سلام
خير،فراموش نكردم.
من پارامترهاي PW12 رو گير نياوردم كه مدل كنم ولي به نظر نمياد تفاوتي با پايونير بكنه.
من براتون (براي 308) يه باكس پورتد با حد اكثر كارائي ساب ووفر طراحي ميكنم. البته يه نكته رو گوشزد ميكنم
"چون ماشين صندوقدار هست و ساب هم 12 اينچه ،نبايد انتظار زيادي ازش داشته باشيها،كه مثلا ويبره انچناني بده،اگه 15 بود دستمون تو Low Bass بيشتر باز بود"
فقط عجله نكن
البته همه راهنمائيهارو دوست خوبم امير خان خدمتتون گفتند.كامپوننت آلپاين 80 وات ميخواد،شما بريج ببند به اون امپت انشاءاله بتونه كامل درايو كنه.ضمنا آمپ m845 گزينه مناسبي براي 718 و سابتون نيست.اگه هنوز نخريدي ،بهتر يه آمپ قويتر جايگزينش كني.البته احتمال داره با توجه به 3 اهمي بودن 718 توان بيشتري بكشه روي اين لود ولي ما هميشه موضوع افت ولتاژ روهم در نظر ميگيريم.
امكان ديستورت تو ولومهاي بالا هست.
ولي من هم با نظر امير موافقم.بهتره يه آمپ 4 كانال قوي براي اسپيكرها(مثل 7541 اينفينيتي) و يه امپ مونو براي ساب ووفر بگيريد.
درسته شايد براي خيليها سنگين بشه ولي مثلا 200 تومن(حدوديا) بيشتر خرج كنيد بهتره كه 400 بديد و دائم يا امپتون گرم كنه و پروتكت كنه و صدا هم مناسب نباشه و ديستورت پخش بشه.
در نهايت اين شما هستيد كه تصميم ميگيريد.ما تجربه هاي خودمون رو در اختيار دوستان قرار ميديم.
1-پخش پايونير DEH-7250SD قيمت 194تومن
2-اسپيكر كنوود 718
3-امپ پايونير GM-5400T قيمت 127 تومن
4- پك برق +RCA حدود 40 تومن فقط حواست باشه هر چي گرفتي كابلهاي برق و منفي 4 گيج باشه
موفق باشي