اقا منصور دمت گرم مشکلم حل شد
اقا منصور دمت گرم مشکلم حل شد
سلام.منم همین مشکل رو دارم ازتون راهنمایی میخوام.برنامه ای که نصب کردی چیه؟لینک دانلودشم اگه ممکنه بگین.مرسی
سلام خدمت دوستعزیزم.
میدونم چی میگی.هر وبکمی باید درایور خودشو نصب کرد.ولی بعضی هاشون درایور ندارن
.نمیدونم چرا؟
بعضی از بچه ها هم میگن ماله ویروسه.ولی اینطور نیست.
ولی این برنامه ای که گفتم کار درایور رو به خوبی انجام میده.میتونی امتحانش کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:من این برنامه رو نصب کردم.اسپلیت کم.اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه نصبش کردی اجراش کن.سمت راست صفحهش پایین کلید ویدیو رو بزن گزینه اول رو که فعال هم هست یه بار دیگه انتخاب کن.اگه وبکمت وصل باشه تو برنامه تصویرمیاد.حالا برنامه رو مینیمایز کن بعد دیگه تو یاهو اگه بری رو وب کم کار میکنه.
امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم.
خدا نگهدار.
سلام:
ماله ویروس نیست.
من هم همین مشکل رو داشتم.
این برنامه رو نصب کردم.اسپلیت کم.اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه نصبش کردی اجراش کن.سمت راست صفحهش پایین کلید ویدیو رو بزن گزینه اول رو که فعال هم هست یه بار دیگه انتخاب کن.اگه وبکمت وصل باشه تو برنامه تصویرمیاد.حالا برنامه رو مینیمایز کن بعد دیگه تو یاهو اگه بری رو وب کم کار میکنه.
خدا نگهدار.
اگه سوال یا مشکلی در رابطه با هر چی داشتین به منم میل کنین شاید بتونم کمکتون کنم.
سلام خدمت دوست گلم.
وقتی بیغامت رو دیدم خودم امتحان کردم.هیچ مشکلی نداشت.کار میکرد.
ورژن یاهو هم 10.0.0.133 هستش.
این یکی رو دانلود کن جدید تره.اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم.
خدا نگهدار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)