تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 209 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

با سلام

دوستان روی موتور من اون طرفی که دنده هست روی بدنش(کفه. همونی که زیرش حالت دیناب هست یا به قول معروف سنگ موتور که میچرخه و همینطور یک چرخ زنجیر کوچک اونجا قرار داره) چند تا نامرد ظاهرا کلی خط با چاقو انداختن از اونجایی که خیلی روی موتورم حساس بودم و از وقتی اوردم خیلی مواظب بودم الان چند روزه خیلی ناراحتم . راهی داره رنگش کرد ؟ یکی میگفت از رنگهای ماشین مزنند میشه زد ایا میشه؟ تابلو نمیشه؟
    موتور سی جی هست 125 سی سی نامی مدل 85 از همان باک سبز متالیک ها
    نمیشه یکی دیگه از این بدنش(کفه طرف دنده) بخری با مارک خودش؟ کجا پیدا میشه کسی سراغ داره؟

ممنون میشم سریع جواب بدین
    تو لوازم فروشی ها اون تیکه پیدا میشه اکه بگریدن منتها شاید اونجا نامی ننوشته باشه و اسم یه موتور دیگه یا بی نام باشه شایدم پیدا بشه زیاد مهم نیست میزنی زمین بازم اونجور ی میشه یا میتونی با رنگ نقره ای با قلم بزنی که باز معلومه که با دقت میشه دید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو لوازم فروشی ها اون تیکه پیدا میشه اکه بگریدن منتها شاید اونجا نامی ننوشته باشه و اسم یه موتور دیگه یا بی نام باشه شایدم پیدا بشه زیاد مهم نیست میزنی زمین بازم اونجور ی میشه یا میتونی با رنگ نقره ای با قلم بزنی که باز معلومه که با دقت میشه دید
    تو لوازم یدکی ها که با مارک هندا هست و کلا مایل به قهویه ای هست اصلا رنگه خودش نیست....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه موتور مجاز 200 تا 250 سی سی بخرم که از نظر شتاب و حداکثر سرعت خوب باشه(حداقل 140-150 تا راه بیاد).این پالس 220 خوبه؟ سرعتش چقدره؟
    راسته که محدود کننده سرعت داره؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه موتور مجاز 200 تا 250 سی سی بخرم که از نظر شتاب و حداکثر سرعت خوب باشه(حداقل 140-150 تا راه بیاد).این پالس 220 خوبه؟ سرعتش چقدره؟
    راسته که محدود کننده سرعت داره؟
    پالس 220 خوبه ولی حداکثر سرعتش 130 تاست و البته در شرایط ایده آل.کلا دنبال تاپ اسپید بالا نباش،بیشتر به فکر موتور سرحال باش.
    پالس 220 سرعت و شتابش و قدرتش با توجه به قیمت موتور توی ایران قابل قبول هست فقط تنها نقطه ضعفش دیسک عقبش هست که میگن اونجوری که باید نمیگیره که البته چیز مهمی نیست و با کمی دستکاری کردن توسط نمایمدگی ردیف میشه.
    اگر موتور بهتر میخوای دیگه باید بری سراغ مگلی 250 که 5 میلیون هستش یا هیوسانگ 250 که 7.5 میلیون هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا ممنون از جوابتون.
    یه سوال دیگه داشتم.جدیدا یه موتور دیدم اسمش پیشرو پارس بود(200سی سی).از نظر ظاهری نسبتا خوب بود ولی مخواستم در مورد قدرت و سرعت وشتابش سوال کنم در ضمن فروشنده می گفت تا یه ماه دیگه 250 سی سی شو میاره کلا به نظرتون این موتور چطوره؟
    بازم ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

واقعا ممنون از جوابتون.
    یه سوال دیگه داشتم.جدیدا یه موتور دیدم اسمش پیشرو پارس بود(200سی سی).از نظر ظاهری نسبتا خوب بود ولی مخواستم در مورد قدرت و سرعت وشتابش سوال کنم در ضمن فروشنده می گفت تا یه ماه دیگه 250 سی سی شو میاره کلا به نظرتون این موتور چطوره؟
    بازم ممنون
    کدوم مدل پیشرو مد نظرت هست؟ازش عکسی نداری؟

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

یه مدل پیشرو 200 سی سی توی ذهنم هست که همون وینرهای جدید محسوب میشه و باکش هم پلاستیکیه.
    کلا توی ایران موتور بدرد بخور که پیدا نمیشه ولی در مقایسه با موتورهای دیگه مثل پالس یا آپاچی باید بگم که پالس و آپاچی بهتره.من خودم سوار این پیشروها نشدم ولی با چند نفر که صحبت کردم از لرزش بسیار زیادش توی سرعت بالای 100 تا می نالیدند،در مورد انجینش هم اطلاعاتم کامل نیست،اگر پیرمرد عزیز باشه و یه توضیحی بهت بده خیلی لطف کرده.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان یک سوال

به نظر شما چه روغنی خیلی خوبه واسه موتور من اکثرا ایرانول یا بهران استفاده میکنم و تا الان موتور هنوز سرعت و قدرتشو از دست نداده ( 120km راحت پر میکنه)
    به نظرتون همیشه از یک نوع روغن استفاده بشه بهتر یا اینکه عوض شه بهتره؟
    متورم نامی 125 سی سی هست مدل 85

یک سوال دیگه فرق cdi با CPI چیه؟ کدوم بهتره؟

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

آقایون سلام

من که تو تیونین تالک به نتیجه ای نرسیدم

من یه موتور میخوام حدود 2 تومن
    کم خرج ،کم دردسر ، قطعاتش هم داستان نباشه کمک های نرمی و کیفیت مناسبی داشته باشه
    من خودم تا حالا روان آر وی و پالس 200 چراغ اسپرت رو دیدم شما هاچی پیش نهاد میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. از دوستان موتوز زیر 700 تومان که بیشتر واسه گشت زنی میخوام و قیافه خوبی هم داشته باشه معرفی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •