نه گلم نداره، N86 8MP داره
نه گلم نداره، N86 8MP داره
سلام دوستان
من يه سوالي داشتم اينكه من تا حالا 2 تا ان 82 داشتم و هر دو تاشون يه مشكلي پيدا كردن . مشكل هم اينكه روي صفحه نمايش يه سري نقطه كوچيك رنگي افتاد و كم كم بزرگ تر شد مثل يه دايره كه كه با نقطه يا همون پيكسل درست شده باشه به قطر 2 ميليمتر . بعد هم حركت كرد رو به بالا ودر عرض 1 هفته رسيد به بالاي صفحه و تموم شد . البته يه بار آپديت كردم و نميدونم مشكل از چي حل شد. حالا دوباره اون پيدا شده .
يكي ديگه 82 هم دارم كه جديدا اين مشكل رو پيدا كرده . البته اين يكي اخرين ورژن رو ايديت شده .
حالا نظر دوستان رو ميخواستم بدونم تا حالا كسي اين مشكل رو داشته يا نه و چكارش كنم .
سلام من میخوام گوشیم رو از 35 به 31 یا 30 دانگرید کنم
چند تا سوال داشتم
احتمال سالم موندن گوشی چقدر هست؟؟؟
آیا تو ورژن 30 یا 31 تم افکت هست؟؟؟؟در کدم ورژن موجود هست؟؟؟
بهترین ورژن کدوم هست؟؟؟
آیا ورژن جدیدی هم قرار هست بیاد؟؟؟
اصلا به نظر شما این کارو انجام بدم؟؟؟؟
نخستین باریه که می شنوم!
این کارو نکن!
1. 0%...!!! خطر RPL شدن گوشی بالاست و اگه هم بشه 40 هزار تومن روی دستت خرج می اندازه ( بایستی درخواست شماره سریال گوشی بدی به نوکیا )
2. تنها در نگارش 11.0 تم افکت موجوده؛ که اون هم کلی باگ داره
3. نگارش 31.0.16
4. نه. این دیگه نگارش پایانی بود
5. من کردم شانس آوردم RPL نشد!فقط 20 تومان خرج فلش انداخت روی دستم؛ چون هیچ باکسی در حالت عادی و با کابل باس 10 پین نمی پذیرفتش!
شاد باشین![]()
سلام دوستان
گوشیم داشت آهنگ پخش میکرد یهو قطع شد!صداش...
از اون به بعد خاموش روشن کردم...بازم میخوا م آهنگ بزارم یا کسی زنگ میزنه...1 ثانیه صداش درمیاد بعدش قطع میشه صداش!
چه کنم ؟!
ممنون
مستر ریست کن به احتمال قوی درست می شه
شاد و سبزززززززز باشین![]()
با یک ماه تآخیر ! گوشی N82 منم یه همچین اتفاقی براش افتاد ولی نه به این شدت ! یه نقطه خیلی کوچیک قرمز رنگ وسط صفحه افتاده بود (نمیدونم چطوری ! یه دفعه این طوری شد) و اگه دقت میکردی میتونستی ببینیش (خیلی کوچیک بود !) حدودآ 3,4 ماه هم همونجا مونده بود ولی یه روز ناپدید شد برای همیشه !! نفهمیدم از کجا اومد و به کجا رفتسلام دوستان
من يه سوالي داشتم اينكه من تا حالا 2 تا ان 82 داشتم و هر دو تاشون يه مشكلي پيدا كردن . مشكل هم اينكه روي صفحه نمايش يه سري نقطه كوچيك رنگي افتاد و كم كم بزرگ تر شد مثل يه دايره كه كه با نقطه يا همون پيكسل درست شده باشه به قطر 2 ميليمتر . بعد هم حركت كرد رو به بالا ودر عرض 1 هفته رسيد به بالاي صفحه و تموم شد . البته يه بار آپديت كردم و نميدونم مشكل از چي حل شد. حالا دوباره اون پيدا شده .
يكي ديگه 82 هم دارم كه جديدا اين مشكل رو پيدا كرده . البته اين يكي اخرين ورژن رو ايديت شده .
حالا نظر دوستان رو ميخواستم بدونم تا حالا كسي اين مشكل رو داشته يا نه و چكارش كنم .![]()
دوستان اطلاع دارین که گوشی ان 82 تو بازار اصلی گیر میاد یا نه کسی اطلاعی داره با قیمت .![]()
هنوز گیر میاد.ولی لیبل هستند و ساخت چین هست.من 340 قیمت کردم.
دوستان کسی سراغی از نوی این گوشی رو تو بازار تهران داره؟ همون ساخت چین تحت لیسانس نوکیا هم کافیه. فقط آدرسشو بگین وقیمت فروششو. یکی از دوستان خیلی تو کفشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)