک دانلود رو با اینحالی که IDM نصبه با دانلود منیجر خود مرورگر دانلود کنم؟

ممنون
    دوست عزیز برو تو Options>Genera
    customize keys to prevent or force to download

5. 2 کاربر از sia0368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EMAN.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوزمو عوض کنم
    ولی حدود 20 فایل دانلود نشده دارم توی دانلود منیجرم
    چه طوری میتونم اینارو نگه دارم

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه جوری میشه تنظیم کرد که دنلود ساعت 1 شروع بشه و ساعت 6 کامپیوتر خاموش بشه ؟

8. این کاربر از Phonix Live بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوایم یه چیزی رو دانلود کنیم که دارای چند پارت هستش مثل بازی و یا ویندوز ، IDM یه گزینه داره که میتونی بهش

آدرس بدی و اون خودش یکی یکی پارت ها رو دانلود میکنه تا آخر ، من هر چی گشتم نتونستم جایی که در این مورد توضیح داده شده رو

پیدا کنم ، لطفا یا آدرس بدین و یا توضیح ، ممنون .

عشق ، هم آ مدنی است و هم آموختنی .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

چه جوری میشه تنظیم کرد که دنلود ساعت 1 شروع بشه و ساعت 6 کامپیوتر خاموش بشه ؟
    سلام

شما گزینه Scheduler رو بزنید و اونجا گزینه های استارت دانلود و استوپ دانلود و تاریخ و همچنین ساعت رو می بینید ،

و در پایین همین صفحه گزینه خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود وجود داره . اگه مشکلی در انجام این کارها داشتید در حد

توان در خدمت هستم .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوایم یه چیزی رو دانلود کنیم که دارای چند پارت هستش مثل بازی و یا ویندوز ، IDM یه گزینه داره که میتونی بهش

آدرس بدی و اون خودش یکی یکی پارت ها رو دانلود میکنه تا آخر ، من هر چی گشتم نتونستم جایی که در این مورد توضیح داده شده رو

پیدا کنم ، لطفا یا آدرس بدین و یا توضیح ، ممنون .

عشق ، هم آ مدنی است و هم آموختنی .

سلام

دوستان من این مورد رو پیدا کردم و برای سایر بچه ها هم میذارم تا اگه خواستند استفاده کنند ، به نظر من امکان بسیار

جالبی هستش که توی IDM گنجانده شده و کار باهاش بدین صورت هست :

ابتدا تمام پارت های یک دانلود رو ( مثلا یک ویندوز ) رو در جایی که آپلود کردن رو علامت دار میکنیم و اونها رو کپی کرده و

سپس در Note pad ویندوز Paste مکنیم و بعد این فایل متنی رو در هر کجای سیستم که خواستیم ذخیره میکنیم ، بعد

نرم افزار رو باز میکنیم و در قسمت بالای سمت چپ گزینه Tasks رو میزنیم و از پنجره باز شده گزینه Import و سپس

From text file رو انتخاب میکنیم و بعد یه پنجره باز میشه که در اون باید آدرس اون فایل رو که قبلا ذخیره کردیم رو بهش

بدیم و OK کنیم ، بعد از این کار اگه خواستین در زمانی معین و محدود (مثل مورد بالا که دوستمون خواسته بودن ) دانلود

کنید به گزینه Scheduler برید و در اونجا ساعت ، زمان ، مقدار دانلود ، خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود و سایر گزینه

ها رو میتونید اونجا ببینید و تنظیم کنید ، و اگه خواستید بعد از دادن آدرس که توضیحش رو در بالا عرض کردم همون موقع

دانلود کنید در صفحه اول گزینه Start Main downloal queue رو انتخاب کنید تا شروع به دانلود کنه و یکی یکی پارت ها رو

بگیره و دیگه احتیاج نیست پای سیستم معطل بشی ، موفق باشید .

12. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

دوستان من این مورد رو پیدا کردم و برای سایر بچه ها هم میذارم تا اگه خواستند استفاده کنند ، به نظر من امکان بسیار

جالبی هستش که توی IDM گنجانده شده و کار باهاش بدین صورت هست :

ابتدا تمام پارت های یک دانلود رو ( مثلا یک ویندوز ) رو در جایی که آپلود کردن رو علامت دار میکنیم و اونها رو کپی کرده و

سپس در Note pad ویندوز Paste مکنیم و بعد این فایل متنی رو در هر کجای سیستم که خواستیم ذخیره میکنیم ، بعد

نرم افزار رو باز میکنیم و در قسمت بالای سمت چپ گزینه Tasks رو میزنیم و از پنجره باز شده گزینه Import و سپس

From text file رو انتخاب میکنیم و بعد یه پنجره باز میشه که در اون باید آدرس اون فایل رو که قبلا ذخیره کردیم رو بهش

بدیم و OK کنیم ، بعد از این کار اگه خواستین در زمانی معین و محدود (مثل مورد بالا که دوستمون خواسته بودن ) دانلود

کنید به گزینه Scheduler برید و در اونجا ساعت ، زمان ، مقدار دانلود ، خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود و سایر گزینه

ها رو میتونید اونجا ببینید و تنظیم کنید ، و اگه خواستید بعد از دادن آدرس که توضیحش رو در بالا عرض کردم همون موقع

دانلود کنید در صفحه اول گزینه Start Main downloal queue رو انتخاب کنید تا شروع به دانلود کنه و یکی یکی پارت ها رو

بگیره و دیگه احتیاج نیست پای سیستم معطل بشی ، موفق باشید .

خسته نباشي اين موضوع رو تقريبا دو سال ميشه که براي دانلود شبانه استفاده ميکنم.

ميتونين خودتون هم صف دانلود جديد ايجاد کنين و ساعت شروع دانلود و پايان دانلود رو بهش تعريف کنين .

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

آخه من یه هفته میشه که این سئوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ، میتونید 2 تا پست بالاتر رو ببینید ، به همین خاطر خودم پیدا

کردم گفتم شاید به کار بقیه هم بیاد ، اگه شما زحمتشو میکشیدید ممنون هم میشدم ، به هر صورت قصد من خدمتی به دوستان بود
    .

16. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •