سلام
دوست من دیروز یک ایکس 1 خرید . (350 تومن ) ولی مموری روش نداشت . میخواستم بدونم از روش ورداشتن یا کلا نداره ؟
کسی تازگی خریده ؟
سلام
دوست من دیروز یک ایکس 1 خرید . (350 تومن ) ولی مموری روش نداشت . میخواستم بدونم از روش ورداشتن یا کلا نداره ؟
کسی تازگی خریده ؟
والا قدیما که گرون بود مموری 2 تا 8 گیگ رو گوشی بود
خلاصه باید یه مموری رو گوشی میذاشتند
ولی الان با این قیمت ممکنه نذارند
اما نامردیه حداقل باید 2 گیگ میذاشتند روش
سلام.
2 تا 8 گیگ رو گوشی بود؟
والا ما که 2تاش رو (یکی واسه خودم و یکی هم یکی از دوستان) خریدیم تو هر دوتاش هر کدوم یدونه 4 گیگ بود.![]()
سلام
قبلا یه نرمافزار بود که پانل media xperience panel رو به صورت فایل اجرای تو programer قرار میداد.
کسی از بچه ها اگه داره لطف کنه بزاره.خیلی توی نت گشتم ولی پیدا نکردم![]()
سلام خسته نباشید 2 تا سوال داشتم یکی این که چجوری میشه massege center فرستنده پیام همراه اول رو تغییر داد و دوم این که آیا نرم افزاری برای فرستادن شکلک هست؟؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
---------------------------
<<<>>> دوست عزیز شما وقتی رام رو تغییر می دید رام بعدی دقیقا جایگزین نمیشه بلکه ممکنه از همون رام قبلی فایلهایی در حافظه اصلی باقی بمونه که حتی با هارد ریست هم بر طرف نمیشه.
برای برطرف کردن اینکار من فایلی رو ضمیمه می کنم، شما فیل رو اکسترکت می کنید و اوون رو اجرا می کنید.
بدون هیچ فایل اضافی. به شکل زیر.
مموری رو دربیارید.
گوشی رو روشن کنید، احتمالا همون صفحه 3 رنگ نمایان میشه.
کابل USB رو به گوشی و کامپیوتر وصل کنید.
فایل رو اجرا کنید. گوشی مجددا ریستارت میشه و همون صفحه میاد.
این مرتبه:
روش اپ دیت رام رو با کامپیوتر اجرا کنید.
توجه داشته باشید ممکنه چندین بار در درصد های مختلف ارور بده اما باید صبور باشید و مجددا این کار رو انجام بدین.
اگر ارور ادامه داشت بعد از ریستارت شدن باز بدون اینکه مرحله اول رو انجام بدین همین اپ رام رو تکرار کنید.
این کار تضمین شدست و خودم امتحان کردم.
فایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Start>Settings>Personal>Phone>Services>Voice Mail and Text Messages>Get Settings...>Text Messages Services Center
ميخوام رام رو عوض كنم (هنوز فابريك شركت - ra1) ولي هرچي دكمه هاي صدا رو به همراه پاور فشار مي دم منوي بوت شدن نمياد . ميشه كسي بگه چند ثانيه بايد دستم رو رو دكمه ها نگه دارم؟ اول كدوم رو بگيرم اگه ممكنه دقيق يكي برام بگه چون هر جور امتحان مي كنم فايده نداره باز به صورت معمولي روشن ميشه.
سلام دوستان
من میخوام x1 بگیرم ولی چند مورد هست که بهشون اهمیت میدم کهنمیدونم x1 داره یا نه؟
اول از همه به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم به خاطر همین سونی اریکسون رو به نوکیا ترجیح میدم ولی نمیدونم که کیفیت صدای x1 مثل سونی های قبلی هست یا نه البته در هدفون نه اسپیکر گوشی
دوم اینکه کیفیت عکس برداری و فیلم برداری اون چطوره و در حد کدام گوشی هست
و در آخر بدلیل اینکه ویندوز موبایل هست احتمالاً بیشتر ویروس میگیره یا نه؟
لازم به ذکره که گوشی من p1 و قبل از اون هم w950 داشتم وقبل از اون هم p990 حالا میخوام این x1 رو تجربه کنم.
سلام
با توجه به گوشی قبلیه شما ، نه بلندی و نه کیفیت صدای X1 به خوبیه P1 نیست . کیفیت عکس و فیلم از P1 تا حدودی بهتر هست . ویروس هم نه ! ویروس چندانی در کار نیست !
این نکته رو در نظر داشته باشید که X1 یک گوشیه ویندوز موبایل هست و نباید انتظارات مالتی مدیای بالایی ( مثل اینترفیس زیبای W950برای پخش آهنگ )داشته باشید ، یا دوربین فوق العاده ! گرچه قابلیت های نرم افزاری و قدرت بالاتری در زمینه نرم افزاری ( فرضا کار با آفیس 2007 به راحتی ، نرم افزارهای مهندسی مناسب و ... )در این زمینه داره .
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
باتری رو در بیارید برای چند ثانیه ، دوباره بذارید سر جاش . دکمه پایین ولوم رو نگه دارید و دکمه پاور رو فشار دهید و هر دو رها نکنید تا صفحه بوت بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)