تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 259 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بالاخره کسی جواب نداد گزینه "تصحیح نور زمینه" در دوربین گوشی چه مواقعی احتیاجه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها، گوشی رو بیخیال... بیاین در مورد خانوم قد بلنده حرف بزنیم!!!
    .
    این 16 رنگ که میگی یعنی چه جوری؟؟ می تونی به عکس ازش بذاری؟
    ضمن اینکه گوشی شما چرا اینقدر گارانتیش کم بوده؟؟ مگه 2 سال نیست؟

3. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

تا جایی که یادمه یکی از دوستان قیمت ال سی دی این گوشی رو می خواست !!
    بنده گوشی ام حدود 1 ماه هست رنگ قاطی می کنه و رنگش از 256k تبدیل به 16 رنگ معمولی میشه به هر کدام از دوستان بیرون نشان دادیم گفتن ایراد نرم افزاریه و میشه با فلاش حل کرد که بنده هم قبول نکردیم و در آخر رفتیم شرکت معظمکامتل کارشناسان محترمش گوشی رو از ما گرفتن و بعد از 7 روز تازه تماس گرفتن که ال سی دی شما خرابه و باید 75 هزار تومان بدید برای تعمیر بپردازی و چون 2 ماه از گارانتی گذشته خودتون بایستی هزینه را پرداخت کنید ......
    حالا ما موندیم و یک گوشی با تصویر 16 رنگ..
    ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .

ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد
    اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
    همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .

ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
    Last edited by omg77; 10-05-2010 at 01:05.

5. 4 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .

ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد
    اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
    همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .

ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
    موافق نیستم باهات دوست عزیز

مخصوصا در مورد مانیتورهاش
    می دونی چیه؟؟ کلا یه سری هستن که در زمینه وسائل برقی و اینجور چیزا، خیلی خوش شانس نیستن
    فکر کنم شما از اون دسته باشی 
    اما کلا باید قبول کرد که برندهای بهتر از LG زیاد وجود داره
    مثل همین هایی که خودت گفتی

7. 3 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بالاخره کسی جواب نداد گزینه "تصحیح نور زمینه" در دوربین گوشی چه مواقعی احتیاجه ؟
    بهتره این گزینه رو فعال نکنید چون یه سفیدی مزخرف به تصویر میده مخصوصا اگه محیط عکاسی تاریک باشه

9. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

اتفاقا كاملا برعكس :دي
    LCD مون ال جيه
    روزي كمه كم 8 ساعت روشنه،بعد از 3 سال آخ نگفته،مانيتور سيستم ال جيه l1740p اينم 4 ساله دارم،واقعا عاليه،هنوزم كه هنوزه اصلا افت نور مشهودي توش وجود نداره
    يخچالمون الجيه، اونم توپه،بعد از 8 سال خيلي خوب كار ميكنه
    منم قبول دارم آدم بعضي مواقع بدشانسي مياره،يه چيزي كه يكي ديگه خريده خوب درومده ،همون رو ميخره ولي آشغال درمياد
    الان من واقعا از رنوار راضيم
    اما شما مثل اينكه .....
    خلاصه ما كه داريم حال ميكنيم با ال جي ،شما چطور :دي ؟

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

اين گزينه واسه مواقعي هستش كه شما نور زمينه ي كمي داريد،مثلا ديشب من ساعت 11 رفتم بيرون خواستم از 2 نفر عكس بگيرم،تقريبا تاريكي مطلق بود،فلاش رو روشن كردم،نور رو گذاشتم روي آتو،ايزو رو گذاشتم 1600،عكس خيلي خوب درومد،جوري كه دوستم با k850 دهنش باز موند
    اما در مواقع عادي اون تصحيح نور محيط فقط عكس رو خراب ميكنه،نه هيچ كار ديگه

11. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ما با شما مخالفم....منظورم اینه که شاید شما شانس نداشتید و یا شاید کسی که اینارو بهتون فروخته تقلبی داده و از این حرفها!

ما الان خونمون یه تلویزیون الجی داریم که سال 78 خریدیم....تا الان میشه 11 سال!!!! باور کنید همیشه بطور میانگین نصف روز روشنه و از اون موقع تا حالا کوچکترین اتفاقی براش نیفتاده، نه تغییر رنگی و نه تعمیری و چیزی..... (همه چی هم بهش وصل کردیم: پلی استیشن، وی سی دی، وی اچ اس و...).

الان هم 3 تا مانیتور الجی دارم مدل F700P که هر سه تا خیلی عالی کار میکنن و یه چند سالی از عمرشون میگذره....

13. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اما دوستان سعی می کنم با توجه به مشکل بوجود آمده مواردی رو که در طی این مدت برایم اتفاق می افته و کلا فراز و نشیبهای این گوشی و گارانتی کامتل رو بگم شاید تجربه ای برای همه باشه !!!
    اول امروز 4 بار زنگ زدم به کامتل و خواهان صحبت با مدیر اونجا شدم و بعد از کلی صحبت آخر خانم مدیر گوشی رو گرفتن و بنده تونستم مشکل را بگم و گفتم تعمیراتی ها ی بیرون مشکل رو نرم افزار دیدن شما سخت افزار و وقتی شما هیچ مشکلی از سوی بنده ندیدن ( یعنی نه ضربه ای نه فشاری و نه ...) آیا قبول دارید ایراد از سوی کارخانه است ایشون هم ملاک را خرابی این گوشی و میزان ارجاع آن قرار دادن و گفتن شما اولین موردی و بنده هم ملاک ایشون را قبول نکردم و 1001 دلیل هم آوردم از شغلم تا ...
    درآخر قرار شد ایشون از تکنسین مربوطه سئوال کنند و فردا بنده زنگ بزنم نتیجه را بپرسم !!!

15. 3 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان به نظر گارانتي كامتل نمي خواهد پاسخ درستي به بنده بده آيا اينجا كسي هيت ايميل واحد بازرسي يا پشتيباني شركت مادر گوشي رو داشته باشه تا با اونا تماس گرفته و شكايت كنم !!

17. 3 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

اگه میتونی یه ایمیلبزنی به LG کره بخش موبایل به زبان انگلیسی واقعا مطمئنم جواب میده
    میتونی بری دمه خوده شرکت کامتل اونجا یه نامه تهیه کنی درمورد شکایات از کامتل،هرکی میاد بیرون ازش امضا بگیری،همه هم میدن
    خودمم اولین نفر
    بعد این نامه رو پیوست ایمیلت کنی بفرستی برا ال جی
    مطمئنم جواب میگیری
    منم پایم که کمکت کنم تو این راه

19. 4 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •