واقعا خوشحال شدم یکی از طرفداران پراپاقرص این بازی ام ( برای من که تا به اعلان هیچ بازی نتونسته جای Stronghold رو بگیره ) (همه ی نسخه هاش عالی ان مخصوصا Stronghold Crusader
===========
این یک عکس از محیط بازی
![]()
واقعا خوشحال شدم یکی از طرفداران پراپاقرص این بازی ام ( برای من که تا به اعلان هیچ بازی نتونسته جای Stronghold رو بگیره ) (همه ی نسخه هاش عالی ان مخصوصا Stronghold Crusader
===========
این یک عکس از محیط بازی
![]()
هرچی هست AC3 نیست بدون شک، شما به تاریخ عرضه هم دقت بکن به شخصیت اصلی، نوع بازی و محیط بازی، کاملاً میشه گفت یه ادامه برای AC2 هست مگه میشه در کمتر از یک سال یه نسخه جدید از یه بازی بیرون داد، اونم بازی در حد Assissan Creed.
ای کاش یک تاپیک برای فیفا 11 وجود داشت تا اطلاعات و اخباری که در مورد این بازی بدستم میرسه توی اون تاپیک قرار بدم تا مطالبی که در مورد این بازی منتشر میشه یک جا جمع میشد . به هر حال به نظر میرسه فعلا مجبوریم اطلاعات مرتبط با این بازیو اینجا بزاریم .
از بوردو خبر میرسه که تیمی از EA برای نسخه فیفا 11 در حال اسکن کردن تصاویر بازیکنان تیمهای بزرگ دنیا هستند .
گزارش شده که فعلا این کار رو در مورد بازیکنان تیمهای چلسی , بارسلون , لیون و یوونتوس دارن انجام میدن . توی این متن گفته شده برای این کار از تکنولوژی جدیدی دارن استفاده میکنند که حتی جزئیات ریز چهره بازیکنان رو هم از دست نمیده . در این کار از هشت دوربین در جهتهای مختلف استفاده میشه .
متن زیر چون به زبان فرانسه هستش با تبدیل به انگلیسی و ترجمه اون چیز جالبی از آب در نمیاد من فقط موضوع و لب کلام رو گفتم بعدا مطمئنا اخبار به انگلیسی هم منتشرخواهد شد .
مسول بخش انیمیشن های شرکت EA شخصی بنام رابرت کیقبادی هستش ( این ایرانی نیست ؟ ) ایشون رو Michael Nunn و Nigel Iguide در این سفر کمک میکنند .
در این رابطه مصاحبه ای با ایشون انجام شده که با هم میخونیم :
قبادی : من رابرت کی قبادی هستم مدیر مسئول بخش انیمیشنهای الکترونیک آرتز . تیم ما ار ونکوور کانادا به اینجا اومده . ما اومدیم بوردو تا کارمون رو در مورد این تیم به انجام برسونیم . ما داریم در این زمینه روی تیمهای بزرگ دنیا کار میکنیم . ما داریم تصاویری از بازیکنان میگیریم تا مجموعه از تصاویر سه بعدی واقعی از چهره بازیکنان ایجاد کنیم تکنولوژی که الان داریم ازش استفاده میکنیم قبلا توی صنعت فیلمسازی بکار گرفته میشد و این اولین باریه که از این تکنولوژی در بازیهای ویدئویی داره استفاده میشه . ما تصاویری از چهره بازیکنان میگیریم با این روش بازیکنان توی بازی ویدویی چهره ای سه بعدی و واقعی خواهند داشت .
girondins.com : شما تیمها رو بر چه اساسی انتخاب میکنید مثل لیون و بوردو
قبادی : گیمرها معمولا بعضی تیمها رو بیشتر انتخاب میکنن مثلا توی فرانسه بورد و لیون طرفدار زیادی داره .
girondins.com : نظرتون دربارهHaillan چیه در اینجا لذت میبرید ؟
قبادی : من تا الان با تیمهای مختلف کار کردم از جمله بارسلون یووه چلسی و لیون . این اولین باری هست که ما توی اینچنین محیط زیبایی کار میکنیم .
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 12-05-2010 at 15:57.
ممنون حسین جان...همیشه با اخبار ناب میای ما رو در جریان قرار میدی...
این اتاقک همون جاییه که از بازیکنان عکس گرفته میشه؟!
خواهش میکنم بهزاد عزیز
فکر میکنم این اتاقک تصویر برداری باشه . توی اون متن نوشته شده بود که هشت تا دوربین همزمان عمل اسکن تصویر رو شروع میکنن بعد قبادی و گروهش توی کامپیوتر به پردازش تصاویر میپردازن .
من پارسال از چمن و تصویر چهره بازیکنان ( البته فقط از نمای بالا بخصوص چهره بازیکنان که از دور زیاد قابل تشخیص نیستن ) خیلی انتقاد میکردم اما از قرار معلوم EA داره روی این دو مورد هم کار میکنه , کیفیت چمن بازیو که توی نسخه ورد کاپ نسبتا خیلی خوب بالا بردن و حالا داریم میبینیم که روی چهره بازیکنان هم دارن کار میکنن فقط ایکاش روی نور پردازی داینامیک هم کار کنن تا تصاویر چهره ها از دور بیشتر قابل تشخیص بشه و کلا محیط گرافیکی واقعی تر بشه .
COD:BlacK Ops برای WII تایید شد
امروز ActiVision طی مصاحبه ای با EUROGAMER گفت که بازی COD:Black ops برای Wii همانند Xbox360 و ps3 در روز 9 نوامبر 2010 در دسترس خواهد بود و دارندگان WII میتونن این بازی روی کنسول خودشون تجربه کنندبازی Cod:black ops در تاریخ 9 نوامبر 2010 برای Xbox360 PS3 PC و WII عرضه خواهد شد
منبع :
ترجمه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاهش قیمت Xbox 360 و PS3
بر اساس گزارش های سازمان MCV هر دو کنسول Xbox 360 و PS3 امسال با کاهش قیمت رو به رو هستند و این خبر در E3 امسال اعلام خواهد شد. اما مسئولان سونی اعلام کردند که این خبر صحت ندارد و برنامه ای برای کاهش قیمت PS3 ندارند. اما احتمال اینکه کنسول Xbox 360 با عرضه شدن ناتال با کاهش قیمت رو به رو شود، زیاد است. مدتی پیش اعلام شد که ناتال در اکتبر امسال به صورت جهانی عرضه خواهد شد.
بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی Newzoo و TNS مشخص شده است که بازیکن های آمریکایی در سال 2009 بیش از 25.3 میلیارد دلار صرف خرید و دانلود بازی های کامپیوتری کرده اند. بازیکنان انگلیسی هم 3.8 میلارد یورو صرف خرید بازی کرده اند. بر اساس این گزارش 183.5 میلیون بازیکن در آمریکا و 31.3 میلیون بازیکن در انگلیس وجود دارند. در این اطلاعات آمده است 60 درصد بازیکن های آمریکایی کنسول دارند، 11 درصد PC، یازده درصد آنلاین بازی می کنند، 8 درصد بازی های MMO بازی می کنند و 4 درصد هم با موبایل بازی می کنند. بازیکن های انگلیسی هم 63 درصد از کنسول ها استفاده می کنند، 20 درصد PC، هفت درصد بازی آنلاین و بازی های MMO و 5 درصد هم با موبایل بازی می کنند.
بازیکن های آمریکایی 25.3 میلیارد دلار صرف خرید بازی های کامپیوتری کرده اند.
تاکئوچی از Heavy Rain الهام می گیرد
آقای جون تاکئوچی (Jun Takeuchi) که بازی Lost Planet 2 را در این ماه عرضه کرده است، در گفتگویی که با EDGE انجام داده است به این مسئله اشاره کرد که در حال ساخت بازی جدیدی است و بسیار تحت تاثیر بازی Heavy Rain قرار گرفته است، چرا که داستان آن یک فصل جدید را در بازی های کامپیوتری آغاز کرده است.
آمار بسیار جالب از عملکرد کمپانی EA در سال 2010
بر اساس گزارش مالی EA در سال 2010 بازی Battlefield: Bad Company 2 بیش از 5 میلیون نسخه فروش داشته است. همچنین در این گزارش مشخص شده است که بازی FIFA 10 بیش از 10 میلیون نسخه فروش داشته است. Mass Effect 2 فروش 1 میلیون و ششصد هزار نسخه ای داشته است. FIFA World Cup 2010 تا کنون 2 میلیون نسخه فروش داشته است. نسخه دوم بازی Army of Two بیش از 1 میلیون نسخه فروش داشته است. بازی Dante’s Inferno نزدیک به 1 میلیون نسخه فروش داشته است. بازی Battlefield 1943 که به صورت آنلاین برای Xbox Live و PSN عرضه شده بود فروش 1.5 میلیون نسخه ای را به خود اختصاص داده است. سری بازی های The Sims تا کنون بیش از 125 میلیون نسخه در سراسر دنیا فروش داشته است. همچنین این کمپانی در گزارش خود نسخه PC بازی Dead Space 2 را تایید کرد که این می تواند خبر خوبی برای طرفدارن PC باشد. همچنین کمپانی EA در سال گذشته به عنوان بهترین ناشر بازی های کامپیوتری شناخته شد. آن ها در ادامه مطلب خود به این مسئله اشاره کردند که امسال برنامه ریزی خاصی را برای عرضه بازی های مختلف برای Natal و Move در نظر گرفته اند.
[کرد. این بازی بیش از 15 ساعت در بخش تک نفره طول خواهد کشید و داستان مبارزه اتزیو (Ezio) با Templarهایی که در Rome هستند را ادامه خواهد داد. در بازی شخصیت هایی مانند: داوینچی (Da Vinci)، ماچیاولی (Machiavelli) و کاترینا اسفورزا (Catrina Sforza) حضور خواهند داشت. همچنین اتزیو از سلاح های مخفی مانند دارت های سمی یا چتر نجات که نمونه ای کامل تر از دستگاه پرواز داوینچی است و وسایل دیگری که هنوز اعلام نشده اند، می تواند استفاده کند. در بخش چندنفره، بازیکن می تواند راه های مختلف کشتن (Assassination) را بیاموزد و می تواند سلاح ها و تکنیک های مختلفی را یاد بگیرد. این بازی مدتی پیش برای PC ،Xbox 360 و PS3 تایید شد و امیدواریم که در E3 اطلاعات بیشتری از آن منتشر شود.
Last edited by matrix_3s; 12-05-2010 at 19:57.
حالا خوبه سال قبل دچار بحران بودن......(تقریبا یک سوم تولید ناخالص داخلی ایران رو صرف خرید بازی کردن)
Last edited by halflife g; 12-05-2010 at 18:05.

جزئیات جدید از CoD: Black Ops
یو اس ای تودی جزئیات جدیدی از کال آف دیوتی جدید ساخته ی استودیوی Treyarch ارائه داده :
توی این بازی قطعا حالت 4 نفره در بخش co - op وجود خواهد داشت .
این گزارش همچنین تایید میکنه که شما با SR-71 Blackbird پرواز نمیکنید که توی تریلر تیزر ارائه شده نشان داده شده اما بجاش شما از هواپیما پایین میایید و رهبری و هدایت سربازان و یگانها رو به عهده میگیرید .
گزارش اشاره میکنه که گیمرها به جاسوسی از فعالیتهای مشکوک خواهند پرداخت در حالیکه یک هواپیمای جاسوسی به نام Lockheed SR-71 رو در فراز کوههای اورال هدایت میکنند .... از هدایت مقدماتی یک هواپیمای جاسوسی تا جنگ و نبرد زمینی در Soviet Union .
ظاهرا حالت co op 2 تا 4 نفره در داستان اصلی بازی بر روی دو کارکتر و شخصیت متمرکز است .
بازی در 9 نوامبر برای کنسولهای 360 ps3 و pc منتشر خواهد شد .
توی قسمت پایین این متن هم دو تا کاربری که نظر دادن بیشتر از این حالت 4 نفره شدن co - op خیلی خوشحالن .
این خبر را توی بازی سنتر هم گذاشتم!

اطلاعات و تصاویر جدید از Assassin's Creed Brotherhood
امروز صبح ما اطلاعات جدیدی در مورد بخش دیگه ای از سری بازی Assassin's Creed یعنی Brotherhood Assassin's Creed بدست آوردیم . این اطلاعات علاوه بر اون چیزیه که ما دیروز گزارش دادیم که گزارش دیروز مجموعه جدیدی ار اسلحه ها رو معرفی میکرد از جمله یک throat-slitting .
بر طبق اخباریوبی سافت منتشر کرده , بازی چیزی حدود 15 ساعت از نبرد تک نفره را در شهر رم به نمایش خواهد گذاشت . در این بازی Ezio نیروهایی رو به استخدام خودش در میاره و به آموزش افرادی آدم کش مستعدی خواهد پرداخت . اونا رو به سطح شهر میفرسته یا اینکه در زمانیکه احتاج به کمک دارید اونا رو برای کمک به شما میفرسته .
بعضی از شخصیتهای این بازی که دوباره به بازی بر میگردن عبارتند از لئوناردو داوینچی , Machiavelli, and Caterina Sforza . همچنین وسایل و ابزار آلات جدیدی به بازی اضافه شده علاوه بر اینکه یک سری از وسایلی که قبلا وجود داشت در اینجا هم وجود خواهد داشت مثل دارتهای زهر دار , تیغهای دو لبه , تفنگها , چتر نجاتها و ماشین پرواز جدید .
روی تصویر بالا کلیک کنید تا تصاویر بیشتری از بازی از جمله شخصیتهایی که در این نسخه خواهند بود رو بینید .
Screen shots:
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خبر را هم توی بازی سنتر گذاشتم قبلا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)